Hirdetés
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Fujifilm X
- Házimozi belépő szinten
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Ne várj sokat a vásárlással: drágulás a láthatáron
- Steam Deck
- Amazon Kindle
- Apple MacBook
- Újra nekifeszül az asztali konzolok piacának a Valve
- SteamOS gyere már PC-re! Nem, még nem jött el az idő.
-
PROHARDVER!
Manual, analóg, filmes, MF objektívek
Új hozzászólás Aktív témák
-
faki_
senior tag
válasz
Zozzant
üzenetére
Kösz! Végül is csak elméletileg érdekelt a dolog, mert nekem megfelel az M 1.4, ennél a viszonylag kis méret ellenére széles fókuszgyűrű is szempont nekem. Volt 8 lencsésünk, ki se próbáltam (tudom, szentségtörés...), mert nem hiszem, hogy az én szintemen bármivel is többet nyújthatott volna
és persze akkor még Pentaxom volt, arra meg minek adapterezzek, ha nem muszáj? Ha jól emlékszem, csak egy K-s obim volt, építésben, masszívságban talán az tetszett legjobban.
Új hozzászólás Aktív témák
- SONY A 6700 váz karc és kopásmentes 2 év garancia + ajándék SMALLRIG CAGE
- 32 óra üzemidővel HC-X1500 VW-HU1E-K RODE NTG5 kizárólag egyben eladó!
- Samsung NX300 MILC + 18-50mm + 50-200mm
- Canon 1100D + 18-55 3,5-5,6 IS II digitális fényképezőgép
- Canon 5D Mark IV + 24-70mm f/2.8L II + 50mm f/1.8 II teljes szettváltás miatt 780 000 Ft
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- HIBÁTLAN iPhone XR 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3267, 96% Akkumulátor
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Mini PC! I5 10600KF / RTX 3060 12GB/ 16GB DDR4 / 1TB SSD
- FELVÁSÁRLÁS A GYŐRÚJBARÁTI BOLTUNKBAN!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
és persze akkor még Pentaxom volt, arra meg minek adapterezzek, ha nem muszáj? Ha jól emlékszem, csak egy K-s obim volt, építésben, masszívságban talán az tetszett legjobban.