-
PROHARDVER!
Manual, analóg, filmes, MF objektívek
Új hozzászólás Aktív témák
-
zolka78
senior tag
Na megvettem a Carl Zeiss Jena Pancolart. Szerintem a korának megfelelő állapotban van. Van 2 kisebb hibája, ha ez egyáltalán hiba. Az egyik, hogy a fókusz gyűrűt 0,45 méteres jelig sokkal nehezebben lehet tekerni mint a fölött a végtelenig. Egy picit szorosabb addig és utána lazábban lehet tekerni. De mindenképp simán és egyenletesen mozog a fókusz gyűrű, nem akad. Gondolom efölött a távolság fölött használta a tulajdonosa a legtöbbet és sokkal jobban bejáratódott. A másik amit csak itthon vettem észre az az, hogy ha folyamatosan be van nyomva a blende beugrasztó pöcök, akkor f11 fölött már nem szűkíti a blendét, ha tekerem a blende gyűrűt. Viszont ha beállítom a blendét és csak utána ugrasztom be a pöcökkel akkor minden úgy működik ahogy az kell. Minden egyes rekesznél rendesen a helyére ugrik a blende úgy ahogy az kell, akárhányszor ugrasztom a helyére a pöcökkel. Simán és akadás mentesen járnak a lamellák. Ez akkor lesz gondolom probléma ha az átalakító folyamatosan benyomva tartja a pöcköt és csak akkor kerülnek a helyére a lamellák ha rekeszt állítok. Erre esetleg valaki tud megoldást? Amúgy meg a rendeltetésének megfelelően működik. A lencsék sérülés mentesek, nem karcosak, nincsenek elmozdulva. Bent sem láttam semmilyen sérülést, vagy piszkot. Összességében tetszik, főleg, hogy kicsi. Egy bajom van most már, várni kell míg megjön az átalakító, de qv@ messze van Kína.
Új hozzászólás Aktív témák
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Netfone
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Formula-1
- PlayStation 5
- Légies iPhone halvány színei
- Minden, ami Unreal Engine
- bitpork: MOD Júni 28- Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- További aktív témák...
- ASUS Radeon HD6950 DirectCU II 2GB 256bit GDDR5 EAH6950 DCII/2DI4S/2GD5 Videokártya eladó
- DOKKOLÓ BAZÁR! Lenovo, HP, DELL és egyéb más dokkolók (TELJES SZETTEK)
- AKCIÓ! MSI Z690 i7 12700K 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB Phanteks P600S Cooler Master 750W
- Bomba ár! HP ProBook 430 G8 - i5-1135G7 I 16GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- LG 77G4 - 77" OLED evo - 4K 144Hz 0.1ms - MLA - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest