Legfrissebb anyagok
- Windows: mi történik valójában Leállításkor, Alvó módban és Újraindításkor?
- Gyenge Wi-Fi otthon? – a leggyakoribb hibák és megoldások
- Korábbi vezetője szerint 40 milliárd dollár kell az Intel versenyképességéhez
- Új, belépő szintű Radeont kapnak az OEM-ek
- Hamarosan találkozhat az USA és az Intel vezetője
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Hirdetés
-
PROHARDVER!
Manual, analóg, filmes, MF objektívek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jinxx
senior tag
Ez sajnos nem csökken alexpóval, 3fé-vel is alálőhetem, de ottmarad. A Jupiter sem szereti az ellenfényt, alexpóval is használom mint mondtam, de a Jupiternél látszik a dolog a keresőben is és a kép egészében veszt kontrasztot, nem csak a kép közepén. Lowend-ről annyit, hogy ha "megfelelőek" a körülmények, a Super Takumar sokkal szebb élesebb és kontrasztosabb (szinte mesebeli színű) képeket csinál mint a Jupiter. De volt már nekem Praktikar, és 2 féle Pentaconom is és a taku lenne a legjobb, ha nem lenne ez a hibája. Ezért is próbálok rájönni mitől lehet ez, hogy meg tudom-e csinálni, vagy ez gyárilag ilyen.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Új Insta360 X5 8K Akciókamera, számla, gari
- Canon EOS 200D gépek, objektívekkel, kiegészítőkkel. ( 777 / 3800 / 6400 expoval)
- Canon EOS 1200D gépek, +objektívek +kiegészítők (1400 / 3424 / 6600 / 9575/ 11700 / 14600 expoval )
- Tamron 18-200mm f/3.5-6.3 DI II VC objektív Canon fényképezőgépekhez
- FUJINON XF 16-55MM F2.8 R LM WR OBJEKTÍV
Üzleti előfizetők hirdetései
- HP Omen 80G8E9 - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDR 400 - USB Type-C
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3025
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Eladó szép állapotban levő Apple iPhone 8 256GB / 12 hó jótállással
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest