- Kriptobányászatra használta az AI-ra vásárolt hardvereket a Northern Data?
- Jövőre jósolják a memóriahiányt, ami egy évtizedig is fennmaradhat?
- Csúcshálózat: ROG STRIX GS-BE18000 router tesztje
- Már szemez az új Call of Duty-val a friss Arc meghajtó
- Nem sok wafer megmunkálásával kezd az Intel 18A, de jövőre ez változik
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Milyen TV-t vegyek?
- iPad topik
- Steampunk hangulatú, nem túl drága, de fémházas klaviatúrát mutatott be a Yunzii
- ASUS ROG Ally
- Corsair tápok
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Másodszor is nekifut az AI PC-k meghódításának a Qualcomm
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen házat vegyek?
-
PROHARDVER!
Manual, analóg, filmes, MF objektívek
Új hozzászólás Aktív témák
-
tailor
őstag
válasz
fattyu #11382 üzenetére
Nagyon bitang, egyszerűen fantasztikus a karaktere... Ez az AEJ (vagy AEG, nem tudom, a lényeg, hogy a korábbi ) verzió amúgy.
Nem indiszkrét a kérdés: 57 pénz volt szállítással együtt - egy pécsi kollégától vásároltam ebayenAz ML 28-nak így mennie kellett, de szerencsére az új tulajdonosa nagyon elégedett vele. Az sem egy rossz obi ám...
Állítólag ugye az ML 28 és az ML 35-ös "Yashi-k" egyeznek a legjobban optikailag a Zeiss testvérekkel - sajnos nem tudtam a két 28-ast letesztelni, mert mire az egyik jött, a másik már nem volt meg. De lőttem párat a 35-össel, és a 28-as Distagon képe mellé téve azt kell mondjam, bizony nincs szégyenkezni valója!
(Viszont most már valaki megvehetné a makrókihuzatomat az ML 50/1.4-gyel, hogy bevételem is legyen végre...
)
Új hozzászólás Aktív témák
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Xbox tulajok OFF topicja
- Poco F7
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- iPhone topik
- Autós topik
- Kriptobányászatra használta az AI-ra vásárolt hardvereket a Northern Data?
- Yettel topik
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Milyen TV-t vegyek?
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude 5300 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3049, 94% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3315, 90% Akkumulátor
- Lenovo ThinkPad P1 Gen2 intel i7-9850H 16GB RAM 512GB SSD 15,6" 4K OLED TOUCH 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest