- A világűrbe repíti az AI-t az NVIDIA és a Starcloud
- Kézikonzoltól a gamer PC-ig minden területet lefedne a Corsair új SSD-je
- Hidat épített az NVIDIA a hagyományos és a kvantumszámítógépek közé
- Villámgyorsan töltődhet be minden a PNY új SSD-jével
- A Kensington új terméke mindent megtesz, hogy kímélje csuklódat
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Kisebb PC-t szeretnél? Az MSI-nek van számodra egy jó ajánlata
- Ipari mennyiségű szuperszámítógéppel dagasztaná az AI lufit az USA
- Csendben mutatkozott be a Galaxy Tab S10 Lite
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Hidat épített az NVIDIA a hagyományos és a kvantumszámítógépek közé
- Bluetooth hangszórók
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Gaming notebook topik
-
PROHARDVER!
Manual, analóg, filmes, MF objektívek
Új hozzászólás Aktív témák
-
MrChris
nagyúr
válasz
Balinov
üzenetére
Én is
Az a probléma, hogy az olcsó tele gyutáv a 135mm. 2.8-ból drága ami éles is, ha meg csak egyet rekeszelsz oda az extra pénz. Volt egykor Konica AR 135/3.2-m az szinte egyenlően teljesített a Sonnar 135/3.5-el, 10-ért passzoltam el pár éve. Ezt tudom ajánlani. Meg járt nálam egy Admiral 135/2.8 amit persze rekeszelni kellett egyet, de inkább kettőt. De volt még pár 135-ösöm, de mind gyatra volt nyitva még rekeszelve se igazán tértek magukhoz. Most van egy OM135/2.8-am, nem rossz, de ezt is inkább rekeszelem egy fé-t hogy megfeleljen, ekkor már mint a Sonnar. Azért hasonlítom ahhoz mert elég ismert, sok minta található vele és nyitva is jó. Igazából azt kell venni 
A rövidebb és hosszabb telék meg drágábbak. Amit még tapasztalat alapján ajánlani tudok az OM200/5, nyitva is borotva, nem kell rekeszelni és volt már 16ezerért. Apámnak van egy és még azonos rekeszen is jobb a képe mint a drága OM180/2.8-amnak.
Összességében lehet hogy jobban jársz a kit telével.
Új hozzászólás Aktív témák
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Futárcégek
- Kisebb PC-t szeretnél? Az MSI-nek van számodra egy jó ajánlata
- Okos Otthon / Smart Home
- Interactive Brokers társalgó
- Elektromos autók - motorok
- Parfüm topik
- sziku69: Szólánc.
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Asus H370 i7 8700K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB RAMPAGE Shiva A-Data 650W
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3583, 100% Akksi
- Medion Erazer Beast X40-hez vízhűtés (MD 60961)
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- HIBÁTLAN iPhone 13 256GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3663, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Az a probléma, hogy az olcsó tele gyutáv a 135mm. 2.8-ból drága ami éles is, ha meg csak egyet rekeszelsz oda az extra pénz. Volt egykor Konica AR 135/3.2-m az szinte egyenlően teljesített a Sonnar 135/3.5-el, 10-ért passzoltam el pár éve. Ezt tudom ajánlani. Meg járt nálam egy Admiral 135/2.8 amit persze rekeszelni kellett egyet, de inkább kettőt. De volt még pár 135-ösöm, de mind gyatra volt nyitva még rekeszelve se igazán tértek magukhoz. Most van egy OM135/2.8-am, nem rossz, de ezt is inkább rekeszelem egy fé-t hogy megfeleljen, ekkor már mint a Sonnar. Azért hasonlítom ahhoz mert elég ismert, sok minta található vele és nyitva is jó. Igazából azt kell venni