Hirdetés
- Bluetooth hangszórók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Melyik tápegységet vegyem?
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Milyen SSD-t vegyek?
- Apple MacBook
- Fujifilm X
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen videókártyát?
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
whYz
őstag
Sziasztok!
Néhány bannerre lenne szükségem. Ha valaki profi szinten ért a bannerkészítéshez, és tudna csinálni nekem néhányat(gif, flash vagy akár sima kép), természetesen nem ingyen, az dobjon egy pm-et!
Köszi.
-
rdi
veterán
Üdv,
hogyan lehet kikapcsolni a Macromedia flash debuggerét? Eléggé idegesítő.jééé
)
-
rdi
veterán
Üdv,
hogyan lehet kikapcsolni a Macromedia flash debuggerét? Eléggé idegesítő. -
copperhead
aktív tag
Sziasztok!.swf fájlokat mivel tudok megnyitni?Adobe Flash Player-t, Schockwave Palyer-t letöltöttem, az internetes oldalakon, simán futnak a flash animációk, de a gépen lévőt nem tudom lejátszani.A fájlhoz társítani sem tudom az előbbi programokat, mert nem találom a program mappában.Mi a megoldás?
-
Dexter68
addikt
Sziasztok! Van egy szerteágazó weboldal, aminek két különböző helyére betettük ugyanazt a flash-bannert. Az egyik oldalon rákattintva működik, a másikon meg hiába kattintgatok. Mi lehet az oka?
-
Narancs
őstag
Igen, ha 20x20-as négyzetet akartam, akkor 20x200-at kellett megadni neki. Ha 20-at adtam meg, akkor csak 2px lett belőle...Nem tudom mitől jött elő ez a bug, nyitottam egy új projektet és újrakezdetem az egészet, egyelőre nem jött elő megint, de ngyon idegesítő volt. Pl: ha szöveget akartam írni, akkor a betűk is tized olyan magasak voltak mint kellett volna...
-
Narancs
őstag
Sziasztok!
Segítségeteket kérem!Flash CS4, a bekarikázott értkéket megtoldja egy tizedessel. Ez elég sok gondot okoz, nem részletezném, beleőszülök lassan. Komolyan kivágom az egész kib**** gépet az ablakon
-
GAMM-R
csendes tag
Sziasztok!
Kaptam egy szép flash lap forrást, de van egy kis gondom vele.
A képgalériába nem tudok újabb képeket felvenni. Valamiért nem sikerül.
Nagyon jó lenne ha valaki segítene benne.Üdv: Gammer
-
GAMM-R
csendes tag
Sziasztok!
Kaptam egy szép flash lap forrást, de van egy kis gondom vele.
A képgalériába nem tudok újabb képeket felvenni. Valamiért nem sikerül.
Nagyon jó lenne ha valaki segítene benne.Üdv: Gammer
-
Sziasztok!
Lenne egy elég idegesítő problémám: Adott egy honlap rajta egy flashel, ami kattintható. A problémám az, hogy míg firefox alatt tökéletes működik, addig IE alatt egy hibát produkál: Ha a flash felett van a kurzor és megáll az egér, akkor a kis kéz ikon visszaváltozik sima kurzorrá. Tudna esetleg valaki erre valami megoldást mondani?
-
mclord
aktív tag
Ide írnám , mivel flash köze van de .., na mindegy inkább írom :
adott honlap : [EZ] , ez egy swf file, meg van az fla is , minden , hisz kifizettem egyszer már egy komolyabb összeget érte. És most jött hogy kellene +1 / +2 menü pont , a főoldal menü pont után , és azon gondolkodok, hogy mennyire kemény munka ez: hisz eleve csak módosítani kellene a belső méretet , a többit meg le másolja az ember , és új linket vesz fel nem ?
-
drachos
tag
Sziasztok!
Bocsi, ha rossz helyre írok, de nem találtam közelebbi témát. Szóval van egy .swf videóm, ami beépített böngészővideóból van lementve, és böngészővel is (firefox) játszom le. De középen van agy elég nagy, homályos folt, olyasmi mint amikor tv-ben cenzúráznak, és az ott van végig. Az a rész használhatatlan így, nem látni semmit. Nem tudjátok mi lehet a baj? a legújabb flash player 10 van fennt.
szerk: 4 videó is van, mind a 4nél ez van, igaz egy a forrás, tehát azt is el tudom képzelni hogy a videó hibája, de azért örülnék, ha meg lehetne valahogy javítani
-
andy83
aktív tag
válasz
pumatom #1080 üzenetére
A Flash 8-as a CS3 elődje, és azért nem 9-es a verzió száma, mert egységesítette az Adobe a termékeinek számát.
Összehasonlítási alapom nincsen, de több helyen olvastam, hogy a CS3 jobb mint a CS4, persze ezt lehet, hogy csak azért írták, mert a megváltozott kezelőfelület miatt át kellett volna nekik is szokniuk rendesen a CS4-re...
Remélem vki olyan is hozzá fog szólni, aki mind a 8 verzióval dolgozott már.
-
pumatom
aktív tag
Sziasztok!
Kérdés lenne, hogy melyik verziót érdemes feltenni a gépre? mert ahogy keresgettem van egy pár féle, és egyikből hiányzott ez, a másikból az...
Esetleg van olyan forrás, ahonnan kiegészítéseket lehet szerezni ehhez a programhoz?
fajták, amiket találtam; flash pro 8
cs3
cs4Mi a különbség? az értem, hogy a cs4 újabb mint a sc3..., de pl a flash 8 és a cs3 között mi a differencia?
+ jó tutorialt tud valaki?
Köszi a segítséget!
Üdv!
-
Incognito
senior tag
Hi.
Nem tudom, hogy volt-e már szóban, de itt nem találtam arról infót, hogy hogyan tudok SWF filet betenni PHP hátterreként. Nézelődtem a neten is, de nem találtam konkrét infót. Lehetséges egyáltalán?
-
andy83
aktív tag
Sziasztok!
Flash-ben még nincs sok tapasztalatom.Egy swf bannert szeretnék csinálni, amire ha rákattint vki, akkor átdob a megfelelő honlapra. Azt meg tudom csinálni, hogy ha az egyes "symbol"-okra ráklikkel a felhasználó, akkor működjön ez a dolog.
De azt hogy lehet megcsinálni, hogy ha az swf területére bárhova ráklikkel az illető, akkor úgy működjön a honlap megnyitása, függetlenül a "symbol"-októl? Ja, és új ablakban nyíljon meg...Köszi!
-
Nyugdíjas
nagyúr
-
tildy
nagyúr
Tudna nekem valaki segíteni egy oylan flash készítésében, amely xmlből olvas be adatokat, azt megjeleníti , illetve egy beállított időpont van , és visszaszámol, hogy mennyi idő van addig?
-
De4d
őstag
Lenne még egy dolog amiben segítséget kérnék (AS2ben),
Egy nagyon egyszerű szerepjátékot csinálnék, lényege hogy van egy térkép azon lennéének bizonyos helyszínek (ezek lennének a pályák) és fa struktúrában végig lehetne lépkedni rajtuk és minden ilyen "pályánál" lenne egy csata ami a dobókockára épül pl( első pálya goblinokba ütköztél 2es erősségűek ha 2 fölé dobunk akkor tovább lehet haladni ha nem vége), de elágazós így mi magunk döntjük el melyik utat választjuk.
A térképen létrehozása megy egy jpg.-re rádobálni üres gombokat és csak a hit mező lenne így lehetne kattintani rá. A dobókocka is megvan működik. Amit nem tudok megcsinálni az maga a "csata" rákatt a pályára bejön a dobókocka ablak (pl külön swfből) és hogy jegyezze meg fogadja el hogy sikerült e megdobni az értéket vagy nem, valamint eltárolni a megdobni kívánt értéket. -
De4d
őstag
Helló!
Egy kis segítség kéne. Hogyan lehet a beépített scrollbart módosítani? Mint kinézetben, mint scriptben, ha egyáltalán lehet. Scriptben csak annyi kéne hozzá hogy ha pl a szöveg felénél van a görgő és tovább akarok lépni egy másik szövegre amit ugyanebben a dinamikus textben jelenít meg ( XML-ből betöltve) akkor ugorjon a scroll a szöveg tetejére ne pedig az új szövegnek is a közepén maradjon a csúszka. Kinézetben pedig egyszerű színek, méretek módosítását értem. -
Krystal_s
addikt
válasz
Krystal_s #1063 üzenetére
találtam egy fórumot, ahol pont erről írnak...[link]
lehet h nem fog menni...ezek kódolt és védett képek...
"also- this site is using EREZ IMAGING to serve the photos.
It takes a master image and then only certain sections of it can be "served" up for inspection.
The actual master image is not accessible via a web browser."
ez egy olyan oldal ,ami úgy védi a képet ,hogy az eredetit feldarabolja és a tényleges fő kép nem hozzáférhető egy webböngészőn keresztül. hm...
Mac OS X rendszerre van egy program,mivel letudták menteni ,de az sem a teljes méret... -
Krystal_s
addikt
-
Zola007
veterán
válasz
Krystal_s #1061 üzenetére
Köszio, hogy utánanézel. Igazság szerint próbáltam én is mindent, "Live HTTP headers"-el, operával forráskódból kihalászni, de sehogysem sikerül. Valahogy el van rejtve és az eredeti képből csak beállításoknak megfelelően tölt be cache-be részleteket.
a kód szerintem elvileg ez lenne:
http://images.kb.se/erez4/erez?src=images/urn-nbn-se-kb-digark-48461.tifDe erre csak az indexméretet nyitja meg.
Itt lenne az eredeti oldal: [link]Próbáltam átalakítani a kódot a http kódból visszaírni közvetlenre, így:
[link]
De itt pedig csak max 2000-ig engedi a hosszabbik oldalt és szintén konvertált.Ha pedig külön ablakban nyitom meg (maximize) és átarom a player ablakának felbontását a címsorban, akkor kirajzolja a teljes képet, de szintén nem menthető:
[link]Na itt kezdtem tanácstalan lenni
-
Zola007
veterán
Sziasztok
Valakinek lenne ötlete, hogy ebből a playerből a teljes méretűre kinagyított képet hogyan tudnám kiszedni vagy a helyét megtalálni a szerveren? -
kilroy
csendes tag
Bici,Nyugdíjas!
Sziasztok!
Köszönöm a válaszokat. Megpróbáltam ahogy leírtátok, de nem ismeri fel szerintem a psd, ill. a pdd fájlformátumot még a 8-as verzió. Tiff képet se akarja jól lereagálni. Ha meg elkezdek photoshop-ban(cs3) egy új képet és belehúzom a kivágott mintát, azt csak psd,pdd,tif, stb. formátumba tudom elmenteni, jpeg,bmp, stb-be nem tudom.
Felraktam a flash cs3-at, abban már kezeli ezeket a dolgokat, ott működik. Felismeri a psd formátumot, sőt a layereket is amiket abba az egy képbe bele tudsz rakni.
Azért köszönöm segítségeteket.
A könyves oldalért meg külön köszönet. Azt hiszem megyek meg is veszem. Lehet nem egy könyv lesz
Sziasztok! -
Krystal_s
addikt
nálam tuti h a slide-show terheli, mert ahonnan azt feltöltöttem ott csak az van és ott is látom. haverom már kielemezte ,egy üres tárhelyre is feltette külön. ezért nem érdemes már szétszedni. Elemzésnek jobb lenne ott egy ismertebb ember profilja, ugyanis náluk még rosszabb...a sok kis videó és kép miatt...vagy lehet ,hogy fut valami a háttérben.
ha megnézel egy videót a 4tube-on ,akkor látni fogod ,hogy nincs semmi a cache-ben sem, mind1 melyik böngészővel nyitod meg. Nekem amikor szólt az ismerősöm, akkor 4 féle böngészővel ( opera is köztük volt ) + pár programmal próbálkoztunk.Külföldi fórumokban is még keresik a megoldást...sima video capture progikkal tudták leszedni, de az nem az igazi...
-
válasz
Krystal_s #1055 üzenetére
Megnéztem az oldalt.
Nekem is magas a proci terhelés, de nem 1005-os, és nem is hal meg a gép, csak jó alaposan leterheli az oldal. Nem értem, hogy miért lehet.
Ha lesz időm a héten nekiállok elemezni az oldaladat (letöltöm, szétszedem, összerakom), ha nincs ellene kifogásod, és megkeresem a probléma okát. Engem is érint mert néha muszájból készítek weboldalakat.A letölthetetlen Flash videók a böngésző cache-ben sincsenek meg? Opera mondjuk e téren jobb, mert egy-az egyben tároja a fájlokat, csak át kell nevezni a megfelelő formátumba.
-
Krystal_s
addikt
"Szerintem attól is függ, hogy az adott oldal milyen Flash-es kódot használ, mert a saját magam által készített Flash oldalak nem voltak hibásak
én is erre gondoltam, hogy bizonyos oldalakon változtattak,újítottak ezt azt a kódokban pl a minőség miatt és ez lehet az oka. pár hete az egyik ismerősöm szólt,hogy a P3-as notiján már nem tudja lejátszani a youtube-os videókat.Fekete kép...cpu meg 100%.Korábban akadozva, de ment neki. Vannak más hasonló oldalak kis videókkal azokat megtudja nézni.van már olyan oldal is, ahonnan pl nem lehet letölteni a flash videót...elég sok módszer van erre, de ott 1ik sem működik én sem akartam elhinni...az okos progik megtalálják a forrás címet, de egy idő után kiírja h hibás a cím. 4tube.com-on Flash player + JW player keveréke...
-
Krystal_s
addikt
én is úgy vettem észre, hogy nem minden oldalnál eszi a procit. nekem a myspace-en tűnt fel a jelenség. pl slide-show meg a zenelejátszók miatt stb. és ha sok youtube-os oldalt nyitok meg egyszerre...( korábban nem volt ezekkel gond ) flash block-ot használom az segít ezen ha nem is oldja meg...és várom az újabb FF-t, talán javítanak ezt azt, írják hogy optimalizálják pl a flash kezelést is. Talán nem lesz gond és nem kell másik böngészőt használnom.
tudom, hogy vannak "érdekes" emberek, sok fórumot olvasok...csak amikor személyesen kell átélni hirtelen rossz érzés ( ok nélkül ).Aki fórumozik annak tudomásul kell venni, hogy nem lesz mindenki kedves és jóindulatú, de az nem engem minősít. Igen a többség még szerencsére "jófej" és miattuk már megéri ide benézni... -
válasz
Krystal_s #1045 üzenetére
Most látom, hogy írtál nekem is.
Nekem egy ideje nem jelenetkezik a probléma. Szerintem megjavították.
Igen, nálam is 100% volt a proci terhelés, vagyis 50%, mert két magból csak az elsőt használta el.
Egyébként furcsa volt a jelenség, mert nálam FF is csinálta, de ritkábban, mint az opera, holott tudtommal ugyanazt a Flash playert használják.
Szerintem attól is függ, hogy az adott oldal milyen Flash-es kódot használ, mert a saját magam által készített Flash oldalak nem voltak hibásak, pedig hosszasan teszteltem őket az adott időszakban is.A másik topikban bunkóskodó júzert meg ne szívd mellre, mindenhol vannak ilyenek. A többség (99%) itt is jófej.
-
Előttem már válaszoltak, de megpróbálom máshogy leírni, hátha több válaszból jobban megérted.
A Flash alapformátuma az .fla, ezen dolgozol.
Egyéb (kép, hang, stb) fájlokat importálással lehet belerakni. Létrehozol egy üres doksit, és oda húzod be egérrel, vagy File -> Import.Ha olyan képet akarsz betenni Flash-be, ami simán négyszög alakú kijelöléssel van kivágva, akkor a PS-ben legegyszerűbb a crop-al levágni a felesleget, de ha lasso-val vágod körbe ugyebár görbe vonal mentén, akkor .TIFF-be mentsd el, és kapcsold be az átlátszóságot.
(A .png nálam nem szokott PS-ből működni, fogalmam sincs, miért, annyira nem értek hozzá)AS könyvről csak ennyit tudok mondani, én magamtól tanultam mindent, könyvet sosem láttam közelről a témában.
A 8-as Flash asszem, csak AS2.0-t tud. Én is eddig vagyok képben, de sokak szerint az AS3 sokkal jobb. Ehhez viszont Flash CS3 kell, ha jól tudom.Más: Én is kérdeznék valamit: régebben találkoztam olyan Flash-es oldallal, ami csak IE-n működött. Ez mitől lehet? Évek óta foglalkozom Flash-el, de elképzelésem sincs, hogy hogy lehet csak IE-n működő Flash-t csinálni.
Köszi! -
Nyugdíjas
nagyúr
Szia!
Ezt a PS-es kérdésedet nem teljesen vagyok benne biztos, hogy értem. De megpróbálok válaszolni.
Tehát te egy bitmap-es képet szeretnél importálni? Azt leginkább Import-al szoktuk, vagy át is rángathatod,de az attól még marad bitmap, azt gondolom tudod...Ha csak egy kivágott része kell a képnek, akkor annyit kell tenned, hogy az adott kivágást copy-paste-el a Photoshop-ban átteszed egy új file-ba, majd mented mondjuk .jpg-ként, és már ráncigálhatod is át a Flash-be.
AS programozásról van valami hivatalos könyv magyarul, az elég jó, és nagyon az alapoktól van felépitve. Talán próbáld azt. Nem olcsóság,de nem is egy ökör ára.
Mindenképpen AS3-al kezdj el foglalkozni, a 2-vel már nem sokra mész, ha most kezdesz bele.... -
kilroy
csendes tag
Sziasztok!
Most kezdtem el én is ezt a flash-zést. Felraktam a 8-ast (azt mondták, hogy ez elég tanulni, meg nem eszi a ramot, etc.).
Olyan kérdéssel fordulok hozzátok, hogy amit képet megcsinálok photoshop-al (tehát a "kivágott" kép), elmentem *.psd, vagy *.pdd-be, azt miért nem ismeri fel a program, ha belehúzom?
Nem lehetne-e esetleg más rajzolós progival megoldani, hogy csak a kép -, tehát a háttér nem, csakis a kivágott kép - legyen elmentve (*.jpg-be, vagy *.bmp-be, stb.).
Még egy kérdés: ActionScript programozásról könyvet magyarul (olyan szájbarágósat) be lehet-e szerezni?
Válaszaitokat előre is köszönöm. -
Krystal_s
addikt
üdvi , nálad is majdnem 100% cpu-t esznek ezek az oldalak olyankor ?
én is észrevettem ,hogy egy ideje valami nem ok a flash playerrel...mivel Firefox böngészőt használok,ezért pár napja a Mozilla firefox topikba kérdeztem rá a jelenségre, IE7-el nem eszi annyira a cpu-t.
érdemes elolvasni mit és milyen "kedves" választ kaptam valakitől...[link] #6791 volt az én hsz-em.
azóta inkább a külföldi oldalakon keresem a választ.Sokan panaszkodnak a jelenségre,de pontos megoldást még nem találtunk a haverommal. -
Nyugdíjas
nagyúr
válasz
<Lacy85> #1041 üzenetére
Szia!
Általad készitett flash-mozi ez? Mert ha nem akkor eleve rosszul van megirva, szóval nem sokat tehetsz.
cellpeti: Szeretnéd megtanulni komolyan, vagy csak ugy hobbi szinten? Mi az amit szeretnél csinálni vele? Túrok neked valami irodalmat, ha gondolod, illetve akár helyet is tudok ajánlani, ahol korrektül megtanulhatod a dolog csinját-bínját.
-
cellpeti
nagyúr
Sziasztok!
Seghülye vagyok a Flashez. Tudnátok tanácsot,esetleg valami könyvet ajánlani a Flashez?
-
<Lacy85>
addikt
Sziasztok!
Kellene nekem egy kis help Flash CS3-ban. Ismétlést hogy lehet kikapcsolni?
A böngésző állandóan ismétli a flash-t. -
Sziasztok!
Hónapok óta szívat az Opera, és néha a FF is bizonyos weboldalaknál. Viszont közös bennük, hogy mindenhol van Flash banner, vagy az egész oldal Flash-es. A jelenség: fagyás. Csak a böngésző Task Manager-ből történő leállítása lehetséges. FF esetén hosszú idő után megkérdi, egy Flash Player nevű hibaüzi, hogy lassan fut a script, és leállítsa, vagy sem. Operánál fél óra után sincs ilyen, csak fagyás.
XP sp3 a rendszer, és már újrainstalláltam az egész rendszert szűz partícióra. Elötte is ez volt a hiba, és most utána is. Lehet, hogy a felinstallált Adobe Master Collection CS3 kavar be valamit? A flash playert mindig leszedem, ha kér újabb verziót. Win Update be van kapcsolva, és a böngészőkből is a legújabb van fent.Ha van ötletetek, szóljatok!
Előre is Köszi!
ui.: Évek óta dolgozom Flash-el, és eddig egy böngésző sem szivatott soha. Történt valami pár hónapja (október talán...) a Flash playerrel, ami ezt indokolja??
-
Davey7
senior tag
nekem a flash vmiért zabálja a CPU-m teljesítményét...mikor megnyitok egy oldalt flash-ben akkor annyira beszaggat,hogy alig tudok kilépni belőle...
legjobban a flash-es képnézegetők okoznak gondot a weben. először 10-es player volt fent aztán felraktam a 8-ast,de nem segített. 2 xp verziót próbáltam,mert azt hittem,hogy az a gond.múlt hónapban még vista volt fent és azzal rendesen ment... Van valakinek erre tippe,vagy tegyem vissza a Vistát? Kérlek mondjatok ma valamit,mert már nagyon elegem van a sok vesződésből
-
Sub-S
senior tag
Másik kérdésem az volna, hogy Flash programok közötti kommunikáció megoldható-e?
Például lehetséges-e olyat összehozni, hogy egy AS2-es progi átküld néhány tömböt egy AS3-asnak, majd az visszaküld egy másikat?
Vagy Flash és java progi között kapcsolatot lehet-e teremteni? -
Sub-S
senior tag
válasz
Nyugdíjas #1030 üzenetére
Igaz, hogy általánosságban kérdeztem, de milyen infóra lenne még szükség, hogy érdemi választ lehessen adni rá?
Mint korábban is írtam annyi a problémám, hogy ha a Flash progiban pl rákattintok egy gombra ami meghív egy függvényt, ami esetleg lehet több 10 mp is míg lefut, addig nem tudok semmit sem csinálni, csak ha végez akkor kapom vissza az "irányítást".
-
De4d
őstag
Helló.
Egy kvízt csináltam flashben, de nem tudom megcsinálni azt hogy randomizálja a kérdéseket. ( A kérdések simán framekre van írva, szóval csak azt kéne hogy a kezdés gomb lenyomása után végig véletlenszerűen lépjen a framekre, 10 kérdés és 5öt szeretnék hogy legyen és utána ugorjon az eredmény framere.) Ebben tudna valaki segíteni hogyan lehet megvalósítani? -
Sub-S
senior tag
válasz
Nyugdíjas #1023 üzenetére
Köszönöm az jó lenne, leginkább ha AS2-es megoldás is lenne rá.
Kiderült, hogy amit írtam korábban (hogy az AS3 20-szor gyorsabb volt) az nem fedi a valóságot, a szintaxist árírtam AS3-ra le is futott szépen és csak a futásidőt néztem, de mint kiderült nem as jó eredményt...
-
Sub-S
senior tag
AS2-3 sebességre visszatérve, futtattam néhány tesztet, az AS3 20-szor gyorsabbnak bizonyult.
-
Nyugdíjas
nagyúr
MC-vel én ugy csinálom, hogy van már erre egy egyszerű kis class-om,de alapvetően annyi az egész, hogy egy MovieClip-ben csinálod meg az egészet, aztán irsz rá egy scriptet:
buttonMode = true;
function click (e: MouseEvent): void {
getURL("http://www.paticard.hu", "_blank");
}
addEventListener(MouseEvent_CLICK, click);
telefonról pötyögtem be, remélem nem néztem el -
bobace
addikt
válasz
Nyugdíjas #1011 üzenetére
on (release) {
getURL("http://www.paticard.hu", "_blank");
}Ennyire egyszerű a "kódom", movieclippel hogy nézne ki? A button neve szimplán 'link'.
szerk: közben jó lett
a kódban kétszer volt valamiért benne az akció, az egyik instance-be is beette magát load-olós movieevent formájában... Pedig legalább 3-szor átnéztem az összes akciót...
-
bobace
addikt
Azt kérdezném az mi a túrótól van, hogy csináltam egy bannert, és gomb lett nyilván a legfelső layer, a legegyszerűbb on release-es get url, blank akció van rajta, és a Firefox kétszer hozza be a target címet (, volt hogy háromszor is). IE-ben egyszer jön be. Na ez mitől lehet?
-
Nyugdíjas
nagyúr
Én lehet megpróbálnám úgy, hogy mikor létrehozom a szövegmezőt, már rögtön adok bele valami szöveget. Feltéve persze, ha szét lehet bontani ezta függvényedet.
Bár elég valószinü, hogy félreértelek, mert már a minap is akartam irni, hogy elég furán irod ezeket a kódokat (egyrészről van "kód" üzemmód a hozzászólásoknál, másrészről olyan baromi általánosságokban irod le, hogy gyak. bármi lehet). Pl. most azt is mondhatnám, hogy szedd szét a két függvényt, amit nyilván nem szeretnél,de mivel nem derül ki, mit csinálnak, igy affene tuggyya
Teccikérteni?!
-
Sub-S
senior tag
Mi a legegyszerűbb megoldás arra, hogy ha egy szöveget akarok egy függvényen belül kiiratni dinamikus szövegmezőbe, és azt szeretném, hogy először a szöveg jelenjen meg?
függvény(){
szöveg = "blabla";
másikFüggvény();
}Ez esetben csak a másikfüggvény végrehajtása után jelenik meg a szöveg.
-
Sub-S
senior tag
válasz
Nyugdíjas #1005 üzenetére
Ez egy rekurzív, visszalépéses algoritmus, nyilván ha csak ezt kellene megoldani, jobb választás lenne a java, de Flash-ben jóval egyszerűbb/gyorsabb összehozni hozzá a felületet, animációkat...
Ezért is kérdeztem mennyi különbség lehet az AS2 és AS3 "sebessége" között.
-
Sub-S
senior tag
válasz
Nyugdíjas #1001 üzenetére
Igen tömb a tömb-ben dolog
, a kapcsos zárójeles rész az egy javas megvalósítás, ilyesmi szintaxissal megadható egy tömb AS3-mal, vagy csak úgy mint az AS2-ben?
Mi az a 15mp egy végtelen ciklusnak?
Nézegettem az egyik AS2-es script illetve ugyanazon algoritmus java-s változatát, sokkal lassabb(többszázszor!) volt a Flash. -
Nyugdíjas
nagyúr
Meg nem mondom neked, mennyivel gyorsabb a scriptfuttatása, mert nem használtam az AS2-t soha,de bizonyára fejlődött.
Azt ne mond nekem, hog te olyan scripteket irsz amik ilyen sokig futnak, hogy ez felmerül, meg a 15mp is kevés hozzájuk
Ott valami nem kerek, vagy valamit tudsz amit mi nemEgyébként, ha jól tudom a 15mp az nem kikapcsolható, mindenképpen szólni fog a böngésző.
A tömbökre igazából megmondom neked öszintén nem is tudom mit akarsz kérdezni
Ez egy tömb a tömb-ben című dolog? Azt természetesen lehet,de a kapcsos zárójelek hogy jönnek ide?
Új hozzászólás Aktív témák
- Bluetooth hangszórók
- ASUS routerek
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Melyik tápegységet vegyem?
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Milyen SSD-t vegyek?
- Subaru topik
- További aktív témák...
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- Amazfit GTR Mini okosóra / Számla / Garancia /
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 2in1 - i7-8G I 16GB I 256SSD I 13,3"FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3049, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest