Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• kilroy

csendes tag

Bici,Nyugdíjas!
    Sziasztok!
    Köszönöm a válaszokat. Megpróbáltam ahogy leírtátok, de nem ismeri fel szerintem a psd, ill. a pdd fájlformátumot még a 8-as verzió. Tiff képet se akarja jól lereagálni. Ha meg elkezdek photoshop-ban(cs3) egy új képet és belehúzom a kivágott mintát, azt csak psd,pdd,tif, stb. formátumba tudom elmenteni, jpeg,bmp, stb-be nem tudom.
    Felraktam a flash cs3-at, abban már kezeli ezeket a dolgokat, ott működik. Felismeri a psd formátumot, sőt a layereket is amiket abba az egy képbe bele tudsz rakni.
    Azért köszönöm segítségeteket.
    A könyves oldalért meg külön köszönet. Azt hiszem megyek meg is veszem. Lehet nem egy könyv lesz:)
    Sziasztok!

• kilroy

csendes tag

Sziasztok!
    Most kezdtem el én is ezt a flash-zést. Felraktam a 8-ast (azt mondták, hogy ez elég tanulni, meg nem eszi a ramot, etc.).
    Olyan kérdéssel fordulok hozzátok, hogy amit képet megcsinálok photoshop-al (tehát a "kivágott" kép), elmentem *.psd, vagy *.pdd-be, azt miért nem ismeri fel a program, ha belehúzom?
    Nem lehetne-e esetleg más rajzolós progival megoldani, hogy csak a kép -, tehát a háttér nem, csakis a kivágott kép - legyen elmentve (*.jpg-be, vagy *.bmp-be, stb.).
    Még egy kérdés: ActionScript programozásról könyvet magyarul (olyan szájbarágósat :B ) be lehet-e szerezni?
    Válaszaitokat előre is köszönöm.

Új hozzászólás Aktív témák