- Kiemelkedően csendes ASUS VGA jött a Noctua közreműködésével
- Mini kijelzős SSD-hűtő a Thermalright névjegyével
- Windows: mi történik valójában Leállításkor, Alvó módban és Újraindításkor?
- Gyenge Wi-Fi otthon? – a leggyakoribb hibák és megoldások
- Korábbi vezetője szerint 40 milliárd dollár kell az Intel versenyképességéhez
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- TCL LCD és LED TV-k
- Androidos tablet topic
- Házimozi belépő szinten
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Lopakodva befutott a Radeon RX 9060
- Kiegészítette az öregedő professzionális Radeonokat az AMD
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Apple asztali gépek
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Előttem már válaszoltak, de megpróbálom máshogy leírni, hátha több válaszból jobban megérted.
A Flash alapformátuma az .fla, ezen dolgozol.
Egyéb (kép, hang, stb) fájlokat importálással lehet belerakni. Létrehozol egy üres doksit, és oda húzod be egérrel, vagy File -> Import.Ha olyan képet akarsz betenni Flash-be, ami simán négyszög alakú kijelöléssel van kivágva, akkor a PS-ben legegyszerűbb a crop-al levágni a felesleget, de ha lasso-val vágod körbe ugyebár görbe vonal mentén, akkor .TIFF-be mentsd el, és kapcsold be az átlátszóságot.
(A .png nálam nem szokott PS-ből működni, fogalmam sincs, miért, annyira nem értek hozzá)AS könyvről csak ennyit tudok mondani, én magamtól tanultam mindent, könyvet sosem láttam közelről a témában.
A 8-as Flash asszem, csak AS2.0-t tud. Én is eddig vagyok képben, de sokak szerint az AS3 sokkal jobb. Ehhez viszont Flash CS3 kell, ha jól tudom.Más: Én is kérdeznék valamit: régebben találkoztam olyan Flash-es oldallal, ami csak IE-n működött. Ez mitől lehet? Évek óta foglalkozom Flash-el, de elképzelésem sincs, hogy hogy lehet csak IE-n működő Flash-t csinálni.
Köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával - Nint.hu
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Játékkulcsok a legjobb áron: Steam
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- DELL Precision 7730 i5-8400H Quadro P3200 32GB 1000GB FHD 17 1 év garancia
- Legion Pro 7 RTX 4090-es laptop 999.000Ft-ért, HP, DELL, Lenovo dokkolók 12.300Ft-tól
- Samsung Galaxy A54 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest