Hirdetés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Philips LCD és LED TV-k
- Gigabyte alaplap topik
- Gaming notebook topik
- Milyen notebookot vegyek?
- Hővezető paszták
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Effektíve TKL méretűek a Corsair legújabb, numerikus paddal ellátott klaviatúrái
- Melyik tápegységet vegyem?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Előttem már válaszoltak, de megpróbálom máshogy leírni, hátha több válaszból jobban megérted.
A Flash alapformátuma az .fla, ezen dolgozol.
Egyéb (kép, hang, stb) fájlokat importálással lehet belerakni. Létrehozol egy üres doksit, és oda húzod be egérrel, vagy File -> Import.Ha olyan képet akarsz betenni Flash-be, ami simán négyszög alakú kijelöléssel van kivágva, akkor a PS-ben legegyszerűbb a crop-al levágni a felesleget, de ha lasso-val vágod körbe ugyebár görbe vonal mentén, akkor .TIFF-be mentsd el, és kapcsold be az átlátszóságot.
(A .png nálam nem szokott PS-ből működni, fogalmam sincs, miért, annyira nem értek hozzá)AS könyvről csak ennyit tudok mondani, én magamtól tanultam mindent, könyvet sosem láttam közelről a témában.
A 8-as Flash asszem, csak AS2.0-t tud. Én is eddig vagyok képben, de sokak szerint az AS3 sokkal jobb. Ehhez viszont Flash CS3 kell, ha jól tudom.Más: Én is kérdeznék valamit: régebben találkoztam olyan Flash-es oldallal, ami csak IE-n működött. Ez mitől lehet? Évek óta foglalkozom Flash-el, de elképzelésem sincs, hogy hogy lehet csak IE-n működő Flash-t csinálni.
Köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 Ti 8GB ZALMAN M4 Cooler Master 650W
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- LG 27UL550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / AMD FreeSync
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3036
- iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3426, 95% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest