Hirdetés
- RAM topik
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen TV-t vegyek?
- Pendrive probléma
- Bluetooth hangszórók
- 3D nyomtatás
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- A 3D V-Cache és a rengeteg memória lehet az új PlayStation fő fejlesztési iránya
Új hozzászólás Aktív témák
-
Krystal_s
addikt
"Szerintem attól is függ, hogy az adott oldal milyen Flash-es kódot használ, mert a saját magam által készített Flash oldalak nem voltak hibásak
én is erre gondoltam, hogy bizonyos oldalakon változtattak,újítottak ezt azt a kódokban pl a minőség miatt és ez lehet az oka. pár hete az egyik ismerősöm szólt,hogy a P3-as notiján már nem tudja lejátszani a youtube-os videókat.Fekete kép...cpu meg 100%.Korábban akadozva, de ment neki. Vannak más hasonló oldalak kis videókkal azokat megtudja nézni.van már olyan oldal is, ahonnan pl nem lehet letölteni a flash videót...elég sok módszer van erre, de ott 1ik sem működik én sem akartam elhinni...az okos progik megtalálják a forrás címet, de egy idő után kiírja h hibás a cím. 4tube.com-on Flash player + JW player keveréke...
-
Krystal_s
addikt
én is úgy vettem észre, hogy nem minden oldalnál eszi a procit. nekem a myspace-en tűnt fel a jelenség. pl slide-show meg a zenelejátszók miatt stb. és ha sok youtube-os oldalt nyitok meg egyszerre...( korábban nem volt ezekkel gond ) flash block-ot használom az segít ezen ha nem is oldja meg...és várom az újabb FF-t, talán javítanak ezt azt, írják hogy optimalizálják pl a flash kezelést is. Talán nem lesz gond és nem kell másik böngészőt használnom.
tudom, hogy vannak "érdekes" emberek, sok fórumot olvasok...csak amikor személyesen kell átélni hirtelen rossz érzés ( ok nélkül ).Aki fórumozik annak tudomásul kell venni, hogy nem lesz mindenki kedves és jóindulatú, de az nem engem minősít. Igen a többség még szerencsére "jófej" és miattuk már megéri ide benézni...
Új hozzászólás Aktív témák
- RAM topik
- Kuponkunyeráló
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- WordPress tartalom kezelő rendszer (CMS)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Elektromos autók - motorok
- Motoros topic
- A lemondást javasolja az Intel vezetőjének Donald Trump
- Path of Exile 2
- További aktív témák...
- Eladó Apple Mac Mini 2012 vége / 12 hó tótállás
- Bezámítás! Lenovo Thinkpad T14 Gen 5 üzleti - Ultra 7 165U 16GB DDR5 512GB SSD Intel Graphics WIN11
- Clevo 1060 6GB Mxm 3.1 laptop videó kártya ingyen házhoz szálitással
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 Gamer notebook - R7 7435HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB GDDR6 WIN11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest