Új hozzászólás Aktív témák
-
Blizz
őstag
Feltettem most az új adobe-t erre 5.1es hangfalon csak 3-ból jön hang youtubeon wtf
-
pisu88
csendes tag
Sziasztok aki ért nagyon a Flash CS5-höz azt kérem jelentkezzen nálam van egy kis feladat van egy játék amit sajnos nem tudok azonnal megnyitni és át kéne írni én nem nagyon értek hozzá aki tudja és segítségemre lenne az kérem írjon nekem privátot!!
-
hiszteria
csendes tag
válasz
Brutforsz #1292 üzenetére
Szia!
Szerinted nem próbáltam?
A rendszergazdák sem értik, hogy mi lehet. Ilyen korlátozást senkinek sem állítottak be.
Hétfőn törlik az intranetből a profilomat és újra létrehozzák. Talán majd segít valamit.
Addig is, ha valami jó ötletetek támad, azt szívesen várom és kipróbálom.Ui.: hazahoztam a notebook-ot és rákötöttem a saját Digi-s internetemre, de eredményt ez sem hozott.
Üdv!
-
Brutforsz
senior tag
válasz
hiszteria #1291 üzenetére
Azt javaslom, töltsd le a telepítőt közvetlenül az Adobe honlapjáról, és azt indítsd el.
-
hiszteria
csendes tag
-
-
hiszteria
csendes tag
Hali!
Segítségre lenne szükségem.
Több céges PC-ről van szó és több felhasználóról. Engem, mint felhasználót 5-6 gépen beállítottak rendszergazdai csoportba, tehát ha én jelentkezek be, akkor több jogkörrel rendelkezek, mint a többi felhasználó.
A probléma a következő:A Mozilla firefox alá hiába telepítem az Adobe Flash-t, akkor sem akar rendesen megjelenni a tartalom. Arra gondoltam, hogy valamelyik rendszermappába beleírna a Flash, csak az védve van írás ellen. A Chrome jól működik, mivel az a saját telepítési mappájába teszi a Flasht.
Mellékelek egy képet, hátha valaki tudna segíteni.
-
JONAS77
aktív tag
Sziasztok, nekem a következő gondom lenne. Szerintem a Flash Player miatt a gpu órajele nem áll vissza alapórajelre. Ezt akkor veszem észre, ha ezen az oldalon nézem a videókat: [link]. Legfrisseb driverem van, böngészőt explorert használok. Már próbálkoztam azzal is, hogy kikapcsoltam a hardveres gyorsítást, de nem segített. Youtube-s videók is szokták ezt a problémát okozni.
Találkozott már valaki ilyen gondal. Van valami beállítási lehetőség a flash playeren, ami a
gpu használatát kikapcsolja?
Nem lenne gond az órajel miatt, de sokszor megtörtént, hogy ha elindítottam egy gamet ezek után, iszonyúan szaggatott. Csak az újraindítás segített! A hátérintézőt is néztem, de nem láttam semmit, ami használta volna a rendszert.
Remélem azért érthető voltam. -
Wyll
őstag
Sziasztok!
Egy flash-el megvalósított weboldalról ki lehet valahogy nyerni szöveges infromációt?
(Részletesebben lásd a kérdést itt.) -
rt06
veterán
tudna valaki adni egy megbizhato linket adobe flash builder 4.5.1 letoltesehez?
minden, amit talalok 4.6-ra mutat -
Blizz
őstag
Sziasztok nekem egy problémám lenne,ami megint rendszeressé vált. win7 x64-t használok és youtubeon néha elmegy a hang,ez volt 32biten is 1hónappal ezelőtt. Az Előtt viszont 64bitest használtam,de semmi gond nem volt. Vkinek lenne valami ötlete esetleg?
-
Csabee.
nagyúr
Sziasztok!
Van itt valaki aki tudna nekem segíteni Flash-ben?
Ez lenne a példa, és szeretném ezt megoldani:
Hozzon létre egy tömböt!
A tömbbe vegyen fel 5db véletlenszerű egész számot 1 és 10 között. (A tömb egyes elemei fogják jelenteni a játék egyes fordulóit.)
Vegyen fel a Flash színpadra egy beviteli szövegmezőt, egy gombot és egy kimeneti szövegmezőt!
Vezessen be egy változót, ami megmondja éppen hanyadik fordulóban járunk.
Vezessen be egy másik változót, ami a találatokat számolja.
Vegyen fel a gombra kattintást figyelő eseményt, és írja meg az esemény bekövetkezésekor lefuttatandó függvényt.
A kattintáskor futó függvényen belül vizsgálja meg, hogy a beírt szám egyen lő e a tömb aktuális fordulója által jelzett elemmel. Ha megegyezik, akkor növelje a találatok számát tároló változó tartalmát.
Minden gombkattintást követően növelje az aktuális forduló számát.
Az 5. forduló után ne engedjen több bevitelt, ehhez, tegye láthatatlanná a beviteli mezőt és a gombot is.
A kimeneti mezőben írja ki ekkor, mennyi volt a találat.Nagyon hálás lennék ha valaki akár skypon tudna segíteni! Fontos lenne nagyon... sulihoz kéne
-
Tukán
csendes tag
Sziasztok!
Kicsit összetett kérdéssel fordulok hozzátok.
Van egy wordpress oldala a cégnek ahol dolgozom, de az üzemeltető csak fejlesztési pénzért telepíteni szavazó rendszert, így a cikkbe szeretnék elhelyezni egy flash-t, amivel lehetne szavazni 4 képre.Már kiolvastam a google-t, de sehol nem találok egy sima egyszerű szavazót.
Tud valaki esetleg segíteni hogy merre találok ilyen leírást, vagy esetleg FLA-t?
Lehetőleg olyan kéne ami tud IP címet tárolni és nem ad esélyt a csalásra.Előre is köszi a helpet!
-
laszlohu
addikt
válasz
RaPiDsHaRe #1272 üzenetére
Menj a biztonsági beállításokhoz az alábbi linkre kattintva:
Majd állítsd be,hogy a flash player megbízhatónak vegye az adott mappát, fájlt.
-
RaPiDsHaRe
aktív tag
Nem tudom jó helyre írom,de hátha tud valaki segíteni. Futtatni szeretnék egy oldalt és ezt a hibát dobja fel a flash.
http://logout.hu/dl/upc/2012-04/25/185026_fdhhbins9bbujjv3_flash_2.jpgMit kellene engedélyeznem?
-
Sziasztok!
Van több függvényem. Mindegyikben hozok létre más-más class-hoz gyerekeket.
A program futása során szeretném törölni az összes létrehozott gyereket, de problémába ütközöm.Az a baj, hogy ha törölni akarom őket a "stage.removeChild(ujiksz);" paranccsal, akkor
azt a hibaüzit kapom fordításkor, hogy "1120: Access of undefined property ujiksz."Kipróbáltam azt, hogy beleteszem abba a függvénybe a törlést, ahol a gyerekeket létrehozom, de így csak azokat tudom törölni, amiket ott hoztam létre. Nekem pedig az kell, hogy egy esemény lefutásakor minden gyerek törlődjön.
Gondoltam arra, hogy az összes függvényt felkészítem arra, hogy egy belső elágazás segítégével rávszem hogy csak töröljön, pl. ha a "delete=true" akkor törlés, ha nem, akkor csinálja a saját dolgát...
De ezt macerásnak érzem. Csak akkor akarom ezt meglépni, ha nincs jobb.Tehát a kérdés, hogy hogy tudok egy függvényből a másik által létrehozott class gyereket törölni, vagy pedig a több függvény hogy tud olyan gyereket létrehozni, ami kívülről törölhető.
Köszi előre is!
Üdv: Bici -
rii
nagyúr
melyik a legpörgősebb flash (magyar) fórum?
-
MIFtIli
aktív tag
Flash videók szétesnek mozgás közben, de nem az egész képernyő csak bizonyos részeken becsíkozódik kb 1mp-re. Próbáltam a hardware acceleration-t ki be kapcsolni, de nem javult meg. Mitől lehet ez?
Chrome, legfrissebb minden. -
utazo
csendes tag
Így próbáltam:
írás:
// Create a shared-object named "userData"
mySharedObject=SharedObject.getLocal("userData");
// Store the name
mySharedObject.data.name="Jim";
// Store the score
mySharedObject.data.score=200;
mySharedObject.flush();olvasás:
// Create/read a shared-object named "userData"
mySharedObject=SharedObject.getLocal("userData");
// Read user name
userName = mySharedObject.data.name;
// Read more data
userScore = mySharedObject.data.score;Na most ha egy programon belül írom, akkor tökéletes. Viszont mihelyt az olvasás részt egy másik programba rakom át eltűnik az érték és undefined-et ír ki.
-
utazo
csendes tag
Hello!
Tudna valaki segíteni?
Nekem egy olyan problémám van, hogy lenne 3 flash programom, amit egymás után, külön külön indítanak el (kb 5 perc eltéréssel) és mindegyikben pontszámokat gyűjtenek.
Végül egy negyedik program pedig arra kéne, hogy az elért pontokat összegezze.
Tudnátok ebben segíteni?
Előszőr txt-be akartam lementeni a részpontszámokat, de utána kiderült, hogy ilyet nem is lehet flashben.
Aztán találtam valami olyat, hogy local shared object. Ez egy programon belül tökéletesen működik... De mikor egyik programban le flush()-olom, akkor utána a végső program undefinedet ír ki a pont helyére. Hova tűnik? Hogy lehetne maradandóvá változtatni a pontokat?
Vagy van valami jobb módszer?
Az fontos, hogy nem webszerveren, hanem rendes számítógépen futnak a programok...
NAgyon köszönöm a segítséget!
-
gabo9201
senior tag
Üdvözletem!
A következő kérdésem lenne:
Melyik szériás VGA-k tól kezdődően van hardveres Flash gyorsítás (ATI/AMD és Nvidia is szóba jöhet)? Egy netezős gépbe (P4 640) mellé kellene nekem valami olcsó VGA az Intel integrált szutyka helyett. -
Kommy
veterán
Sziasztok!
Letöltöttem egy ikon packot, amiben van néhány felbontás kiexportálva (16,32,48-as méretben), és van egy swf kiterjesztésű képek , amit ha jól sejtek vektorgrafikus, tehát tetszóőleges méretre tudom méretezni, úgy hogy nem romlik a minősége. A kérdés az lenne, hogy ezt hogyan tudnám szerkeszteni, mert egy kis változtatás kéne a képen.
-
net84
őstag
Sziasztok!
Segítségre lenne szükségem. Régen foglalkoztam flash-el, azonban akkor sem komolyan.
Amit most szeretnék elkövetni:
- url-el meghívott képet (elsősorban *.tif) beilleszteni flash-be
- ezt a képet kinyomtat úgy, hogy a nyomtatási info panel NE nyíljon meg, hanem egyből nyomtassa ki a képet az alapértelmezett nyomtatóraA nyomtatás végbemenetelét ellenőrizni is szeretném
- ha kinyomtatódik, akkor záródjon be és térjen vissza a honlapra (vagyis lépjen vissza)
- ha nem sikerült a nyomtatás, akkor legyen lehetőség újra nyomtatni vagy (MÉGSEM) visszalépniKérdés:
- lehet-e változókat hozzáadni a flash-hez? Magyarán egy értéket kap a honlaptól, amiből megtudja a pontos url linket (az url végén egy szám szerepel, amit a honlap határoz meg).Előre is köszi a segítséget!
neó -
Dízeles
aktív tag
Üdv totyik lakók.
Régóta húzódó problémára kérnék segítséget.A macromedia mappában található Flash Player mappa ...->ad.adverticum.net mappa amelybe állandóan betelepül egy fíreg
Superantyspyware futtatása utáni találat Névszerint:
----------------------------------------------------------------------------------
Adware.Tracking Cookie
imgs.adverticum.net [ C:\Users\Szűcs\AppData\Roaming\Macromedia\Flash Player\#SharedObjects\4BFYQKMX ]can type : Complete Scan
Total Scan Time : 00:33:55
Memory items scanned : 702
Memory threats detected : 0
Registry items scanned : 13218
Registry threats detected : 0
File items scanned : 39051
File threats detected : 1
-----------------------------------------------------------------------------------------------------
Ez napi problémám és gépleállást és fagyást okoz.
Igen nagy valószínűséggel a Shakes & Fidget oldalról érkezik.
Win 7 64 bit
Kérném a segítségeteket.
By -
dekac
tag
Sziasztok!
Készítettem egy flash állományt és elakadtam egy réteg áttetszőségénél.
Az animáció alap háttere egy térkép. Felette felhő alakú szövegbuborékok jelennek meg.
A gondom az, hogy a buborékok szélein kívül eső részeket nem tudom átlátszóvá tenni .
Próbálkoztam az alpha állítással, akkor a fehér szélek eltűnnek, viszont a felhő is áttetsző lesz, ami zavaró az olvasásban.Tud erre valaki megoldást? Hogy szokták ezt kivitelezni? Próbáltam már PS-ból átszerkeszteni, akkor sem ment.
Erre gondolok:
[link]Köszönöm a segítséget előre is!
-
Krystal_s
addikt
válasz
katt777 #1255 üzenetére
szia
telepítés előtt érdemes az adobe uninstallert futtatni, ami törli a korábbi nyomokat...
Adobe Flash Player 11.1.102.55
IE - flash_player_11_active_x_32bit.exe
FF - flash_player_11_plugin_32bit.exea címek innen vannak.
-
katt777
félisten
Légyszí, árulja el nekem valaki, hogy miért NEM települ XP alatt a Flash player? Kapcsolatlétesítési hibával elszáll, f.sz Adobe oldaláról meg csak letöltőprogram tölthető le a Flash player helyett (de rühellem ezt
). x64 rendszerrel nincs gond, 64-bites flash player-ek letölthetőek.
Ha valaki küldene egy fullos x86 (IE + FFox) Flash Player letöltőlinket, azt megköszönném, de kereső is csak a letöltőprogramra hoz hivatkozást. -
Winner_hun
félisten
Ha Youtube-on be van kapcsolva a hardware acceleration akkor a videó betöltésére várni kell jónéhány mp-et. Miért? Azt kikapcsolva egyből indul a lejátszás.
-
Sziasztok!
Most kezdek ismerkedni az AS3-mal.
Az lenne a kérdésem, hogy mi módon lehet egy MC-t kódból többszörözni úgy, hogy később az összes példányt törölni tudjam.
Jelenleg class-t csinálok az MC-ből, és abból csinálok példányokat, de letötölni már nem tudom őket.
Olvastam valami olyanról, hogy lehet őket hatástalanítani az event listener-ek kikapcsolásával, de én a memóriából ki szeretném pucolni.
Ez lehetséges?Illetve tudok egy MC-t többszörözni anélkül hogy class-t csinálnék belőle?
Köszi!
-
kefir081
csendes tag
Hali!
az érdekelne ezzel a programmal kapcsolatban, hogy a képkockánkénti animációs módban, mit tegyek ha látni akarom az előző frame-et? - hogy az alapján szerkesszem a következő képkockát"A Flash-ben az üres képkockák átveszik azt, amit az előttük lévő kulcskockában definiáltunk"
egy ilyet találtam
de nekem ez nem sok magyarázattal szolgált..nem szeretek segítséget kérni, de szerintem ez egy olyan alapvető dolog, hogy sehova nem írják oda
-
Zollee
tag
Hello!
Segítségre lenne szükségem. Elég bagatel probléma, de nem találtam rá megoldást.
Szimplán arról lenne szó, hogy van egy gombokból álló listám (szimbólummá egyesítve), amit egy scrollpane-nel szeretnék lapozni, mivel hogy sok elem lesz a listában. A példa fájlban képek vannak, de valójában szövegek lesznek majd. Ez lényegtelen is.. Annyi lenne a lényeg, hogy ebben a scrollozható listában levő gombok a színpadon levő tartalom instance nevű box adott frame-ére hivatkozzanak.Gyakorlatilag egy menüről lenne szó. Valahogy nem akar összejönni. Eddig ott tartok, hogy minden megvan, a gomb viszont nem dob át a megadott frame-re.
A forrásfájl: Letöltés
Remélem lesz aki tud segíteni.. Köszönöm előre is.
-
petymeg
addikt
sziasztok!
Ha lejátszok egy zenét a flasplayerrel akkor azt hová menti a gépen?
Win 7 -
dulifiO
aktív tag
sziasztok!
Nem tudom, hogy pontosan milyen témához fűződik a kérdésem, de ezt a topikot tartom a legvalószínűbbnek. Van egy online játék, ahol egy flash gomb megnyomásával tudunk alapanyagot venni. Nyomtam egy screenshotot:
Itt látszik, hogy be kell írni egy adott számot és rányomni a "buy" flashgombra. Mivel elég gyakran rá kell nyomnom, ezért szeretném kényelmessé tenni magamnak. Mondjuk egy gyorslink, amire ha rányomok, akkor vesz 20 darabot. A játékban engedélyezettek a szkriptek, szóval valami ilyesmit akarok, csak ez a flash gomb teljesen összezavar. Ha egy sima gomb lenne látnám, hogy hova mutat, de ilyennel még nem dolgoztam. Ki lehet szedni ezt belőle?
Ha meg kell nézni "belülről", akkor itt lehet belépni (gyorsan létrehoztam, egy új karaktert ehhez a projekthez):
lordswm.com
nick: the_dulifi
jelszó: bd363108A segítséget előre is köszönöm!
-
kisnitro
csendes tag
Sziasztok
Ha valaki tudja hogy kell használni a swiff playert az írjon.
Előre is köszönöm!!!!!!!!!
Sziasztok
-
laszlohu
addikt
Nemrég frissítettem a flash playert :
11.0.1.152 verzióra
Az az érzésem, hogy sokat tesztelték bekapcsolt hardware acceleration - nel,
de sajnos kikapcsolt hardware acceleration - nel annál kevesebbet tesztelték szerintem,
mert úgy egyszer - kétszer már összeomlott.Sőt úgy néz ki, hogy ennél a verziónál érdemesebb bekapcsolni.
-
-
laszlohu
addikt
válasz
MasterDeeJay #1243 üzenetére
Az Internet Explorerhez az alábbi linken található :
http://www.szoftverbazis.hu/szoftver/adobe-flash-player-10-0-22-87--ie--NR11.html
-
Hali mindenkinek!
Tudna valaki adni nekem egy linket a legfrissebb adobe flash player OFFLINE telepítőjéhez (activexes és firefoxos is kellene)?
Belső hálózaton proxin keresztül elindul a telepítés de vagy szétfagy vagy hibával száll el. Biztosan nem a gépek baja mert mindegyiknél ezt csinálja és nem tudok száz gépet másik netre kötni, tehát egy offline telepítő kellene. (IE8 és firefox alatt is hiába van beállítva proxy, chrome kizárva pár finnyás webes alkalmazás miatt)Köszi előre is!
-
laszlohu
addikt
válasz
Krystal_s #1241 üzenetére
Azoknak, akik rendszeresen kikapcsolt hardware acceleration - nel használják a flash playert és a videókártya driverük 2011. 03 hónál későbbi, és nem túl öreg a videókártyájuk, van egy jó hírem, ui. kijött a Chrome 14 - es stabil nemrég, ami akkor is használja a GPU - gyorsítást, meggyorsítva ezzel a flash lejátszást, ha egyébként a flash playerben ki van kapcsolva a hardware acceleration.
Azt nem mondom, hogy bug mentes, de kb annyi hiba van benne, mint más böngészőkben.
-
Krystal_s
addikt
válasz
bobalazs #1240 üzenetére
szia, 10.3-as flash playerrel én is hasonlót tapasztaltam az egyik régi gépemen ( 3-4éves ), amikor youtube-on Full screen-re tettem a videókat ,akkor csak hang volt és fekete kép...
amikor kikapcsoltam a hardveres gyorsítást ,utána jó lett.
nevetséges ,hogy még nincs normális alternatívája ennek a procizabáló adobe xarnak -
bobalazs
nagyúr
válasz
__Psion__ #1239 üzenetére
Nekem olyan problémám volt, hogy felbontás állításkor, illetve némelyik játék, pl. MW2, és 3dmark Vantage, 1920ba váltáskor egyszerűen fekete képernyőt adott. (Néha windows felbontás mellett is kellett 3-5 mp.et várnom. ) Kivártam azt a 10 percet, és utána bejött ugyan a kép. Ez a 10.3as Flash mellett jött be.
Leszedtem, felraktam a flash 9.0-st azóta semmi probléma, és felbontás váltás is azonnali.
Valaki elég okos ahhoz hogy ezt meg tudja ezt magyarázni? -
-
pH! 5.5
csendes tag
válasz
__Psion__ #1237 üzenetére
Szerintem erre nincs külön funkció. De meg lehet úgy oldani, hogy kétszer Break Apart-olod a szöveget, így minden egyes betű egy külön alakzat lesz és aztán az Ink Bottle Tool-lal körvonalazod.
Vagy egy másik megoldás, hogy alkalmazol az egész szövegre egy Glow szűrőt úgy hogy az erősségét 1000 %-ra vagy valamilyen jó magas értékre állítod. -
__Psion__
tag
Sziasztok!
Most ismerkedem a flashel... a bonzolultambra dolgokra talaltam tuturialt. De egz syamotokra bizonyara banalis problema kifogott rajtam.
Hogyan tudok egy szovegreszhez strokot adni?
Elolvastam az adobe "hivatalos" topicjat. De az ottani utmutato sajnos nem segitett.
Segitenetek megtalalni a megfelo menu reszt?
Elore is koszonom! -
Krystal_s
addikt
válasz
CarrGomm #1230 üzenetére
szia, ezzel a hivatalos flash player uninstallerrel távolítsd el, hátha vmi megsérült korábban és ez elvileg javítja, töröl minden maradékot...
majd utána próbáld újra telepíteni a playert... -
CarrGomm
aktív tag
Üdv!
Olyan problémám van, hogy van egy laptop nálam, amire nem települ fel a flash player és egy bizonyos oldalon nem lehet (gondolom) emiatt megnézni filmeket. Feltelepítettem egy régebbi verzió (ez is 10-es már), de a frissítés nem megy fel. Elindul a telepítés és 50%-on megáll és kiírja, hogy "failed to initialize..." Ha teljesen friss a rendszer, akko az adobe-ról letöltött flash player fel se megy emiatt a hiba miatt.
Mi lehet a gond? (az oldal egyébként, amin nem megy a lejátszás, az az ingyenfilmek.eu, és valakinek ez lenne fontos) -
Sziasztok!
Az lenne a kérdésem, hogy a képen látható, motion editorban szerkesztett custom easing-nek hogy lehetne a pontsűrűségét megváltoztatni? Magyarán azt szeretném, hogy a kék "labda" ezen az elliptikus görbén általam meghatározott tempóban gyorsuljon-lassuljon.
Köszi! -
epidemic
tag
Sziasztok!
Olyan kérdésem lenne, hogyan tudnék csinálni jpg képekből egy olyan flash-t, amit kattintással lehetne lapozni? Mint például egy képregényt. Vagy van-e valamilyen más mód erre? A lényeg, hogy aki nézi az maga lapozhasson, ne automatikus legyen. És lehetőleg egy programmal szeretném ezt kivitelezni, a flash programozáshoz sajnos nem értek.
Előre is köszönöm a segítséget!Üdv: epidemic
-
akon
csendes tag
Kicsit hosszú lesz, de rettentően idegesít, valaki hozzáértő megsegíthetne
Adott egy használt PC, amit nemrég vettem (AMD Athlon X2 4600+, 2 GB RAM, integrált nvidia 6150 SE). A gép tökéletesen
működik, egyetlen hiba, amit észre vettem rajta pár óra után, hogy netezés közben kifagyott. Újraraktam egy win7et,
a probléma ugyanúgy megmaradt. Mivel egy régi wifis usb-m volt, szereztem egy újat (TP-Linkg 422G), ami kompatibilis win7el,
sokan azt mondták, ez lehet a probléma. Nem ez volt, a fagyások megmaradtak. Néha 5 perc után, néha 30, néha 120. Teljesen változó.
Próbáltam Firefox-al, Chrome-al, végső esetben Explorerrel, a probléma mindenhol jelentkezik. Azt mondták, flash hiba lehet,
beszereztem a legújabb drivereket, a legújabb Adobe 10.3.x flasht, de semmi.Elvittem egy szervízve (3Mérnök alias 3M), hogy netezés közben fagy és nem reagál semmire, egyébként tökéletesen megy,
film,játék,póker, semmi gondja. Megnézték, a srác azt mondta, nem talált semmi hibát, egész nap netezett rajta.AIDA64-el lefuttattam reportot, nem talált semmi különöset, HDD sentinel a vinyót rendben találtam, RAM test sem jelzett semmit.
Teljesen el vagyok keseredve, van valakinek valami ötlete?Én még a tápra gyanakszom most. A régi (legalább 3-4 éves PC) gépemnek a tápkábelét használom, megy vele a gép tökéletesen.
Nem értek hozzá, de nem lehet, hogy ez a kábel feszültség vagy valami miatt néha ledobja a gépet és ezért fagy be?
Akinek van bármi ötlete, várom szeretettel -
Forza_JUVE
aktív tag
válasz
Forza_JUVE #1222 üzenetére
Működik végre ... hogy baszná meg !!!!!!!!
Itt találtam okosságot ... végre valahol le van írva normálisan !!!
-
Krystal_s
addikt
válasz
laszlohu #1221 üzenetére
mert egy újabb VGA-nál nem fogom állandóra kivenni a pipát
sőt a régin sem ,ha alapbeállítással, azaz hardveres gyorsítással is normálisan tud működni...nálam egy frissítés megoldotta. vmit biztos segít az a beállítás, h a procit ne terhelje annyira. az más kérdés ,h kinek mennyire támogatja a videó kártyája... -
akon
csendes tag
Sziasztok. Egy olyan problémám lenne. hogy bő egy hete vettem egy asztali PC-t, minden jól működik, egyetlen probléma, amit észleltem, hogy netezés közben szinte mindig lefagyott, néha 5 perc, néha 2 óra után...
Feltettem a legfrissebb drivereket, újraraktam win7et, a probléma megmaradt. Ma mondták, hogy valószínűleg annyi az egész, hogy flash player rossz van feltéve. Megnéztem, a mostani 10.3.x van feltéve (get.adobe.com-ról) , amihez ha jól láttam, min 128 MBos videókártya kell, az én gépemben viszont egy ingegrált nvidia 6150 se nForce 430 van. Ez lehet a gond szerintetek ? Vagy tudtok olyan flash playert, ami ezt simán viszi?
-
laszlohu
addikt
válasz
Forza_JUVE #1222 üzenetére
Én nem tudom a választ, viszont lehet, hogy az idézőjel a bibi,
Ilyen ' idézőjel helyett esetleg " idézőjellel esetleg meg lehet próbálni.pl.:
on (release) {
getURL ("http://www.google.com/", "_blank");
} -
Forza_JUVE
aktív tag
Sziasztok!
Készítettem egy egyszerű flash bannert, amiben van 6 db layer egymást váltogatva.
Azt szeretném, hogy miután az swf fájlt felrakom egy webhelyre, akkor a bannerre kattintás vigyen el egy másik webhelyre.
A köv. módon próbáltam, de nem sikerült:
- hozzáadtam egy 7. layert, amit "button"-nak állítottam be. Ez pont olyan hosszú mint az összes többi layer.
- az 1. és utolsó képkockát beállítottam key frame-nek, és köztük csináltam Classic Tweent
- majd szintén az első és utolsó kockára az Actions-be a következőt írtam:on (release) {
getURL ('http://www.google.com/', '_blank');
}A Publish résznél az áll hogy:
Player: Flash Player 10
Script: Action Script 2.0Miután kiexportálom és feltöltöm az swf-et, nem tudok rákattintani ... szóval nem OK!
Tudna vki segíteni?? Nem bánnám ha részletesen (szájbarágósan) írná le vki, mert kezdő vagyok bannerkészítésben.
Köszi
Ui.: a html-ben ez a kód van: (lehet h ebben nem jó valami?!
)
<object type="application/x-shockwave-flash" style="width:315px; height:45px;" data="images/banner.swf">
<param name="movie" value="images/banner.swf" /><param name="allowFullScreen" value="false" /></object> -
laszlohu
addikt
-
Krystal_s
addikt
válasz
GeryFlash #1219 üzenetére
szia, okozhatja VGA driver is. nálam is volt olyan, h bizonyos videókat nem tudtam lejátszani, mert szétesett a kép kockás és zöldes lett, mint amikor hibás egy videó. kikapcsoltam a hardveres gyorsítást, akkor nem volt gond, de zavaró volt, h kapcsolgatni kellett, ezért frissítettem a driver-t és utána végleg jó lett.
-
GeryFlash
veterán
HY
Szóval abban kéne segíteni, hogy a gépemről egyik napról a másikra elszaródott a flash player... letöröltem, újra raktam az adobe hivatalos oldaláról, telepítettem, 10.3-as verziójú most... De hiába, mert nem tudok youtubeon, és szinte sehol a neten videókat nézni, mert 2mp-ig megya a videó, aztán zöld színűre ált és lefagy a mozzila.... néha kiírja, hogy a flash player összeomlott, meg hibaküldési lehetőséget, persze sokat segít.....
Ha vki segítene nagyon megköszönném, a VGA-m ti 4650 a drivere teljesen jó.... -
용 Bob
senior tag
válasz
jonnyjoker01 #1212 üzenetére
Úgyám!
Mai napig nem tudom, hogy hogyan, de elmúlt a tünet.
-
jonnyjoker01
veterán
válasz
jonnyjoker01 #1210 üzenetére
Up
-
Inv1sus
addikt
Flash órát szerver oldali időlekéréssel, paraméterezhetőséggel hogy lehet csinálni? Egy mutatós verziót kellene előrántanom valahonnan (ilyesmit), de mindenhol csak szép csili-villi kliens oldali flasheket találok, amiket nem lehet megváltoztatni.
-
jonnyjoker01
veterán
válasz
jonnyjoker01 #1210 üzenetére
Nem tudtok választ adni a kérdésemre?
-
jonnyjoker01
veterán
Sziasztok!
Tudtok olyan programot, ami lejátsza a flash dolgokat mobilon? Java támogató telefonom van, de nem támogatja az swf fájlt (alcatel ot-806).
Köszönöm válaszaitokat előre is! -
rii
nagyúr
hátha így éthetőbb volna:
hogy lehet FLASH oldalon belül különböző képeket betölteni menük segítéségével?
lenne egy 800x600-as vagy 1000x1200-as FLASH oldal ... azt szeretném, hogy az oldal szélén menüpontok lennének, elég sok, melyekre klikkelve az oldal többi területén képeket illesztene be.
kb úgy möködne, hogy a szélén fel lenne tüntetve, hogy
ablak - fehér
ablak - barna
ablak - szürke
ablak - kék
ablak - pirosés amelyikre klikkel az user, akkor kitenne egy x-y helyre egy elemet, ami egy piros albakot tartalmaz.
gondolom ezt nem nehéz megcsinálni, csak én vagyok teljesen 0 ehhez.
-
rii
nagyúr
hello
azt meg lehet csinálni, hogy ha lenne vagy 8 menüpont ...
a – b – c – d – e – f – g – hés ha ha ráklikkelek egyre, akkor a falsh területén belül kitesz egy képet?
gondolom, action script, csak én ahhoz teljesen kuka vagyok
-
laszlohu
addikt
válasz
Hege1234 #1201 üzenetére
Az Adobe azt szokta ajánlani, hogy az alábbi linken kapcsoljuk ki ill., be a hardware acc. - ot az animációra jobb klikkel.
http://www.adobe.com/software/flash/about/
A pipát dupla kattal lehet be- ill. kipipálni.
A fenti linkkel nekem még mindig sikerült be ill. kikapcsolni. -
Hege1234
addikt
szevasztok!
ezt szeretném végleg kikapcsolni settings> display > Enable hardware accleration a vga-m nem szereti így ha nincs kikapcsolva akk szétesik állandóan a kép
sajna ha pl youtub-ot használok vagy neten nézek videót mindig kikell vennem a pipátremélem valaki már megtalálta a megoldást
köszi előre is !
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Játékkulcsok a legjobb áron: Steam
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Bomba ár! Dell Latitude E5430 - i5-3GEN I 4GB I 128SSD I HDMI I 14" HD I Cam I W10 I Gari!
- Külföldi csomagszállítás Packeta csomagpontokon keresztül!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 38WN95C - 38" Ívelt NANO IPS - 3840x1600 - 144hz 1ms - Nvidia G-Sync - AMD FreeSync - ThunderBolt
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG STRIX Z490-G Gaming alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest