Hirdetés
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- OLED TV topic
- Milyen egeret válasszak?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- iPad topik
- 3D nyomtatás
- Apple MacBook
Új hozzászólás Aktív témák
-
Krystal_s
addikt
nálam tuti h a slide-show terheli, mert ahonnan azt feltöltöttem ott csak az van és ott is látom. haverom már kielemezte ,egy üres tárhelyre is feltette külön. ezért nem érdemes már szétszedni. Elemzésnek jobb lenne ott egy ismertebb ember profilja, ugyanis náluk még rosszabb...a sok kis videó és kép miatt...vagy lehet ,hogy fut valami a háttérben.
ha megnézel egy videót a 4tube-on ,akkor látni fogod ,hogy nincs semmi a cache-ben sem, mind1 melyik böngészővel nyitod meg. Nekem amikor szólt az ismerősöm, akkor 4 féle böngészővel ( opera is köztük volt ) + pár programmal próbálkoztunk.Külföldi fórumokban is még keresik a megoldást...sima video capture progikkal tudták leszedni, de az nem az igazi...
Új hozzászólás Aktív témák
- Keresem az alábbi PC játékokat! (Teljes lista a leírásban!)
- Antivírus szoftverek, VPN
- Game Pass Ultimate előfizetések 4 - 19 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- PC Game Pass előfizetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- RÉSZLETRE .OPCIONÁLIS. Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 Ultra 5 135U , 16GB , 512GB , Win11 SZÁMLA GARANCIA
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB ZALMAN N4 Cooler Master 650W
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
- Xbox Series S 512 GB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest