Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
GAMEPOD témák
Keresés
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Krystal_s #1055 üzenetére
Megnéztem az oldalt.
Nekem is magas a proci terhelés, de nem 1005-os, és nem is hal meg a gép, csak jó alaposan leterheli az oldal. Nem értem, hogy miért lehet.
Ha lesz időm a héten nekiállok elemezni az oldaladat (letöltöm, szétszedem, összerakom), ha nincs ellene kifogásod, és megkeresem a probléma okát. Engem is érint mert néha muszájból készítek weboldalakat.A letölthetetlen Flash videók a böngésző cache-ben sincsenek meg? Opera mondjuk e téren jobb, mert egy-az egyben tároja a fájlokat, csak át kell nevezni a megfelelő formátumba.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával - Nint.hu
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Antivírus szoftverek, VPN
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
Üzleti előfizetők hirdetései
- Dell Latitude 3340 Core i3-4005U CPU hibás laptop
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Alpine Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2978
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790K 4mag 8szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H87I-PLUS H87 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Plus 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3355, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest