Új hozzászólás Aktív témák
-
Krystal_s
addikt
én is úgy vettem észre, hogy nem minden oldalnál eszi a procit. nekem a myspace-en tűnt fel a jelenség. pl slide-show meg a zenelejátszók miatt stb. és ha sok youtube-os oldalt nyitok meg egyszerre...( korábban nem volt ezekkel gond ) flash block-ot használom az segít ezen ha nem is oldja meg...és várom az újabb FF-t, talán javítanak ezt azt, írják hogy optimalizálják pl a flash kezelést is. Talán nem lesz gond és nem kell másik böngészőt használnom.
tudom, hogy vannak "érdekes" emberek, sok fórumot olvasok...csak amikor személyesen kell átélni hirtelen rossz érzés ( ok nélkül ).Aki fórumozik annak tudomásul kell venni, hogy nem lesz mindenki kedves és jóindulatú, de az nem engem minősít. Igen a többség még szerencsére "jófej" és miattuk már megéri ide benézni...
Új hozzászólás Aktív témák
- Játékkulcsok a legjobb áron: Steam
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Eredeti - Choice - Bundle - Steam kulcsok beszerzése. Írj kérés PM-et!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3327, 94% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 Ti 8GB ZALMAN M4 Cooler Master 650W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
- Lenovo ThinkPad Z13 G1 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest