Hirdetés
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- Száguld a Meta és a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-részvények
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
- Bővíti a Strix Halo kódnevű dizájn képességeit az AMD
- Kompakt vízhűtés
- TCL LCD és LED TV-k
- Bővíti a Strix Halo kódnevű dizájn képességeit az AMD
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Milyen videókártyát?
- Komolyan ráállt a csúcs-GeForce-ok átalakítására Kína
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
Folytatás itt: PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
Aktív témák
-
zazahoho
őstag
köszönöm így már jó
-
zazahoho
őstag
sziasztok!
lehet nem jó helyen vagyok ,de azért megkérdezném ,hogy apró hírdetést naponta 2x lehet a lista elejére hozni.na most nekem ez nem jön össze ?velem van a hiba?vagy átmeneti kb 3 hete ez van
üdv -
CSorBA
őstag
válasz
Winner_hun #195 üzenetére
Kifagy a böngésző és kb 60% a procihasználata. De feladatkezelőből bezárható elég gyorsan a folyamatoknál. Meg is nézem. De nem értem, betölti az aquas reklámot (ugye ha le van tiltva) így fut szépen. De ha bekapcsolom az ABP-t, akkor elvileg be sem töltené, és akkor fagyna?
-
CSorBA
őstag
válasz
Winner_hun #191 üzenetére
Addig el sem jutok mert kifagy, de félig meddig megoldódott.
Az AdBlock Plus miatt nem ment, kikapcsoltam így jó, de ahogy visszakapcsolom és frissítem fagy :S Esetleg felkerült valami új hirdetés? -
CSorBA
őstag
Fura, de Firefox 3.0.11 alatt nem tudom megnyitni a logout főoldalát. Kifagyasztja teljesen a böngészőt. Tegnap este még ment, most meg azonnal fagy. IE8-al jó, más oldal FF-el jó. Nem telepítettem/frissítettem azóta semmilyen plugint sem, nem értem. Valami ötlet?
-
Snowy_owl
őstag
válasz
Winner_hun #188 üzenetére
Erre nagyon nem gondoltam. Köszi szépen.
-
Winner_hun
félisten
-
paulthomas
csendes tag
Sziasztok! Lenne egy problémám. Van egy másik accom és megnéztem a profilomat és láttam hogy rossz az email cím mert így volt írva felhasználónevem@18167-citromail.hu
Megpróbáltam kitörölni a számokat és nem engedte menteni mert azt irta h az emailcím már létezik. Kitöröltem egy számot és mentettem. És aztírta h adatok elküldve az emailre. na igen de nem jöttek a citromailes címre és most nemtudok belépni....Valaki tudja h kinek kéne írni és mit?Köszi!
-
Oliverda
félisten
Új cikk/írás értesítő nincs tervben? Teszem azt engem érdekel XY minden új írása és ha kijön egy új akkor arról jönne egy privát egy linkkel.
-
pointer4
tag
Bevallom, kicsit sem tetszett ez a változtatás. De nem szóltam, gondoltam inkább kitapasztalom. Rá kell döbbenjek, remek módszer. Nekem is van időm még jól átgondolni, hogy igazán teljes lehessen a mondandóm. (éltem is ezzel a lehetőséggel). Illetve láttam, hogy helyesírásilag is átt lett fésülve a cikk.
(bár, a aktuátor szó ki lett javítva akkumulátorra, amit visszaírtam, mert konkrétan az a szót ami kell oda
)
Grat a fejlesztéshez!
Már csak egy helyesírásellenőrző plugin kéne az írás ablakba, akkor még kevesebb lenne a munkátok
. Sajna itt word nincs, Google Chrome-hoz meg nem találtam ilyen kiegészítést. Esetleg valami javaslat, különálló progiként ?
-
Racecam
nagyúr
válasz
pointer4 #177 üzenetére
Látom, de egyrészt én sem vagyok mindig, hogy folyamatosan, real time figyeljem az írásokat, másrészt a címlap egy szerkesztett felület, ahová az írások válogatva, előre beállítva mennek ki. Így biztosítható, hogy az olvasóknak minden nap friss anyag álljon a rendelkezésére.
u.i.: Ezért adott esetben, amikor sok írás vár megjelenésre, 2-3 nap is eltelhet az írás felrakása és a megjelenése között. Ez ellenőrizhető abból, hogy amennyiben egy írást már átnéztem és beállítottam a megjelenés időpontját, az a szerző is láthatja.
u.i.2: Ha gond van vele, azt minden esetben privát üzenetben jelzem és kiveszem a pipát az "Elkészült" jelölőnégyzetből, ezzel mintegy "visszaadva" szerkesztésre.
-
pointer4
tag
Hi!
Ma nem lehet cikket publikálni ?
-
Winner_hun
félisten
Ha igen is, nem 1-2 napon belül, sőt, nem is 1-2 hónapon belül lesz megvalósítva. Van egy mit kell csinálni lista, vannak fontos meg kevésbé fontos dolgok. Majd ha a fontosak megvannak, akkor jöhet a többi. Hiába kérdezed meg többször, attól előbb nem lesz belőle semmi.
-
7
addikt
Topic áthelyezve és átnevezve.
-
Skyhigh
aktív tag
Ha megnézzük a PH!-t nem jelennek meg az első oldalon a hozzászólások egy cikkben, csak abban az esetben ha az egy oldalas!
Tehát a hozzászólások mindíg a cikk utolsó oldalán láthatóak!
Ha a PH-n olvasok egy cikket akkor ott a hozzászólások úgymond nem zavarnak bele az olvasásba!
Ha a logouton olvasok egy cikket akkor már a cikk első oldalál láthatóak a hozzászólások!Remélem most már világosabban fogalmaztam!
-
Skyhigh
aktív tag
Sziasztok!
Lehet hogy nekem tűnik csak zavarónak, hogy a logout-os cikkek alján látszódnak a hozzászólások!
Ez régen is így volt, de ha valaki több oldalasat ír akkor nem lehetne a PH-hoz hasonlóan?
Akaratlanul is beleolvasgatok -
proof88
addikt
válasz
Winner_hun #162 üzenetére
Ja, ezt nem tudtam...
-
tildy
nagyúr
Ez már többször felmerült más topikokban, de ahogy ebből a topikból is kitűnik, pl a lead megadás is 1.5 éve felmerült már, most került implementálásra.
A cikkek ratingelése sem mai téma már, ha jól tudom, ez is hamarosan elkészül.De úgy tűnik Panther most belehúzott (provo törlés ), szóval ki tudja
-
proof88
addikt
Üdv!
Nekem csak annyi, hogy bizonyos gépeken lassabban töltődnek le az oldalak és ilyenkor akár fél percet is igénybe vehet, amíg egy topik 100 hsz-es oldala letöltődik, de a fél percből kb 25 mp csak a képek, a szöveg lejön az első 5 mp-ben. Viszont olvashatatlan a szöveg, amíg töltődnek a képek, mert ugrál az oldal. Ha minden avatar 50 px magas, akkor lehetne olyat, hogy alapból 50 px hely legyen a képek helyén, amíg nem töltődtek le?
Azt tudom, hogy ha alapból az img tagnél meg van adva a height, akkor nincs ilyen gond, de gondolom van oka annak, hogy ezt nem csináltátok meg... -
Skyhigh
aktív tag
Sziasztok!
Szeretnék egy-két javaslatot tenni a logouttal kapcsolatban!
Az elmúlt pár hétben ébrettem ráLáttok-e arra lehetőséget, hogy ha a logouton valaki szakmai cikket ír, akkor az azzal kapcsolatos hozzászólások, szakmainak legyenek minősítve, ne közösséginek!
Tény hogy vannak kimondottan nem szakmai cikkek, de igen sok van ami kimondottan szakmai témáról szól.Itt van például ez a topic is, ez is lehetne szakmai, hiszen arról szól!
U.I: Nem kötözködök, csak ötleteket adok!
-
kem
addikt
Sziasztok!
Lehetne egy azonnali logoutos kérdések topic, mert én pl nemmerem még leokézni az írásom, nehogy valami hülyeséget csináljak. Nem tudom hogy működik na
Majd segít valaki már rajtavagyok, de nekem az tűnt logikusnak, hogy rögtön keresem az azonnali logoutos kérdések topicot keresőzni meg informálódni.
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
Egy javaslatom lenne, ez a tiszta fehér háttér nem túl kellemes a szemnek, mikor hosszabb dolgokat olvas, szerintem kellene valami színt betenni, mint pl. a ph! hozzászólások hátterében ez a pasztel barna, vagy windows szürke, vagy bármit, amitől nem üt el nagyon a fekete...
-
Yutani
nagyúr
Nem kell egyből trollkodni! Ez nem kőbe vésett dolog, lehet rajta módosítani, és ha már van egy ilyen "feature" a Logouton, akkor az legyen korrekt és jól használható, ne nekem kelljen már a szépen elrendezett írásom elejét "elcsúfítani" egy kifejezetten a lead-be szánt, kiszámított hosszúságú szöveggel!
Wolverine: Köszönöm a támogatást, látom van értelmes ember itt, aki lát fantáziát a felvetésemben.
-
Vladi
nagyúr
Jó, nem jó, ez így van. Lehet hozzá alkalmazkodni. Én például ha címlapra írok nagyjából megsaccolom, hogy mennyi szöveg fog oda felkerülni. Aztán azt úgy fogalmazom meg, hogy felvezesse a témát, érdekes legyen és egy befejezetlen gondolat "vezesse az olvasó egerét a linkre."
-
Viszlát
addikt
-
Yutani
nagyúr
Nem tudom, volt-e már szó róla, de én nagyon tudnék értekelni egy olyan lehetőséget, ami egy mostani "csúnyaságot" kiváltana: jelenleg a főoldalon az írás címe alatt egy akárhány karakteres úgymond "kedvcsináló" szöveg van, ami szolgai módon átveszi az írás első akárhány karakterét. Namost ez számomra zavaró és nem jó megoldás. Hogy miért is?
Van néhány írásom, és ezeket úgy szerkesztem meg, hogy azok esztétikusak legyenek, van címük, fejezetek címekkel. És itt jön a probléma: az automatikusan átvett első X karakter tökmindegy micsoda, az megjelenik az "ismertetőben". Nálam ez úgy néz ki, hogy írás címe, fejezet címe, esetleg képaláírás, és utána az első mondat eleje. Ez így NEM JÓ!
Ezért javaslom, hogy egy X karakternyi "kedvcsináló" szöveget lehessen az írás szerkesztése esetén létrehozni a cím után, amely majd "normális" módon megjelenik a cím alatt.
Remélem felvetésem hasznos és támogatott lesz.
-
Winner_hun
félisten
-
Viszlát
addikt
Sziasztok.
Végigolvasva a topikot, s különösen az utolsó 40-50 hsz-t, úgy gondolom nagyon leragadtatok a kiemeléseknél. Alapvetően nincs gondom a kiemelésekkel, mindig és mindenhol vannak kivételezettek, no meg teljesen objektív sem tud lenni senki.
Viszont a címlappal kellene kezdeni valamit, mert egyre több írás kerül fel minősíthetetlen állapotban, vagy tartalommal. Azt hiszem volt már egy írás, Kollektort a Logout-ra, címmel, nagyon egyet tudok érteni vele, sőt, egyre sürgetőbb lesz a probléma. Jó példa a L'ecsós írás, ahol nem arról volt szó, hogy az illető holtbunkó és nem tud összeszedni egy normális írást, csak kellett neki egy kis löket. Erre is jó lenne egy korrektor, akihez akár önszántából is elküldhetnék írásukat a bizonytalanok (természetesen a házigazdáknak pedig joguk lenne adott írást korrektorhoz küldésre ítélni).
Talán így nem lenne sérülés, hiszen vagy magától küldi korrektorhoz az illető, vagy egyfajta moderálás éri, szava sem lehet senkinek.
Más. Technikai kérdés, miszerint az előzmények bejelölésénél nem úgy van mint régen, hogy a saját írásaim közül választhatok, hanem az adott rovat utolsó (talán) 15 írása közül. Ez így rendkívül gázos számomra, ha van rá mód, örülnék ha változatnátok rajta...
Üdv, V
-
lapa
veterán
válasz
Kalandor #145 üzenetére
amíg meg nem kérdeztem, hogy a rákba sikerült neked?
egyébként a fentiek mellett on: szeretném, ha a privát bejegyzéseknek ugyanúgy lenne előzményezési lehetősége, lévén a privát gondolatok se összefüggéstelenek.
[OFF]btw az mitől függ, hogy mik jelennek meg választható előzményként? az még OK, hogy rendszeresen revizionálom a cikkeimet az egyes verziófrissítéseknél, de most láttam, hogy nem tudom kiválasztani egy korábbi, szintén publikus írásomat. lehet ennek az az oka, hogy csak pár perccel előtte pipáltam be a korábbi írásnál aaz újabbal egyező kategóriát? mindegy várok holnapig...[OFF]
-
(Kolombusz)
veterán
A Logoutos írások fórumtémáiban hülyen hangzik az "Eredeti hír" gomb. Eredeti cikk, vagy írás kellene a helyére.
-
7
addikt
Jol jonne egy olyan bevezetoirasi lehetoseg, amit a hazigazdaknal, hivatalos cikkiroknal latok, amikor irast publikalnak - nevezetesen azt, hogy amennyiben a juzer azt kulon szeretne, mas legyen az a par szo, amit a cim ala bebiggyeszt a motor, mint az iras elso par szava.
-
Józsibácsi
csendes tag
-
Cathfaern
nagyúr
Tény, de szerintem ha jobban belegondolsz, a logout nem blogközösség. Hisz itt alapvetően nem is blogolásról van szó, bár hasonlít rá, de mégis elég más. S egyetértek tiv61us-el, a logout sokkal inkább hasonlít egy "újsághoz".
Amúgy írtad korábban, hogy több ember is hasonlóan gondolja mint te. Kérlek gondolj végig, ez a "több ember" 5-nél többet jelent? (nem kell neveket mondani, nem is fontos) De még ha ennek a duplája is, a logout olvasottságához képest elenyésző.
Nem akarok nyálas lenni, de szerintem valamilyen szinten majdnem minden mod/hg-nek fájt a szíve Vlad-ért. De nem volt más választás.
-
tildy
nagyúr
válasz
Winner_hun #135 üzenetére
Van. Pl. a karácsonyis.
-
Winner_hun
félisten
Gondolom azért, mert a másik kiemelt írás (crysis) régóta első helyen volt és nem volt más kiemelést érdemlő írás, viszont az se a legjobb, ha több napon át ugyan az a téma van a címlapon, így ennyi engedményt lehetett most tenni.. Ha lenne más, akkor az lenne ott (de nem én vagyok Racecam, ha nem így van akkor majd megmondja)
-
tildy
nagyúr
Miért van kivételezés házigazdával?
Erre gondolok:
Egy felhasználótól egyszerre 1 cikk lehet a főoldalon, főoldalra kerüléshez 2 cikk között legalább 5 napnak kell eltelnie.Oké lehet figyelmetlenség... Nade akkoris...
-
tildy
nagyúr
No most meg direkt nincsenek kiemelve nem szakmai írások , már 1-2 hete?
-
tildy
nagyúr
Most találtam : [link]
-
-
tiv61us
őstag
tildy
minden ujsagnak, mediumnak van egy arculata
amit leginkabb a szerkeszto hoz letre a tulajdonossal karoltve
en oszt tenyleg nem tudom mit emel ki telapo es miert, mert par honapig nem is jartam erre
de bizony az 1 ember dontese kell hogy legyen
attol lesz arculat
mikor a Kurirnak irtam, egyszer a szerkeszto azt mondta:
ez kurva jo tudositas tivadar/kozben osszegyurte az irast es repult a szemetkosarba/ de mi szeretjuk a fradit
egy fradi-dunaujvaos meccsrol volt szo, jegkorong,
nem a fradi nyert
az elet ilyen -
PazsitZ
addikt
A kapok a fejemre csak "vicc" volt.
Amúgy meg belátom oylan dologban okoskodok, amiről nem tudom, csak sejtem, hogy nem egyszerű.tildy: nem tudom, hogy lehet még érteni a preferáltat?
Főként úgy értettem ahogy Race írta. Egyes emberek szinte automatice kikerülnek. De az egyes témák is igazak. Néha mondjuk az aktuális téma kell és jó dolog szvsz.
Meg vannak írástipusok is amik kikerülnek, bár ezt nem tudnám konkretizálni pontosan milyenek is.
Szóval csak szőrszálhasogató vagyok -
Racecam
nagyúr
Miért kapnál a fejedre?
Ha nem értenék veled egyet az azt jelenti, hogy kapsz a fejedre?
Az csak annyit jelent, hogy vitatkozom Veled. Ahogy néhány dologban most is fogok.Én pont ellenkező értelemben írtam, hogy vannak akik "bíztatásból" kapnak több figyelmet.
Nem azok, akiknek már így is van egy csomó jó írásuk, hanem sokkal inkább azok, akiknek még nincs.A "preferált" tagok pedig azért preferáltak, mert az írásuk sikere szinte garantált. (Az ilyenek között mondjuk úgy "félprofik" is vannak.)
A TOP szerzők listája viszont tényleg nem szerencsés ezt tudjuk, hiszen csak azt mutatja, hogy hány kiemelt írása van a szerzőnek és így elég nehezen változik. (Én sem tudok lekerülni róla, pedig már lassan egy éve nem írtam semmit.
)
Be fogunk vezetni helyette valami mást, de ezt már Parci is írta. -
szerintem elég a random. lehet valakinek hosszú blogja, és csak pár kiemeltje, míg más nem blogol, csak írt két kiemeltet, stb. valszeg bármilyen random nélküli toplista nagyon beragadna. így meg legalább mindenkit motivál, hogy írjon, mert ha már egy kiemeltje van, simán szerepel ott a boxban időről-időre.
(aztán ahogy érik a Logout, fel lehet emelni a bekerülési limitet egyről kettőre, háromra, stb)
-
PazsitZ
addikt
Nah, csak nehogy kapjak a fejemre
. Az "egysíkú" kiemelés valamelyest nekem is feltünt.
Nem akarom kritizálni Race-t, de tildy-nek üzenném valahol igaza van.
Pontosabban van olyan pl., hogy egyes tagok um. preferálva vannak.
Természetesen ebben benne van az is amit Race írt, hogy vannak akik jobbak, azok akár biztatásból, tudásuk miatt kapnak több figyelmet.(top szerzők listája indulás óta nem nagyon változott, pedig a szerzőlista már nem is olyan kicsi, bár lehet van jópár 1-2 írásos szerző)
-
Soha , sehol máshol, más prohardver körbe tartozó oldalon nem vettem ezt észre, egyedül a logouton. Nem fura?
egyedül a Logouton vannak off-topic tartalmak. szerintem nem fura.
ettől függetlenül halljuk, értjük, amit mondasz - megpróbálunk még jobban odafigyelni még több dologra, ezt tudom erre mondani. több szerkesztő a Logoutra egyelőre szükségtelen, és nem változtatna a jelenlegi helyzeten úgy sem.értékelési rendszer lesz. nem holnap, mert csúsztunk az R5-tel és ennek megfelelően minden mással is, ami rá épült volna, de ha utolérjük magunkat, lesz.
-
tildy
nagyúr
Egyrészt már mindent elmondtem, amit erről én el tudok mondani, másrészt állandóan másról beszélsz és egyszer sem vitatkozol az érveimmel, csak hajtogatod a magadét.
Egyrészt: a 102es posztom nem neked szólt, se nem kalandornak. Hanem Parcinak .Másrészt a kérdésemre még mindig nem kaptam megfelelő választ, amiatt "hajtogatom a magamét". Az pedig az, hogy miért nem viszi több/más ember a nem szakmai logoutot ?
Nem tudok olyan érvekkel vitába szállni, hogy "Ellenkezőleg, olyat próbálok kiemelni, ami az olvasók többségének tetszeni fog. Az, hogy én is közéjük tartozom, nem jelent semmit. Ez nem az én oldalam, játszóterem, hogy kizárólag a személyes ízlésem alapján döntsek kedvem szerint."
"Dehogynem, kritikát fogalmaz meg azzal, hogy nem látogatja az oldalunkat, nem olvassa az írásokat. Az általad idézett rész nem teljes, van még ott egy mondat. "Az olvasottságunk folyamatosan nő, a kiemelt cikkek látogatottsága is kiemelkedő.", de nem azért mert tökéletes az ami most van.
Soha , sehol máshol, más prohardver körbe tartozó oldalon nem vettem ezt észre, egyedül a logouton. Nem fura?Azt, hogy saját magadnak is ellentmondasz, már nem is lep meg. Ime:
Direkt kiemeltél az írásomból egy, a számomra kevésbé lényeges mondatot. (Kár hogy nem raktam offba)
Azt akartam írni ezzel, hogy igen tisztában vagyok azzal, hogy nem midnen az olvasottság, pedig ahogy írtad, az is egy szempont. Tehát ha ki bírod venni mit akartam azzal mondani ,az az hogy ott épp egyetértek veled, hogy több szempontot figyelembe kell venni, az olvasottság csak az egyik.De ugyanígy több szempont a több ember véleménye is! Hoppá.
Vagy az ember ha már kritizál, akkor másban nem is érthet egyet veled? :S
-
Racecam
nagyúr
Utolsó posztom a témában.
Egyrészt már mindent elmondtam, amit erről én el tudok mondani, másrészt állandóan másról beszélsz és egyszer sem vitatkozol az érveimmel, csak hajtogatod a magadét.
"Erről beszéltem. Nem lehet szólni , mert rögtön védve van a mundér becsülete. Nem lehet pl. azügyben sem igazán szólni, ha valamely moderátor/házigazda nem/rosszul/néha-néha hibásan végzi a dolgát. Nem lehet , mert "elvileg" nem joga az olvasónak megítélni."
Nem tudom, hogy hogyan jön ide a "mundér becsülete", egyszerűen más a véleményem, mint Neked. Én elfogadom a Tiédet, mint egy véleményt és el is gondolkodom rajta, de nem értek vele egyet. És ehhez a mundérnak semmi köze.
Azt, hogy saját magadnak is ellentmondasz, már nem is lep meg. Ime:
"MErt az hogy valamit sokan olvasnak(reagálva erre: Rengeteg szempontot, köztük az olvasottságot is figyelembe véve. ), még nem biztos , hogy jó."
Következő mondat:
"Azt is sokan elolvassák, hogy pl. Britney Spears éppen nem vett fel bugyit, ettől függetlenül nem hinném, hogy top kiemelt írás lenne.."
Ezek szerint Te is látod, hogy nem lenne kiemelt írás. Nem lenne, mert szerintem sem biztos, hogy jó. Akkor miről is beszélünk?
Azt írtam: "Rengeteg szempontot, köztük az olvasottságot is figyelembe véve."
-
tildy
nagyúr
"Te itt, mint valamiféle egyénről, úgy beszélsz a közösségről."
Te pedig mint valamiféle egyénről, úgy beszélsz aHG-król, moderátorokról.Erről beszéltem. Nem lehet szólni , mert rögtön védve van a mundér becsülete. Nem lehet pl. azügyben sem igazán szólni, ha valamely moderátor/házigazda nem/rosszul/néha-néha hibásan végzi a dolgát. Nem lehet , mert "elvileg" nem joga az olvasónak megítélni.
Sőt abba is ritkán szólhat bele az egyszeri halandó, hogy pl. kit javasol moderátornak (pedig volt már topik is róla).
(A jesszusom kimaradhatott volna az írásodból. )
Egyik sincs meg a másik nélkül, pont emiatt gondolom, hogy legalább egy szinten kell kezelni mindegyiket. Egyébként meg valamennyire tyúk-tojás szindróma, avagy egymsát gerjesztő folyamat. De már nagyon eltértünk, attól, amit eredetileg írtam.
------------------------------------------------------------------------Egyébként visszatérve az eredeti írásomra, miért nem lehet úgy megoldani , hogy mi legyen címoldalon, hogy osztályozva lenne egy egy cikk?
MErt az hogy valamit sokan olvasnak(reagálva erre: Rengeteg szempontot, köztük az olvasottságot is figyelembe véve. ), még nem biztos , hogy jó. Azt is sokan elolvassák, hogy pl. Britney Spears éppen nem vett fel bugyit, ettől függetlenül nem hinném, hogy top kiemelt írás lenneÉppen ezért nem árt ha van a rendszerben humán interfész is
Viccet félretéve, ez a csillagozás jó ötlet lenne, azt meg úgyis észreveszi a házigazda, ha valahol bibi van, és csak arra gyúrva jut előkelő pozícióba egy írás, mert valaki hackeli a rendszert.Lényeg a lényeg : nem tartom jó ötletnek, hogy te válogatsz (egyedül) a nem szakmai írások közül, mindezt úgy, hogy egyébként semmi más bajom veled. Nem köntörfalazok, ez a véleményem.
-
Racecam
nagyúr
Jesszusom!!!
Te itt, mint valamiféle egyénről, úgy beszélsz a közösségről.
A közösség nem egy egész, amelyik eddig volt valahol és most idejött onnan. A közösség itt jött létre és elsősorban pontosan azért, mert az emberek itt jól érezték, jól érzik magukat. És ahhoz, hogy jól érezzék magukat ahhoz az kellett, hogy valaki létrehozza ezt az oldalt és valakik a közösség (többség) megelégedésére üzemeltessék.Igen, a Prohardver a közösségnek köszönheti a sikerét, a közösség pedig a Prohardvernek a létét.
-
tildy
nagyúr
válasz
Kalandor #104 üzenetére
Az más volt. Nagyon más.
1) logout akkor még tán fejben sem létezett
2) saját blogoszféra sem volt -ha lett volna, oda írom.
3) mod kérésére történt már a nyitása is
4) piros betűs kiemelés sem volt.Naszóval azért sem hasonlítok egy 2004es topikot , egy 2007es , egészen más stílusú íráshoz.
-
tildy
nagyúr
vagy szerinted aki régi, értékes tag, annak mindent szabad?
Nem ,nem szabad mindent. Nem tudom min szakadt el a cérna legutoljára, de vladnak sokszor jó meglátásai voltak, akár az oldallal kapcsolatban is, mégha durván is fejezte ki magát. Nem kell hozzá alkalmazkodni, ebben azért igazad van . Azért láttam nem olyan rég mod részéről is olyan megnyilvánulást felé, aminre azt mondom, jogosan szakadt el nála a cérna. Az már más kérdés, hogy nem képes "megfelelő formába" önteni indulatait. Midnezek ellenére még nem hüyleség amit mond.pedig ha valakik, ők igazán sokat tettek az oldalért.
Akik igazán sokat tettek az oldalért egyrészt a Házigazdák igen, másrészt viszont nagy részben az olvasók és hozzászólók, és mindezek mellett pluszban a moderátorok !
Nem lenne ennyire sikeres az oldal a közösség nélkül, ami itt van, akkor hiába lennének modok és házigazdák . Ezt ne felejtsd el! Az egész PH jó nagy arányban ennek is köszönheti sikerességét.
Szóval nem kéne ennyire kiemelni az "elitcsapatot"( Amellett hogy sokuk munkáját tisztelem és elismerem (persze vannak kivételek is , akiket a mai napig nem értek, miért vannak ilyen pozícióban , de ez a ti döntésetek ))
2. 2. egy portálnak egy főszerkesztője van. a prohardvernek is.
Meglehet, de a többi portálon nem is érződik ennyire az egysíkúság. -
1. Vladi 117-szeresen képtelen volt visszafogni magát. bárki mást a második elszállásánál kivágtunk volna, ő kapott még 87 esélyt. sokszorosan túllépte. kerek-perec meg lett mondva neki, h ki lesz rakva, ha nem áll le. nem állt le. ő döntött, nem varrhatod a nyakunkba.
vagy szerinted aki régi, értékes tag, annak mindent szabad? ha jól gondolom, pont ez ellen a szemlélet ellen harcolsz a másik oldalon, amikor MOD vagy HG az illető... pedig ha valakik, ők igazán sokat tettek az oldalért.
2. egy portálnak egy főszerkesztője van. a prohardvernek is.
Aktív témák
- LOQ 15APH8 15.6" FHD IPS Ryzen 7 7840HS RTX 4060 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- GeForce RTX 2060 SUPER GAMING OC 3X 8G (rev. 1.0)
- AKCIÓ!!! GAMER PC: RYZEN 9 5900X +RTX 3060Ti/3080/3090/4060/4070 +16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA!
- TELJES Gamer Setup PC + Gamer Billentyűzet + Egér + Fejhallgató + Monitor (TV)
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 128GB Sky Blue, Szép Állapotú, Hibátlan Működésű, Kék, Garanciális
- Gamer Notebook! Lenovo Ideapad Gaming3! I7 10750H / GTX 1650Ti / 8GB DDR4 / 256GB SSD
- Bezámítás! HP Elitebook 840 G11 üzleti notebook- Intel Core Ultra 5 135U 16GB DDR5 RAM 256GB SSD W11
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
- HP EliteBook 840 G8 i5-1135G7 16GB 512GB 1 év garancia
- DELL Latitude 7340 i7-1365U 16GB 1000GB 13.3" FHD+ TouchScren 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest