Hirdetés
- Októberben kerülnek legacy státuszba a régebbi GeForce VGA-k
- A konkurens hardvereken is működőképessé tette az XeSS 2-t az Intel
- Rengeteg monitor kapott G-Sync Compatible hitelesítést az új GeForce driverben
- Kinyitja a pénztárcáját az Apple, hogy behozza a nagy lemaradását
- Kína bekérette az NVIDIA-t, de szerintük nincs hátsó kapu a chipekben
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Bővíti a Strix Halo kódnevű dizájn képességeit az AMD
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen nyomtatót vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- ASUS notebook topic
- Apple MacBook
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
Folytatás itt: PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
Aktív témák
-
Kalandor
HÁZIGAZDA
válasz
800.henrik #695 üzenetére
Mi nem láttuk ezt
-
törölt tag
Üdv!
logout személyes bejegyzésbe akármit lehet írni?
azaz lehet bármilyen rövid és bármilyen tartalmú ?
(ha persze nem ütközik az alapelvekbe) -
800.henrik
senior tag
Miért van ott egy zöld csík?
-
Rimuru
veterán
válasz
Bjørgersson #692 üzenetére
Akkor szerintem fontkülönbség lesz, ezért nem indítok Windows-t hogy megnézzem.
-
Bjørgersson
félisten
válasz
#92415744 #687 üzenetére
"És ha nekem azonnal kell egy termék? mondjuk nem 5 nap múlva?"
Akkor írsz az eladónak és ha akarja, majd megadja a számát. Hadd döntse már el mindenki mit kezd a telefonszámával."Hát épp ez az, hogy így sem foglalkoznak vele. De legalább aki foglalkozna vele, annak is lejár a hirdetése. Nem hiszem, hogy annyira leterheli a szervert 100-al több hirdetés, hogy 1 hónap után törölni kellene őket. Úgyis lehet rendezni őket időpont szerint, akkor meg nem mindegy?"
Az egy hónap után még kétszer meg lehet hosszabbítani egy hónapra, az már három hónap. Ha pedig ennyi idő alatt nem sikerül eladni a terméket, akkor feltöltöd még egyszer."Amúgy ki vagy te itt?"
Neeeeeeeeeeeeeeee. -
válasz
#92415744 #687 üzenetére
azért ugye látod, hogy ez egy topik a logout.hu portállal kapcsolatban? ide biztos nem irányított egy házigazda sem. ami az aprót illeti, a hirdetések száma csökkent, a forgalom viszont nem, magyarán relevánsabbak végre a hirdetések. ezt kéri mindenki évek óta, most meg lett csinálva. telefonszámot meg azért nem látsz, mert akkor esetleg azonnal felhívod, aztán amikor átvernek, és mész a rendőrségre panaszt tenni, nulla, azaz nulla adat lesz a csalóról. így, hogy kénytelen vagy neki privátot írni és ő válaszol is rá, minimum egy ip címmel gazdagabb lesz a rendőrség, ami alkalmasint pont a csaló elkapását jelentheti.
de mégegyszer, mindez itt off, ne is folytasd légyszi.
-
törölt tag
válasz
canniball #686 üzenetére
"Már miért kéne nyilvánossá tennem a számom? Majd ha valakit érdekel egy termék, akkor megadom neki priviben."
És ha nekem azonnal kell egy termék? mondjuk nem 5 nap múlva?
"És tele is volt rengeteg szeméttel az apró... Aki hosszú idő után is el akarja adni a portékáját az foglalkozik a hirdetéssel (upolja/feladja újra), a többi meg nagyon helyesen kihullik, így tényleg csak azok a hirdetések maradnak amik (jó eséllyel) még aktuálisak."
Hát épp ez az, hogy így sem foglalkoznak vele. De legalább aki foglalkozna vele, annak is lejár a hirdetése. Nem hiszem, hogy annyira leterheli a szervert 100-al több hirdetés, hogy 1 hónap után törölni kellene őket. Úgyis lehet rendezni őket időpont szerint, akkor meg nem mindegy?Lehet, hogy nektek jól van ez így, de látványosan egyre kevesebb hirdetés van itt. De ti tudjátok...
Azért írtam ide, mert másik rovatból is elküldtek valakit ide hasonló témával. Ha meg oda írok, ide irányítanak...
Amúgy csak segíteni akartam az észrevétellel...
Amúgy ki vagy te itt? nem valószínű, hogy neked szántam a kérdést....
-
canniball
nagyúr
válasz
#92415744 #685 üzenetére
"... valamilyen formában kötelezővé tenni a hirdetők telefonos elérhetőségét..."
Már miért kéne nyilvánossá tennem a számom? Majd ha valakit érdekel egy termék, akkor megadom neki priviben."... régebben nem jártak le maguktól a hirdetések..."
És tele is volt rengeteg szeméttel az apró... Aki hosszú idő után is el akarja adni a portékáját az foglalkozik a hirdetéssel (upolja/feladja újra), a többi meg nagyon helyesen kihullik, így tényleg csak azok a hirdetések maradnak amik (jó eséllyel) még aktuálisak.Summa summarum: jól van ez így.
Amúgy a HA-s észrevételeket legközelebb légy szíves ide postolni.
-
törölt tag
Üdv,
Két észrevételem lenne, ami engem boldogabbá tenne az oldallal kapcsolatban, az egyik, hogy valamilyen formában kötelezővé tenni a hirdetők telefonos elérhetőségét, vagy bárhogyan, mert rengetegen vannak, akik felraknak egy hirdetést, aztán tojnak rá, gondolják majd valahogy eladják saját magukat az alkatrészek.
A másik, hogy régebben nem jártak le maguktól a hirdetések, emlékszem régen volt olyan, hogy fent maradt egy cucc, és pár évre rá még pont megvolt az emberkének, amikor megkerestem.
Jó munkát! -
Rimuru
veterán
Véletlenül rossz helyre írtam a javaslatom.
-
SUPREME7
őstag
válasz
Winner_hun #681 üzenetére
A be nem fejezett írásokat nem jelzi még ott, de lehet, hogy igazad van, van két gamepod-os játéktesztje.
-
SUPREME7
őstag
Nem tudom, hogy bug vagy fícsör, de pl kelzsoca logout blogja két címlapos írást jelez, de mégsincs találat.
-
Bjørgersson
félisten
válasz
Winner_hun #677 üzenetére
Azt hittem a sorok utáni részre gondolsz, nem a köztük lévőre.
Nagyon ügyes vagy.
-
Winner_hun
félisten
válasz
Bjørgersson #676 üzenetére
Mi a jó benne? Az hogy esetleg nem tudsz rákattintani és vársz hogy töltődjön be az oldal? Anno itt a fórumon is volt ilyen probléma*, miután meg lett említve javítva lett. Ha megnézed a címlapos írások címeit, ahol több sor van ott nincs üres sor.
*mod: meg is van, [KLIKK]
mod2: régebbi Panther hibajelentése mint a regisztrációm időpontja, mégis emlékeztem rá hogy ő írta, megtalálni se volt nehéz. Hmm.
-
Bjørgersson
félisten
válasz
Winner_hun #675 üzenetére
Szerintem meg pont így jó.
-
Winner_hun
félisten
Jó lenne ha a főoldal Blogtermés részében a többsoros címeknél nem lenne üres, kattinthatatlan rész.
-
válasz
Bjørgersson #672 üzenetére
ezt - egyelőre - nem akarjuk megoldani
-
Zoli133
addikt
Üdv.
Nem tudom volt e már, de aa nem engedett a hsz írása bejegyzéshez, az felhasználó kezdőoldalán megjelenik a 0 hsz-t jelző ikon, amire kattintva "A kapott adatok érvénytelenek!" üzenet jelenik meg.
Példa: [link]Illetve lehet kiszúrja a szemem, de nem lehetne ha logoutos fórumon barangolok valahova elhelyezni egy linket ami a saját oldalamra mutat?
-
ViiiiktorOC
senior tag
Üdv.:
Érdeklődőlnék hogy áll a mobilos oldal fejlesztése? Mikorra várható hogy mobilon átállunk oda? -
Winner_hun
félisten
Előnézetnél nem működik az automatikus képátméretezés
-
Bjørgersson
félisten
válasz
Winner_hun #666 üzenetére
Kár. Azért köszönöm!
-
Winner_hun
félisten
válasz
Bjørgersson #665 üzenetére
-
Bjørgersson
félisten
válasz
Bjørgersson #664 üzenetére
Senki többet harmadszor?
-
Bjørgersson
félisten
A bekarikázott kis cuclikra direkt nem lehet rákattintani? Vagy csak nálam nem jó? Vagy majd később oldjátok meg?
-
Racze
tag
Üdvözlet!
Én csak egy apró szösszenet felől érdeklődnék. A jobb oldali oldalsávban van ugye az "XY oldala" című narancssárga kis hasáb, a név mellett pedig a delikvens arcképe. Olyan észrevételem van (ami szerintem mindenki számára szembetűnő), hogy az arcképek szélei kicsit pixelesnek tűnnek, nem vesznek bele a háttérbe. Ez egyértelműen az arckép mattítása miatt van, és tudom hogy apróság, de kíváncsi vagyok, hogy orvosolható-e a dolog valahogy (mondjuk egy #cdc5af színkódú hasábbal), vagy a narancs mindenképp kell a Logout színvilága miatt? Hallottam talán mástól is ezt a kis "problémát", gondoltam felvetem. -
válasz
Bjørgersson #658 üzenetére
-
Szakiii
addikt
Nekem telefonon előfordult olyan hogy az oldalsó sáv ahol mutatja hogy melyik forumokhoz szóltam hozzá az nem jelent meg és az üzenetekhez se tudtam belépni és újra logolás segített, többször is előfordult már. Másnak volt ilyen?
-
moli.hu
őstag
fijuk!
latom a javitasokat, nacceru, mostmar nincs 404, de a logout bejegyzes linkek nem a bejegyzeshez, hanem a bejegyzesrol szolo topikhoz visznek.
pl:
itt http://logout.hu/hirfolyam/bejegyzesek/szerzo/rios_gephaz/rss.xml
ez van http://logout.hu/bejegyzes/rios_gephaz/az_internetes_eladas_adozasa/hsz_1-50.html
helyett kene http://logout.hu/bejegyzes/rios_gephaz/az_internetes_eladas_adozasa.html -
Lenry
félisten
hol állíthatok be email értesítőt egy topikra? az Istenért nem találom...
-
tDr1v3r
veterán
Hali!
Bár csak apróság (még csak a használatot se korlátozza), de azért beírom: 2560 pixel szélességű böngészőn az oldal háttere "le van vágva".
-
Igen, az új hsz számláló valóban nem jó még.
-
janos666
nagyúr
Nem tetszik, hogy nem tudom kitörölni a saját (tévesen publikált) logout bejegyzésem.
Úgy emlékszem régen minden további nélkül lehetett, és ma is korlátlanul tudom módosítani, tehát nem látom értelmét, hogy törölni ne lehessen (ha átírhatom két kötőjelre a teljes tartalmát, akkor miért nem távolíthatom el?).Ma sokszor elfelejt nullázódni az olvasatlan hozzászólás számláló, mikor benézek egy fórumtémába.
-
Apollyon
Korrektor
Hali!
Abszolút világos hogy most a HA az elsődleges és magas prioritás, de sacc per kábé mikorra várható az új kinézetű Logout?
-
dragonfx
veterán
faxák vagytok jo lett a hardverapro nem tudom ide kell e írni ezzel kapcsolatban.
sokkal átláthatóbb összetetebb lett.szebb is.
az értékelés tök faja dolog ujjitás.
annyi hogy 5 freeUp az összes hirdetésre vonatkozik tehát ha 1 van akkor akár napi 5x is uppolhatom de ha 10 van akkor ki kell váklasztanom melyik 5 legyen a szerencsés feluppolt napi 1x?ugye?
freeUp.t nem lehet ídőuzíteni?
-
putti
aktív tag
Sziasztok!
Amikor a Prohardver főoldalát tallózom a keresőben, előtte mindíg egy számomra "nemkívánatos" reklámoldal ugrik fel. Gondolom jó szponzor, nem is akarom bántani őket, de hogyan tudnám beállítani, hogy amikor a prohardverre lépek ez az oldal ne jöjjön be előtte, mert marhára idegesít, hogy állandóan a "tovább a prohardverre" gombra kell kattintani. Vagy most ez lesz a legújabb trendi és hozzá kell szoktatnom magamat ehhez az erőltetéshez?
Köszi mindenkinek, ha tud segíteni! Megjegyzem teljesen jóindulatból írtam/kérdeztem ezt, mert nekem már az agyamra megy, hogy már itt sem tudok rendesen olvasgatni, mert tele van szórva egy csomó "szeméttel" az oldal.
-
Keeperv85
nagyúr
-
dragonfx
veterán
mi történt amiért lenn a hsz alatt nem müködneka szmájli jelek meg a link okff és többi hivatkozás se?
meg cikkekben felül rákattintoka legördülőbe valamir eés nem jön be?
ja meg hsz utána rá kell kattintania piros sikeresre emrt nem jön be vissza magátóla topik
tegnap este még smemi nem volt
??? -
tjb007
nagyúr
válasz
Kalandor #629 üzenetére
Úgy néz ki, akkor ez lesz, mert sok infó ez egy oldalra, főleg úgy, hogy folyamatosan bővül.
-
tjb007
nagyúr
Nincs tervben, hogy a személyes bejegyzések is megkapják az oldalakra tördelés funkciót ?
-
Troy.
addikt
Ami hirtelen szembetűnt, hogy nem lehet nyomtatható verziót csinálni a bejegyzésekből.
-
Kalandor
HÁZIGAZDA
Ez sajnos speciális, az író letiltotta a hozzászólásokat, ezért nem lehet elmenteni
Jah, amikor én láttam, az egy rövidebb hsz volt. Pillanat.
A logout domain alól böngészed az oldalakat? Mert ha igen, akkor ez folyamatban van, a többi portál alól már van ilyen. A logoutra is érkezik.
-
flash-
veterán
válasz
Kalandor #620 üzenetére
megnyitom ezt pl
nekem azt írja jobboldalt a már kedvencek alatt hogy az oldal nem menthető el..(#619) hozzászólásomban volt egy ötlet is.vélemény?
-
flash-
veterán
sziasztok
lenne egy észrevételem:
Több helyről netezek,és jó dolgonak tartom hogy a prohardver cikkeket,topicokat jobbra el lehet menteni a kedvencekbe.de sajnos a logout os cikkeket-blogokat nem lehet oda betenni.
Mi az akadálya annak hogy megcsináljátok azt a módositást hogy azokat is be tudjam tenni?ide kapcsolódik,már ezt is régóta akartam kérdezni:
nagy probléma szerintem hogy minden topicnál ugyanazokat a kérdéseket teszik fel,ezek plusz posztokat adnak,és így az ezekre adott válaszok is.Okosabbá,logikusabbá lehetne tenni az egész prohardver családot ha lenne egy kis módosítás.
már nagyon régóta gondolkodok ezen,más oldalaknál is,mégpedig az hogy ugye kihasználatlan a hozzászólás box oszlop melletti bal és jobb oldal.
mi lenne ha a hardveraprró (baloldalt)és a google hirdetések(joboldalt)alattis üres területet is kihasználnánk?
mégpedig arra gondoltam hogy lehetne GYIK az adott topiccal kapcsolatban.pl táp topicnál az éppen ajánlott topikok ranglistája,vagy mondjok egy adott telefon topikjában leírások a romokról felrakásáról,stb...
tudom hogy ott az első hsz,de egyrészt lusták az emberek oda görgetni,viszont ez mindig ott lenne a monitorn bármelyik lapon bárhol jár az ember.
ötlet? -
Ott van benne, hogy "A memóriaolvasás ténye a Blizzard által kiadott Diablo EULA-val ütközik, ezért ban járhat érte."
-
Logout-ra készült írások esetében volna arra lehetőség, most vagy a későbbiekben, hogy az itt látható módon a cikk egyes részeit elrejtse egy kattintás mögé a szerző? Játékokkal kapcsolatos írások esetében így jól lehetne kezelni a spoilereket.
-
chatran
őstag
Előre is elnézést, ha már kérdezték. Miért a Logout az egyetlen a PH lapcsaládból, ami balra van igazítva? Wide Screen monitoron nagyon zavaró tud lenni. Várható a jövőben, hogy középre lesz igazítva?
-
dragonfx
veterán
sziasztok
segítsetek már léci mindig kidobál a logout.bejelentkezek a további lehetőségeket is bepipálom de mindig kidobál...
itthono gépről, routeres.bentiről is, telorol is.miért?
abnszolut random időközönként 1-30 perc....
amig xp.m volt és nem kapcsoltam ki a gépet benn tudtam maradni gépről.mit állitsak be a win7be? -
Samus
addikt
Illetőleg lenne egy olyan javaslatom, már párszor nyavalyogtam érte, hogy a privát üzeneteket a Logout főoldalára is be lehetne nyuvasztani, egy pici linkként a jobb felső box környékére (ugyanúgy számlálóval, mint fórumnézetben). Ne csak fórumnézetből és egy bejegyzés alól látszódjon.
(Szerk. találtam bug topikot, így itt csak a javaslat marad)
-
AndrewTdi
addikt
Üdv!
Nem gondolkodtatok még olyanban, hogy a fórumokon ne csak szavakra / szavak alapján lehessen keresni, hanem felhasználó alapján is? pl felhasználó hozzászólásaira.
-
Kalandor
HÁZIGAZDA
válasz
Bjørgersson #602 üzenetére
Igen, azok az eszközök vannak, amiket látsz a bejegyzésben.
-
Kalandor
HÁZIGAZDA
válasz
Bjørgersson #600 üzenetére
Ha nem lehet hozzászólni, oké. Különben tudjuk mi lesz belőle
Aktív témák
- BestBuy topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Bővíti a Strix Halo kódnevű dizájn képességeit az AMD
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Telekom mobilszolgáltatások
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Arch Linux
- További aktív témák...
- Intel Pentium Gold G5420T Eladó!
- BESZÁMÍTÁS! Asrock B365M i5 9600KF 16GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD RX 5700XT 8GB Zalman N5 FSP 700W
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450M R5 2600X 16GB DDR4 500GB SSD 1TB HDD GTX 1650 4GB Zalman N5 CM 450W
- Apple iPhone 13 Mini / 128GB / Gyárifüggetlen / 12Hó Garancia / 84% akku
- BESZÁMÍTÁS! MSI A320M R3 4100 16GB DDR4 120GB SSD 500GB HDD GTX 1050Ti 4GB Zalman T7 NBASE 600W
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12400F / RTX 3070 8GB / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- LG 27MR400 - 27" IPS LED - 1920x1080 FHD - 100hz 5ms - AMD FreeSync - Villódzásmentes
- Új és újszerű 17.3" Gamer, irodai, üzleti készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
- HP EliteBook 840 G8 i5-1135G7 32GB 1000GB 1 év garancia
- MacBook Pro 14" M3 Pro 18GB RAM 512GB MAGYAR BILL 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest