Hirdetés
- Szénszál és réz találkozik az Inno3D egyslotos RTX VGA-in
- Vezetékmentes és kompakt gaming klaviatúra a Cherry Xtrfy védjegyével
- Cserélhető filtereket biztosít az Elgato legfrissebb, 4K-s webkamerája
- A YouTube-ot is betiltják a gyereknél az ausztrálok
- Gyilkosságban és öncsonkításban akart segíteni a ChatGPT
- Samsung LCD és LED TV-k
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Kompakt vízhűtés
- Mini-ITX
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen széket vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
Folytatás itt: PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
Aktív témák
-
generic
senior tag
Hali,
logouton van egy címlapos írásom azt hogyan tudom a blog részbe átrakni?
-
Dr.F.E.R.I.
addikt
válasz
Dr.F.E.R.I. #796 üzenetére
Szerk.: Elnézést, rosszul emlékeztem. Nem az én cikkem volt a legutolsó, hanem csak az utolsók közt volt. Két cikkel az enyém mögött jött egy nagyobb kihagyás.
-
Dr.F.E.R.I.
addikt
válasz
Kalandor #783 üzenetére
Ezzel a 4-5-ik bekezdéssel kapcsolatban volna kérdésem. Másfél hónapja, mikor az első komolyabb írásomat beküldtem, az össze lett fogva egy nagyobb csokorba, majd úgy egy hét elteltével ki is került. Néhány napig voltak címlapon kábé az írások, az enyém a véletlenek folytán az utolsó volt a sorban, talán két hétig is látni lehetett. Amit nem értek, az az ütemezés mikéntje. Miért kell két hetet várni, amíg tíz-tizenkét cikk összejön, miközben egy-két hetes cikkek 'porosodnak' már a címlapon? Ezek pedig mikor ki vannak így zúdítva, csak pár napokig vannak kint, mert ugye kell a hely a többinek. Most e sorok írása közben is nagyjából ez a helyzet, 10 napos a legfrissebb írás a címoldalon, pedig 11 cikk be van már adva, elvileg a nagy részük már a korrektúrán is túl van. Nekem mint cikkírónak speciel előnyös volt a fent ecsetelt utolsó hely miatt, de furcsállom a dolgot ennek ellenére (előtte nem nagyon figyeltem a Logout-ot). Vagy nem ugyanazt értjük egyenletesség alatt, vagy ez valami szezonális jelenség? Nem értek hozzá, csak azért kérdezem.
-
sanzi89
addikt
válasz
Winner_hun #794 üzenetére
Elnézést, igen, nekem is a címre kell kattintanom, és akkor jön be a szerző oldala. De jó volna, ha rögtön, közvetlenül a cikket lehetne megnyitni.
-
sanzi89
addikt
Ez most Bug vagy Feature, hogy ha a főoldalon látok egy személyes blog címet, akkor sehogy se tudom elérni magát a bejegyzést? Bekereteztem pirossal, hogy mire gondolok.
Engem irtó módon zavar, hogy van egy érdekes cím, szeretném elolvasni a bejegyzést, de egyszerűen nem tudom. Rá kell kattintanom a szerzőre, végigpörgetni a bejegyzéseit, és ott kell keresgélnem. Nem lehetne közvetlenül elérhetővé tenni az aktuálisan megjelenő bejegyzést? Mondjuk, ha a címre kattintanék.
-
Bodz
nagyúr
Belejavítottam ebbe, de mindegy én mit csinálok tök véletlenszerűen formáz mindent miután elmentem, aláhúzás, kiemelés, stb. Szét lett cseszve az egész.
Win 8.1 X64, Opera 25.0.1614.68 -
freelanced
addikt
Hello!
Érdeklődnék, hogy Logout cikknél gond lehet, hogy egy linket beleraktam menet közben? Mármint ettől több lesz a javítási idő? Mert most "nullázódott", hogy mikor készült el, persze érthetően. Ez befolyásolja, hogy mikor jelenik meg?
-
Dyingsoul
veterán
-
Kalandor
HÁZIGAZDA
-
Dyingsoul
veterán
Valaki nem tudja, hogy mennyi idő kb mire jóváhagynak egy megírt címlapos írást? Tegnap publikáltam, az az előtti cikkeim meg már régiek és nem emlékszem, hogy mennyi idő a jóváhagyás. Előre is köszi a helpet.
-
válasz
gyuri2008 #778 üzenetére
Megnyitod a privátjaidat, beírod a keresőbe az illető nevét és kis idő után kidobja. Nálam működik.
Ha túl sok privátod van, akkor előfordulhat, hogy a kereső 503-as hibát dob.Másik módszer is van: ha tudod az illető nickjét, akivel privátot váltottál, akkor beírod a nevét a Google keresőbe, megnyitod az adatlapját, az urlből kimásolod a nevét és a http://prohardver.hu/privat/userneve/listaz.php linkbe a userneve helyére beilleszted.
-
gyuri2008
veterán
Üdv
Privát üzenetekben hogyan tudok nick névre rákeresni?
Beírom a keresőbe,és nem talál semmit
Régen beírtam és kidobta a nevet.
Köszi előre is a választ -
Bjørgersson
félisten
-
Ped8203
újonc
Sziasztok!
Segítségre lenne szükségem! Ha MobilArena.hu oldalon találok egy nagyon idegesítő hibát, hol jdlezzem?
A hiba pedig: az összes (gondolom autómatikusan generált), mobil link a teljes nézetre mutat (kimarad a "http://m.mobilarena.hu/xy" címzésből a "m." rész).
Ha tud valki segíteni, megköszönöm! -
leviske
veterán
Sziasztok. Van egy olyan problémám, hogy a LOGOUT blog felirat nem tűnik el a nickem alól és még a logout oldalam is írja, hogy elvileg van egy címlapos írásom. A dologban az a fura, hogy nem találom sehol. Egyedül arra tudok gondolni, hogy a Gamepod indulásakor kitett hírt (asszem egy mondat volt, meg egy videó asszem talán az akkori bf-el kapcsolatban) gondolja ő logout-os címlapos cikknek.
-
gyuri2008
veterán
Üdv
Tud valaki segíteni. Erről lenne szó [link]androidos crhome van szó. -
Laza...
addikt
Sziasztok!
Oldaltörést a blogba hogyan tudok betenni? Lehet vaksi vagyok, de nem találom...
Köszi!
-
S.Feri
őstag
válasz
Bjørgersson #749 üzenetére
Látod, és semmi rámozdulás a problémára, évek óta.
-
S.Feri
őstag
Jó reggelt!
Nekem az hiányzik, hogy a privát üzeneteket oldalanként is ki lehessen akár jelölni, és törölni. Lesz erre valaha is elérhető funkció? Több mint 2400 privim van, és nincs időm egyenként törölgetni.
-
flash-
veterán
Sziasztok
kérdezném hogy ezzel mi lesz? valaha megjelentetitek?
vagy nem a moddingba való?
valami infót vagy hogy mit tegyek,mit módosítsak kérlek adjatok
köszi előre is -
Kuruc2
senior tag
Sziasztok!
Hány nap alatt jelenik meg egy cikk?
-
Bjørgersson
félisten
-
TheMarci
addikt
Remélem jó helyen teszem fel a kérdésemet, nem találtam jobban kapcsolódó topikot.
A logout.hu-n van jobb alul a blogtermés nevű rész, ahol ez elmúlt x friss bejegyzés látható. Lehetséges -e, hogy régebbieket is meg tudjak nézni, szóval hogy lapozgatva visszafelé egy helyen az összeset látnám időrendi sorrendben, mint a cikkeknél, stb?
-
törölt tag
.menu_rm ul li a span {}
Szabályból, ha kiveszitek a line-height-et, akkor pl: Ubuntu Firefox és valószinűleg egyéb böngészőkben sem fog rálógni a szöveg az alatta lévő részre. Most az Írni szeretnék-ből a 'szeretnék' túlcsordul és kitakarja az alatta lévő cuccokat.
-
Rimuru
veterán
Személyes bejegyzés esetén a programkód rész ( [M](C)(/C)[/M] ) nem működik jól, nem tördeli, vagy nem rak ki scrollbart így olvashatatlan.
Felső kettő Firefox (Aurora), alsó kettő Chromium.
Tördelnie nem kellene (programkód, neked kell tördelni:), hanem ilyen scrollbart kellene beletennie mint itt.
Szóltam lezsonak[ Módosította: Kalandor ]
-
KaiotEch
nagyúr
Üdv. Gyerekek hogyan lehet az, hogy próbálnám egyik kolléga oldalát megnyitni és az Origo.hu jön be?
(#721) canniball: Akkor nem tudom nálam miért az jön be
-
Gilthanas
aktív tag
Ezt először egy másik topicba írtam be csúf gonosz "Off"-ként, de aztán "radi8tor1" moderátor úr javaslatára ide is beírom. : )
Ti nem hiányoljátok néha, hogy nincs "köszönöm" gomb a hozzászólásokhoz?
Mert akkor meglehetne valamit köszönni anélkül, hogy Offolni kéne egy témát a '"köszönöm" - el, illetve a privát üzis köszi-vel - továbbá ezt a hozzászólásomat is megúsztátok volna -
-
Viktoár
addikt
Sziasztok
Az én készülékemben van a hiba vagy másnak is sokat "gondolkozik" mire betölti az oldalakat?
-
törölt tag
-
Komcsi
tag
Sziasztok..
Reggel óta az új hardveraprón nem jönnek elő a privát üzeneteim...
Idézem: Privát üzeneteid most sajnos nem sikerült betöltenünk a Prohardver szervereiről. -
-
Lacces
őstag
Sziasztok
prohardver.hu - működik
www.prohardver.hu - nem működik, 404-as hiba: The requested URL / was not found on this server.
Mozilla Firefox böngészőbe beírva. Véletlenül nem .htaccess hibáról van szó?De a logout-ot elérem a www-vel, de a prohardver nem!
-
hoffman_
nagyúr
üdv,
ezt találtam a legmegfelelőbb topicnak, elnézést, ha van jobb. kérdésem a következő. elkezdtem írni egy hosszabb címlapos logout bejegyzést, kései publikálással(pontosan már nem is emlékszem mikorra). ennek már vagy 2 hónapja, elkezdtem, lassan haladt, jött sok minden, és nem tudtam beleásni magam, pihent. most akartam ránézni, de egyszerűen nem találom az oldalamon, közben ugye frissült a logout. hol lehet?
Aktív témák
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- Samsung LCD és LED TV-k
- Gitáros topic
- iPhone topik
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- OTP Bank topic
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Milyen okostelefont vegyek?
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- További aktív témák...
- Nintendo Switch 2 itthoni garanciával
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad L14 - Ryzen 5 I 16GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G3 - i5-1245U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I NBD Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G1 - i5-10GEN I 16GB I 512SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V110 - i3-6GEN I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude E5450 - i5-5GEN I 8GB I 500GB I 14"FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Oppo Reno7 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 200 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A520 AORUS R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!