Hirdetés
- Szénszál és réz találkozik az Inno3D egyslotos RTX VGA-in
- Vezetékmentes és kompakt gaming klaviatúra a Cherry Xtrfy védjegyével
- Cserélhető filtereket biztosít az Elgato legfrissebb, 4K-s webkamerája
- A YouTube-ot is betiltják a gyereknél az ausztrálok
- Gyilkosságban és öncsonkításban akart segíteni a ChatGPT
- Mini-ITX
- Samsung LCD és LED TV-k
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Kompakt vízhűtés
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen széket vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
Folytatás itt: PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
Aktív témák
-
rlazol
veterán
Sziasztok!
holnap 6:00-ra van időzítve egy cikkem, ami tök jó. Egy bajom van: az olvasás számláló már most 38-on áll, mert régóta írom a cikket és mindig újra meg kell nyitnom, ha módosítani/hozzáírni szeretném.
Le tudná valaki nullázni?köszi
-
Laszmen
aktív tag
Emberek, ugye nem változik V---ára az oldal?
-
kungzi
veterán
Nekem az hianyzik, hogy a privat uzeneteket nem lehet kijelolni es tomegesen torolni, csak egyenkent. Ez eleg hosszu lenne.
-
dragonfx
veterán
-
Enton
addikt
válasz
dragonfx #481 üzenetére
Ilyen opció szerintem nincsen. Ott időrendben fentről lefele ujabbtól a régiig aztán ha kiesik a listából akkor tünik el csak.
Annyi állítási lehetőség van hogy hányat jelenítsen meg az utolsókból, opciók:
-ne látszódjon
-1-20 db ig egyesével
Csak a kedvencek-es résznél lehet törölgetni és menteni is. -
dragonfx
veterán
az itt szoltam hozzá listát hogy lehet kisebbre állítani vagy onnan törölni topicok neveit?
teszem azt a egy témába hozzászoltam.kaptam választ utána már nem érdekel.vagy hír.netán teszt.stb..szal nem folyamatosna nyomon követett téma esetén ez tök hazsnos lenne.
??van ilyne funkcio? -
Enton
addikt
Egy pár napja látok ilyeneket és hasonló odanemillő képeket itt a jobb oldalon:
Mit forrasztatok hogy ezek jellenek meg?
Eddig azt hitttem megőrültem de Androidos-on és pc-is látom néha. -
drpele
senior tag
Légyszi segítsetek, mit nézek be?
3 nappal ezelőtt kreáltam egy (Logout.hu) főoldalra szánt írást, de nem kerül ki a telefónia rovatba. A Publikáció (Elkészült) checkbox be van pipálva...
Kell még ezen kívül csinálnom valamit a publikáláshoz?
-
ruzsabazsa
aktív tag
Sziasztok.Nem tudom hogy volt-e már téma de hogy lehetne csoportosan törölni a priviket?rengeteg van,klikkelgetéssel egy napig tartana
-
Weißturul
senior tag
válasz
Winner_hun #465 üzenetére
Hát, szerintem meg blödség, de neked is igazad van... a gond az, hogy akkor nem tudom rendesen megírni a cikkem
-
Weißturul
senior tag
válasz
Kalandor #462 üzenetére
aham akkor tehát akkor lesz sorkizárt a sor, hogyha teleírom az adott sort?! ennek mi az értelme?
és tényleg
a dupláért elnézést, pedig most desktopról vagyok -
Weißturul
senior tag
Sziasztok!
Szeretném megoldani valahogy a cikkemben azt, hogy az első oldal amolyan mini weboldal legyen linkekkel. Ehhez az kéne, hogy megoldjam a balra- ill. jobbra zárást, de ez sehogu se sikerülEzt úgy gondoltam el, hogy a beírt sor egyik felének a balra zárás, a másik felének a sorkizárást adtam meg, de nem jött be... a sorkizárás meg tudtommal a sorokat a lap szélére húzza, hogy ne legyen lépcsős, de mivel a linkek neve nem egyszavas lenne, ezért kicsit nehéz lenne azzal a módszerrel megoldani. Azt már félve jegyzem meg, hogy középre is akartam volna írni, de az meg már csak hab lenne a tortán..
-
peter889
őstag
válasz
Winner_hun #452 üzenetére
Ok, köszönöm a segítséget.
-
peter889
őstag
Sziasztok!
Szeretném a hozzászólásaimat megtekinteni (mindegyiket), mi lenne ennek a legegyszerűbb módja?
Ok: Eddig sok hasznos tanácsot kaptam és szeretném azokat újra átolvasni. Viszont ha lapozva és egyenként keresgélem ki, az elég hosszadalmas volna.
A segítséget előre is köszönöm.
-
Воланд
titán
Moderátort keresek az APRÓHIRDETÉSEKHEZ!
A linkelt topicban kérj takarítást.
-
whisperity
tag
A logout.hu fejlécén ugye két logó van: a LOGOUT.hu feliratú és ahol a sok fej van. Az lenne a javaslatom, hogy az egyik logó (inkább a fejes) ne a kezdőlapra, hanem a saját oldalra vigyen, mivel első sorban két link ugyanoda már túl redundás, másrészt a saját oldalra való eljutás nagyon nehézkes, ha egy cikket olvasok éppen.
A másik pedig: amikor a saját oldalamat böngészem, vannak linkek pl. "címlapos írások, bejegyzések, írni szeretnék!". Nagyon örülnék neki, ha a privát üzenetek könnyen elérhetőek lennének onnan.
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
Sziasztok.
Nekem csak egy kérdésem/észrevételem lenne.
Miért van az, hogy prohardver-en kifér 3 sorba az aláírásom, logout-on pedig nem mindig (egyes topikokban igen, másokban nem)? :S
yetike: Nohát, hogy-hogy ismét MODERÁTORi tisztben?
-
JR.CSé
senior tag
Nekem annyi kérésem lenne esetleg h az egyéni kép igénylésénél ne csak a topciban lévő hozzászólásokat lehessen számolni.Mert szerintem sokan vannak olyanok mint én akinek úgymond "kevés" hozzászólása van de rég be van regisztrálva és nincs meg az Őstag rangja így nem igényelhet egyéni képet.
-
Saccco
nagyúr
Nem lehetne a hírek és a tesztek szövegét sorkizártra állítani? Sokkal jobban festene az egész oldal.
szerk: Most sikeresen beírtam 2 helyre, remélem az egyik jó lesz.
-
Hasek
Közösségépítő
válasz
Winner_hun #434 üzenetére
Ha csak megnyitom a szerkesztési felületet és nem változtatok semmit, hanem csak nyomok egy OK-ot, már akkor is ezt kapom. Viszont furcsa, hogy csak ennél az irásnál.
-
Hasek
Közösségépítő
válasz
Kalandor #432 üzenetére
Nem a címet módosítanám, hanem a tartalomban lenne változás. Pár adat már érvényét vesztette a cikk írása óta(hülye fejemmel csak most jutott eszembe, hogy frissíteni kellene).
Gyakorlatilag az elején a 3. bekezdéstől egészen addig a mondatig bezárólag, hogy "itt a PH!-n, ahol bátran kérdezhet.”" terjedő részt törölni kellene, és a helyére be kellene copyzni a kezdő írásomnak ugyanezen részét.
Valamint a végén van egy színkód, a #CDC5AF, amit át kellene írni #B4B6B1-re.
-
Hasek
Közösségépítő
Valamiért nem tudom módosítani a cikkemet. Azt írja ki, hogy a kapott adatok érvénytelenek.
Erről a cikkről lenne szó: [link]
Az összes többi cikkemet szabadon tudom módosítani. Mi lehet a gond?
-
Peethy
őstag
Üdv!
Ha a cikkem nem üti meg a címlapra kerülés szintjét, akkor fogtok értesíteni valahogy? Vagy csak simán ott marad az "Engedélyre váró cikkek" alatt? -
bela85
aktív tag
válasz
Kalandor #426 üzenetére
Nos tudom, akkor már eladta.. de nem feltétlen.. mert lehet hogy nem tudta eladni, és törli a hirdetést, hogy ne legyen duplán fenn, és felteszi újra...
Meg pl amit már 1 hónapja hirdetnek és kedvencekbe teszek, ha időközbe mégis eladja, akkor jó lenne ha kívül lehetne látni, és nem rákattintani, megnézni újra a hirdetést...Na de ezek szerint ez az én egyéni szoc. problémám.. szóval ilyen fejlesztés nem várható..
-
bela85
aktív tag
válasz
Kalandor #422 üzenetére
Arra gondolok, hogy ha felveszünk a kedvencek közé egy oldalt.. az ugye megjelenik itt oldalt, és ha ahhoz érkezik hozzászólás, azt jelzi ez az új funkció..
De ha ezt a hirdetést időközbe törlik, azt nem jelzi,...Én speciel nem nézem mindennap a kedvencekbe tett hirdetést, főleg ha valamit csak azért tesz el az ember, hogy ne feleltse el, hogy hol talál jó árut.. gondolok itt egy két tag által már évek óta hirdetett termékére (bazár jelleggel) hogy mindig van nekik készleten a termék (pl.: USB to 220V adapter stb)
Na de most ha időközbe ezt a hirdetését mégis törölné a tag, azt nem látom.. csak mikor újra rákattintok a kedvencekhez és megnézem a hirdetést.. és felül az fogad hogy cím áthúzva, lejárt hirdetés..Erre gondoltam, hogy ezt is lehetne valahogy jelezni.
remélem érted mire gondolok...
-
föccer
nagyúr
válasz
Kalandor #422 üzenetére
Ha jól értem, akkor arra, hogy ha egy hírdetéshez tartozó topikba írunk és az megjelenik az itt szoltam hozzá listában, akkor valahogy jelezni lehetne, hogy az adott aprót érvénytelenítette valaki. Pl ki lehetne venni onnan, vagy mint ahogy a törölt topikok vannak jelölve, egy áthúzás jelezné, hogy az a téma zárva/törölve lett.
üdv, föccer
-
bela85
aktív tag
Szerintem jó ötlet volt ez az új hozzászólás jelző!
Viszont jó lenne egy olyan is, hogy aki a kedvencekbe tett valamilyen hirdetést, és közbe törlik a hirdetést, azt jelezné valahogy.. (a lejárt hirdetésre gondolok, nem a moderátorok által töröltekre, amit hibásan és illegálisan töltenek fel) -
Adamis
őstag
Azt megkérdezhetem, hogy a google-s cikk hova lett? Olvasom, olvasom, pár percre elmegyek a gép elől, mire visszaérek, nincs...
-
Peethy
őstag
Üdv!
Tudok Logout-os cikkbe videót beágyazni? (youtube-ról) Ha igen, akkor hogy?
-
Sziasztok, egy kérdésem lenne. kb mennyi az átfutási ideje egy logout-os cikk ellenőrzésnek? Csak mert tegnap délután 2 körül már elkészítettem, de azóta engedélyre vár. Nem vagyok nagy logout-os, ez a második írásom, de az első szinte azonnal kikerült, igaz az közel 3 éve volt.
-
Espla
aktív tag
válasz
CPT.Pirk #221 üzenetére
Jó ötlet a pontozórendszer, de elveheti a kedvét az embereknek az írástól.
Első körben talán lehetne egy "Köszönöm, jó írás volt!" gomb, úgy mint a torrent oldalakon a "Köszönöm!"
Ez is lehet egy fajta visszajelzés, mégis hányan szeretnének folytatást.
Most a "Like" gombot felejtsük el, mert az nem arra van és én pl. nem is használom a FB-ot. -
Espla
aktív tag
Érdemes lenne a Logout cikkeknél kötelezővé tenni a PH! képfeltöltő használatát.
Nagyon sok régi jó cikk van, ahonnan eltűnt már az összes kép
És a mai napig sokan vannak még akik kintről linkelnek átmeneti tárhelyről. -
Winner_hun
félisten
válasz
ComóiVaranus #406 üzenetére
Nem úgy volt hogy ezt a nickedet csak a kedvencek helyszűke miatt hoztad létre?
-
ComóiVaranus
csendes tag
Milyen editorban/szövegszerkesztőben érdemes megírni a cikket?
Mert a weblapos áttekinthetetlen tud lenni ha sok a formázás.
Gondolom a hivatásos szerkesztők is valami WYSIWYG editort használnak. -
Tybee000
aktív tag
Mik ezek a csunya favikonok?
Ennyire ne adjatok le hogy a nagy méterű logót belinkelitek oda......
Aktív témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Mini-ITX
- Commodore 64
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Mobil flották
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Futás, futópályák
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- iPhone topik
- További aktív témák...
- Nintendo Switch 2 itthoni garanciával
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad L14 - Ryzen 5 I 16GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G3 - i5-1245U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I NBD Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G1 - i5-10GEN I 16GB I 512SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V110 - i3-6GEN I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U757 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
- ÚJ Lenovo Yoga 7 2-in-1 - 14"WUXGA - Ryzen 7 8840HS - 16GB - 512GB - Win11 - 3 év garancia - MAGYAR
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite