Új hozzászólás Aktív témák
-
Szabolcs22
tag
Annyit had kérdezzek még,hogyha az előlapi imbusz csavarokat leszeded,akkor csak az előlap jön le,vagy kijön a hangszóró is ahogyan a képeden látszik??
Illetve mégegy érdekes kérdés nemcsak neked: Elméletileg akkor ezeket a sateliteket lehet más erősítőhöz is csatolni? Illetve fordítva,hogy a mélyládához másfajta sateliteket is lehet csatolni?Persze ami műszakilag passzol is hozzá. -
Szabolcs22
tag
Aha,nem is szoktam sokszor úgy járatni és ha megy is úgy,akkor a gyári alapra én is visszateszem a hangfalak hangerejét a vezérlőm.Kibélelést meg lehet kipróbálom ha lesz időm.Bár annyira nem hallok recsegést cicergést,rezonálást,amiket írtatok.Hát igen a hangja mégjobb lehet úgy,annyi biztos.
-
saril
senior tag
válasz
Szabolcs22 #444 üzenetére
egyszerü, ne használd 100%on, mondjuk én 100%on is használom, használtam de csak úgy hogy a jelszinterősségek csatornánként a podon állítva max 50%-ra van felhúzva, amit már én is ecseteltem itt a forumon, és mióta kitömtem sokkal jobban bírjá ka szatelitek is a nagy hangerőn járatást!
-
Szabolcs22
tag
Pedig nekem is van szaga
kb 100 kommentel ezelőtt írtam róla h milyen. De tényleg jó,már jóideje használom. A Filmek egyszerűen huuu,persze 1510Kb/s-es angol dts-el
De a magyar 5.1 es hangokkal is elég jó,amik esetleg kevesebb bitrátát kaptak.
Sokan írták h pc-n nem világít a decode,na mégegyszer aki most csatlakozik.
Giga alaplapom van realtek integrált hangkarival digitális koax bemenettel.
Alapból úgy volt beállítva a hangkártya hogy 2.0 és akkor én váltogattam a funkcióit hogy szóljon. Mikor filmet néztem,akkor pedig a vlc playerben van egy olyan funkció hogy jobb klikk
hangbeállítás és spdif-en keresztül küldi a jelet. Játékban ha van olyan beállítás 5.1,akkor asszem ott is ugyanez van átáll erre,de ez nem biztos.
Másik lehetőség: beállítottam a hangkarinál az 5.1 es kimenetet,és akkor állandóan a decode világít és elméletileg ha pl zenét hallgatok (ugyan nem tudok váltogatni a funkciói között a loginak h 4.1 stb) akkor automatikusan csak 2.1 be szól,tehát sztereoba. A filmnél is ugyanígy átáll a vlc-be de még így is meg szoktam csinálni azt a lépést amit előbb írtam, hogy átteszem a hangbeállításoknál a kimenetet.
Játékról annyit hogy COD MW-be is szépen adja magát,ez is az is át van állítva 5.1 re és tényleg olyan mint egy ászabb füles,hallani mindent és nem kell azért üvöltetni!
Kérdés: Én már döngettem bő 80%on de próbáltam a 100%-ot is,de mikor 100 volt elkezdett csukladozni a cucc,tehát ingadozott a hangerő. Nem tudom h mitől van. Nem tud felvenni annyi kraftot amit szeretne? De a mély sem ad már szép basszust,ha 100on van. Jó gondolom annyit bíír amennyit. Kb 80% on mondom azt hogy ott még jó a hangja a mélynek is,nem csuklik meg a hang se. Tehát igen kérdés,mitől lehet a csukás,illetve hogy a mély "sem szól" csak "puffog". Nem tudom úgy leírni... -
saril
senior tag
komolyak vagytok én nemtudtam eddig úgy meghajtani hogy szaga legyen
-
kurta999
csendes tag
Oké, köszönöm a válaszokat.
Szépen szól minden, még telibe se recseg, csak ez a szag jön belőlle
Tehát akkor azt mondjátok, hogy ez nem baj és mehet nyugodtan? -
kurta999
csendes tag
Üdv!
Nagyon jól szól, kegyetlen jó valami ez
Engem csak az érdekelne, hogy néha amikor már elég hosszú ideig nyomatom kb 3/4-en olyan jó "dübörgős" zenével, akkor a satelitokból & subwoofer-ból olyan furcsa szag jön ki, olyan égett szag féleség, vagy hogy mondjam.
Valaki nem tudja, hogy ez mitől lehet?
-
saril
senior tag
válasz
roberto211 #435 üzenetére
akkor mindenképpen megéri lecserélned!!! basszusban dinamikusabb lesz sokkal!
-
prokxy
veterán
válasz
roberto211 #432 üzenetére
Erre a kerdesre van egy kifejtes itt a prohardveren, keress ra: z906 vs z5500
Nekem elotte nem volt z5500, de abban biztos vagyok, h ez egy bazijo hangfalszett.
A tesztet elolvasva - es a hozza kapcsolodo topicot - en arra jutottam, h az emberkeknek z5500-at nem eri meg lecserelni az ujabb atdolgozott modellre.
2veglet van itt is, mint mindig: vagy meg van vele elegedve, de plusz penzt nem er, vagy egyszeruen nem jon be nekik a mas forma, konzol stb... -
prokxy
veterán
válasz
roberto211 #432 üzenetére
Erre a kerdesre van egy kifejtes itt a prohardveren, keress vs: z906 vs z5500
Nekem elotte nem volt z5500, de abban biztos vagyok, h ez egy bazijo hangfalszett.
A tesztet elolvasva - es a hozza kapcsolodo topico - en arra jutottam, h az emberkeknek z5500-at nem eri meg kecserelni az ujabb atdolgozott modellre.
2veglet van itt is mint mindig: vagy meg van vele elegedve, de plusz penzt nem er, vagy egyszeruen nem jon be nekik a mas hangzas... -
roberto211
őstag
Hali.. Mi a véleménytek erről a z906-os hangrendszerről? Mert kaptam egy jó ajánlatot a z906.-ra és ha elviszik a z5500-am akkor lecserélem ilyenre csak gondolom megkérdezem, mit mondtok róla? z5500 nál jobb? stb.. Várom a választ.. Köszi előre is..
Üdv: Robi
-
super!!!
csendes tag
Hello.azt szeretném megkérdezni hogy a szetelit dobozokon lévo hangfalkábel csíptetokbe max mekkora mm2 kábel fér belé. a 2x2,01mm2 -res h.kábelt még belé lehetne eroltetni? koszi elore is!!!
-
XtremLor
őstag
A filmes effektek valami iszonyat jol szolnak
Ami meglepett, a ház többi részén sem zavaró ott is tisztán hallható a zene, nem csak a mély dübögőse mint az x530-asnál, még a tesom 5.1-ével is ez a helyzet, nem kellett meg koppolni már közepes hangerőn a ház másik végén hallottam.Eddig is zavart csak nem tudtam mit csinálni veleNem tudtam aludni este, reggel 4-ig szolt a zene, alacsonyabb hangerőn is élvezhető, de a cucc olyan 60% körül kell életre igazán
-
super!!!
csendes tag
üdv.nektek a szatelit hansugárzok mennyire bírják filmeknél,zenénél?mert én fél hangeronél már nem igen merem feljebb tekerni a hangerot,vagy mehet neki?
-
LJ.
tag
Helló!
Srácok, tud abban valaki segíteni, hogy ha SPDIF-en küldöm ki a hangot a rendszernek, akkor van valami lehetőség arra, hogy a két hátsó hangszóró hangerejét ~120%-ra állítsam? A pod-on maxon van, de ezen felül valahogy lehet állítani a windows-ban? Az alaplap egy Asrock Z68 Pro3-M, eyg intergrált Realtek ALC892 Audio Codec-kel. -
Juvee
csendes tag
Nah nekem is megvan a picike. Decode led bluray lejátszó + optikai + bluray film és nem világít
nah mind1, a centernek led tv-re tudrok valami tartót, nem akarok furni arra a falra és amit találtam neten 1 féle az 14 rugó amit egy műanyagdarabért sajnálok enyhén szólva.
-
XtremLor
őstag
A sajátomtól nem válnék meg, megszerettem nagyon! Nem egyet kaptam.
Pár napos zene hallgatás után elmondhatom igazatok volt dinamikus a hangzás, szép a mély, és a közép és magas tartományban is jol teljesít, csak be kell járatni, még mindig érezhetően változik a hangzás az első naphoz képest. A szatellitek súlya meglepő a mérethez képest, a szobában nem hivalkodóak, az első és hátsó kettőt felraktam a falra vogels-el. A kezelő konzol is egyszerű ahogy távirányító is, semmi csicsa pusztán a funkcionalitás.
Először féltem milyen lesz, hát mit ne mondjak nem bántam meg BRUTÁLIS!
Csak ajánlani tudom mindenkinek! -
Matrixka
tag
Sziasztok!
Mi lehet a hiba, ha nagy hangerőre veszem a Z906-ost akkor, mintha magától halkabbra venné magát 2 m-3 másodpercenként, de csak egy kicsit.
És van, amikor szinte teljes hangerőn hallgatom, lekapcsolja a hangot és vissza?
És már volt olyan hogy a basszust lekapcsolta és csak ki bekapcsolás után ment megint.
Nagy melegedés nem tapasztalható és szabadon van a láda van szellőzés. -
saril
senior tag
válasz
willturner #414 üzenetére
csak a logitech honlapjáról vásárolhatsz kuponkóddal!
-
Juvee
csendes tag
Én nem értem a termékregnek a logikáját, mert azt hittem meg kell adni a termék egyedi azonosítóját de mivel nem így boldog boldogtalan bármit beregelhet úgy h lehet nincs is a termék tulajdonában. Fura az biztos.
-
prokxy
veterán
Nálam eddig nem volt olyan alakalom, h ne kaptam volna, a legkisebb 10% a legnagyobb 50% volt. Most is beregeltem egy cuccomat és kaptam 20-at, a napokban.
Hogy témánál legyünk:
A hangrendszer zseniálisan szól (1 hete jött meg), egyenlőre eszemben nincs szétszedni, mint fentebb írtátok, nekem teljesen jó, ahogy van. Hibáját nem fedeztem még fel.
Teljesen más élmény a filmezés, zenehallgatás, játék.
Csak ajánlani tudom ezt a hangcuccot! -
nevo
aktív tag
válasz
willturner #408 üzenetére
Lehet hogy random, nekem sem küldtek az első regem után, de második termékem után már igen, de nem rögtön hanem mikor kiment egy nagyobb csoportnak, és azóta is minden egyes nagyobb akciónál kapok kódot.
-
super!!!
csendes tag
szevasztok.ti már brobáltátok hogy a z 906 mit csinál DTS-HD Master Audio, Dolby True HD, és Dolby Digital Plus hangal?most probáltam DTS HD MA val és rendben de szerintem visszakonvertája sima DTS re.a DOLBY HD és PLUS hangformátumnál már villognak a hangfalakat jelzo ledek és a hangot szaggatottan és pattogva játsza.egyébként 3D Blu-ray Philips BDP3280 lejátszoval probáltam.(tudom hogy ezek a hangformátumok csak HDMI n keresztul mukodnek hozzá valo dekoderrel)
-
saril
senior tag
válasz
willturner #404 üzenetére
szerintem random!
-
XtremLor
őstag
válasz
willturner #406 üzenetére
-
-
saril
senior tag
válasz
willturner #401 üzenetére
50%os csak különleges esetekben amit én tudok
a 40% meg 20% sima termék regisztrációval is megkapod
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- World of Tanks - MMO
- Robogó, kismotor
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Motoros topic
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- GTA V
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
- ASUS TUF Gaming A17 Makulátlan Állapotban, Dobozában!
- Samsung Galaxy Tab S9 FE 5G (128GB) Gyári Fóliás, Gyönyörű Állapotban! 6hó garancia
- Macbook Pro M1 13" (16/512GB) Gyönyörű Állapotban!
- HP Omen 45L/ 14700K/ RTX 4080 SUPER/ 64GB DDR5/ 2TB M.2 SSD
- Tamron 18-200mm Di II VC (Canon) és Tamron 70 - 300mm 1:4-5.6 (Canon) objektívek
- AKCIÓ! Xiaomi G34WQi 34 UWQHD 180Hz 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- LG 32GP850-B - 32" NANO IPS / 2560x1440 / 180Hz 1ms / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync / HDR 400
- Lenovo ThinkCentre M720q/ Dell OptiPlex 3060- 3070/ Hp EliteDesk 800 mini, micro PC-Számla/garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M R5 5600 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB Kolink Observatory LM RGB 600W
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest