Hirdetés
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Milyen monitort vegyek?
- LCD, plazma és projektoros TV-k hibái
- Milyen SSD-t vegyek?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Fujifilm X
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
Black Dragon
addikt
Ez érdekes, mert nekem a Z-5500 ment egyből, amint beállítottam a win hangbeállításoknál, engedélyeztem, minden mást letiltottam, és beállítottam a hang minőségét, utána egyből ment. Olyan sokban nem térhet el a Z906, bár pénteken már tudok rá választ adni, mert akkor váltok rá.
-
XtremLor
őstag
Köszönöm szépen, akkor körbenézek hol találok jo áron egy példányt.
Designra jobban tetszik mint a z5500, letisztult formavilág semmi csicsa, egyszerű fekete pont ahogyan én szeretem. A falra menne, ahogy olvastam 2 pár vogels és meg is van oldva, vagy egy kis barkácsolás, optikai kábellel használnám én is xfi-vel párosítva(alaplapon nincs). Film, zene(klasszikus, elektronikus), néha egy kis játék, bőven elégnek kell lennie.
Még egyszer köszönöm.
Csaba"Legen...Wait for it...Dary"
-
XtremLor
őstag
hmm köszönöm akkor megrendelem a gyapjut, 2 oldalú ragasztóm az van, amire megjön a z906-os rendszer addigra ez is meglesz, max 2 napot simán használom, teszt jelleggel legyen viszonyítási alapom. Van még valami amit megéri alakítani?
Vogel's konzolt nem tudtok jo áron? 10-12 kicsit sok a 2 párért tescoba elgurulok holnap hátha akad de nem reménykedek.[ Szerkesztve ]
"Legen...Wait for it...Dary"
-
LJ.
tag
Oké, várom a fejleményeket
Amúgy én annyi hibát vettem észre a rendszerrel kapcsolatban, hogy ha kb úgy 40%+ hangerőn hallgatom, és a mély eléggé fel van csavarva, akkor a mélyládán a passzív hangszóró kiad egy furcsa hangot. Olyan minthogyha egy zacskót morzsolnál, vagy nem tudom jobban leírni... Megpróbálok majd róla egy videót csinálni, bár nemtudom mennyire lesz hallható... Ti hallottatok már ilyenről? -
LJ.
tag
Valami tényleg nem okés sajna. De én is a berezonálásra gyanakszok. Mivel ha a reflex nyílást megpróbálom teljesen befogni úgy hogy a kiáramló levegő csak a dobozon belül maradjon, akkor szinte eltűnik ez a furcsa hang.
Gariztassam? Mert filmeknél elég idegesítő. Szétszedni emiatt nem akarom, akkor inkább kicseréltetem.... -
prokxy
veterán
Az 5. a koax a papíros szerint.
Próbáltam, vártam de semmi...
Pl. azt észrevettem, h ha a koax vagy az optikai inputot választom, akkor nem tudok az effect-ek közül választani, 2.1, 4.1, stb.
Igy van beállítva: képA bal oldali részen látszik, h hang kimegy...
Origin/Uplay/RSC/XBOX: Pr0kxY ; BattleTag: Pr0kxY#2203 ; PSN: x_Pr0kxY_x ; YT channel: Pr0kxY_Gaming_HD
-
prokxy
veterán
Ezt nem hiszem el, rájöttem!
Az volt a gond, h az MSI rosszul írta a fenti képen az ikonokat: a koax az optikai az optikai a koax. elcserélték a jelet a szoftverben...ááááááááááááááááKöszi a segítséget!
Krisz
Origin/Uplay/RSC/XBOX: Pr0kxY ; BattleTag: Pr0kxY#2203 ; PSN: x_Pr0kxY_x ; YT channel: Pr0kxY_Gaming_HD
-
XtremLor
őstag
A filmes effektek valami iszonyat jol szolnak
Ami meglepett, a ház többi részén sem zavaró ott is tisztán hallható a zene, nem csak a mély dübögőse mint az x530-asnál, még a tesom 5.1-ével is ez a helyzet, nem kellett meg koppolni már közepes hangerőn a ház másik végén hallottam.Eddig is zavart csak nem tudtam mit csinálni vele Nem tudtam aludni este, reggel 4-ig szolt a zene, alacsonyabb hangerőn is élvezhető, de a cucc olyan 60% körül kell életre igazán[ Szerkesztve ]
"Legen...Wait for it...Dary"
-
Szabolcs22
tag
Aha,nem is szoktam sokszor úgy járatni és ha megy is úgy,akkor a gyári alapra én is visszateszem a hangfalak hangerejét a vezérlőm.Kibélelést meg lehet kipróbálom ha lesz időm.Bár annyira nem hallok recsegést cicergést,rezonálást,amiket írtatok.Hát igen a hangja mégjobb lehet úgy,annyi biztos.
Szabolcs
-
Szabolcs22
tag
Annyit had kérdezzek még,hogyha az előlapi imbusz csavarokat leszeded,akkor csak az előlap jön le,vagy kijön a hangszóró is ahogyan a képeden látszik??
Illetve mégegy érdekes kérdés nemcsak neked: Elméletileg akkor ezeket a sateliteket lehet más erősítőhöz is csatolni? Illetve fordítva,hogy a mélyládához másfajta sateliteket is lehet csatolni?Persze ami műszakilag passzol is hozzá.Szabolcs
-
Turbolada II
őstag
A Gigaworks tulajok sem értették. A trafóból ítélve amúgy sem tud a rendszer 100W-nál többet. Hiába a jó hatásfok. Mondjuk szobába bőven elég.
"A szabadság az, ha szabadságunkban áll kimondani, hogy kettő meg kettő négy (kivéve Prohardver :D). Ha ezt megtehetjük, minden egyéb magától következik." 1984 "Magyar" Telekom, ja nem csak sima.
-
n000rbi
senior tag
Nekem Ps3-mal van összekötve optikai kábellel. Az összes lemezes játék DD 5.1, vagy DTS hangot használ, semmi gondom vele, természetesen a dekóderled is világit ezeknél.
Egyéb, psn-ről letöltött egyszerűbb játékok, amik sztereó jelet küldenek neki, pedig 4.1ben (vagy 3D-ben, de szerintem az előbbi jobb) szólnak. -
prokxy
veterán
-
khron78
őstag
Én tegnap kaptam meg.Az első benyomásaim szerint bikán szól, a mély az tényleg brutális, főleg, ahol mi lakunk
Pár hiányosság is van azért:
-nincs fali tartó konzol, ilyen árért azért beleférhetett volna.
-a subláda aljára elférne egy magasabb gumi láb tüske, akármi, mert így elnyeli a szőnyegpadló.Ami tetszik:
-mély, minden tekintetben
-a peremhangszórók is méretükhöz képest klasszul szólnak
-DTS és Dolby Digital szuper
-távirányító egyszerű és nagyszerű
-számos bemenetHétvégéig még tesztelgetem, és írok dolby pro logic ügyben is, bár kétlem, hogy a decoder ismerné az algoritmust. Viszont a surround móddal összehasonlítom, nem biztos, hogy nagy különbség lehet, szerintem licenszdíj spórolás lehet a háttérben.
-
Turbolada II
őstag
A D osztály kis hangerőre egyáltalán nem jó. Arra az A osztály a legjobb. Ez jó: "kisebb mély = dinamikusabb" ez nagy hangerőn torzítássá változik. Vicces lenne egy házibuli 16-20 centis hangszórókkal, ha az ember komolyabb hangerőt akar (100dB felett torzítás nélkül), akkor minimum 30 centis hangszóró kell.
"A szabadság az, ha szabadságunkban áll kimondani, hogy kettő meg kettő négy (kivéve Prohardver :D). Ha ezt megtehetjük, minden egyéb magától következik." 1984 "Magyar" Telekom, ja nem csak sima.
-
-
Turbolada II
őstag
A zenei volt 200W, a szinuszos 100W, de ezt így sem nagyon hiszem el. Milyen hangerőre volt tekerve?
-
veterán
Köszöntem
Illetve azlenne a kérdésem hogy van-e alapból hozzá optikai kábel? Csakmert azzal szeretném a géppel is összekötni illetve a tv-mel is optikával. Mondjuk mindenképp kell vennem mert 2db.-ot tuti nem adnak hozzá
Milyen típust vásároljak hozzá? Illetve mennyibe kerülhet métere?
Update: Azlenne még a kérdésem hogy nemnagyon vagyok otthon hangkártyák terén de nem tervezem még hangkártya vételét is, mivel optikával kötöm össze a cuccost észrevennék valami változást ha egy jó kis hangkártyára lenne kötve a cucc vagy szimpla alaplapi optikai csatira?
[ Szerkesztve ]
iPhone 13 Pro Max
-
Andie
őstag
Köszi! Közben találtam vaterán 70ért (ill 78 volt, de lealkudtam )
Úgyhogy kaptam egy bontatlan, eredeti logiteches dobozt, feburári vásárlás, de tényleg minden eredeti csomagolásában volt. Azóta meg is hallgattam a cuccost, hát brutál mit szólt! Nagyon elégedett vagyok vele.Annyi kérdésem lenne, hogy nem találtunk a dobozban kifejezett "garancia papírt". Az eladó is kicsit tanácstalan volt, aszonta igy hozta az UPS, igy adja tovább. A doboz oldalára rá volt egy átlátszó zacsiban ragasztva a szállitó levél + számla, rajta az összeg, megrendelő neve, dátum, meg minden. Ez lenne a gari is egyben?
A doboz belsejében (ott bontotta ki előttem, tényleg sértetlen volt) egy vastag usermanual volt, egy warranty papir, meg az iThink információs lapocska.
A warranty-n csak ilyen biztonsági figyelmeztetések vannak, hogy ne hallgassam viz alatt, meg ne vágjam el a vezetéket és aztán rágcsáljam áram alatt, stb...
Holnap felhivom a Logitech HU-t, hogy mivan a garival, de nem gondolnám, hogy a doboz mellett még külön egy papirkát is küldtek volna, a dobozban/on meg csak ezek voltak amiket meg is kaptam, és fel is soroltam itt.Samsung Galaxy A50 - Samsung UE46D6100 - BNet Tag: Andie#2999
-
prokxy
veterán
Lehet, de azon a játékban nincs 5.1, csak jack-en! Így nem az igazi a hangminőség!
De majd a Xonar Dx-en optikán jobb lesz, de ha nem is, akkor is digitálison megy majd az 5.1!Origin/Uplay/RSC/XBOX: Pr0kxY ; BattleTag: Pr0kxY#2203 ; PSN: x_Pr0kxY_x ; YT channel: Pr0kxY_Gaming_HD
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Az emberek furák lettek
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Milyen monitort vegyek?
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- LCD, plazma és projektoros TV-k hibái
- iPhone topik
- Windows 11
- OpenWRT topic
- További aktív témák...
- VEVOR YT60234 napelem paneles 7-az-egyben Wi-Fi időjárás állomás
- PlayStation 4 Pro 1TB, frissen pasztázva, 6 hó garanciával, Bp-i üzletből eladó!
- Nintendo Switch Lite Animal Crossing 256GB, Dual Boot CFW 19.0.1 Atmosphere, 3 hónap gari!
- Intel Core i7 9700 4.7 GHz Eladó! - Eladó! 47.000.-
- RAKTÁRON! PlayStation 4 Slim 500GB, gyönyörű szép állapotban, 6 hó teljeskörű garanciával, üzletből!
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest