Hirdetés
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Házimozi belépő szinten
- Intel Core i3 / i5 / i7 4xxx "Haswell" és "Haswell Refresh / Devil's Canyon" (LGA1150)
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- AMD APU (AM4 és AM5) topik
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen monitort vegyek?
- Androidos tablet topic
- Calibre, az elektronikus könyvtár
Új hozzászólás Aktív témák
-
calevara
csendes tag
Létezik, hogy ha hangkártyát cserélek Xonar D1-re vagy DX-re akkor szebbek lesznek a hangok a Z906-ból? A basszus nem igazán jön be jelenleg.....SB Audigy 2 ZS kártyán van most analógon.
4K HDR UHD Player
-
calevara
csendes tag
Hali,
A hangsugárzók vannak jelölve h melyik melyik? Értem ez alatt, hogy 2 első vagy 2 hátsó között van különbség, vagy mindegy?
4K HDR UHD Player
-
TibChee
tag
Üdv!
A problémám a következő lenne. A hangfal egyik optikai bemenetére egy T-Home-os STB, a másikra meg a PC van kötve. 4.1-ben (azaz ha nem szól a center) minden nagyon fasza. Azonban ha "3D-re" állítom (azaz rendesen szól minden hangfal 5.1-ben, ahogy kell), akkor a STB-ról hallgatva a hátsó hangfalak elég halkak és a hangjuk is olyan "mosottas". Ha a PC a jelforrás, akkor ilyen probléma nincs, 4.1-ben és 5.1-ben is ugyanúgy szólnak a hátsók. A bemenetek felcserélésével próbálkoztam már, ugyanaz.
Valaki találkozott már hasonlóval?
-
ZsoZso78
tag
Üdv!Rendeltem én is egy ilyen hangrendszert jövőhétre érkezik.Remélem nem járok vele rosszul.Gondolkoztam veszek inkább egy egybe házimozi rendszert amihez jár egy jó bluray lejátszó is sony bdv E490-es névre hallgat.Csak attól féltem annak a hangzásnak köze nem lett volna a logitechez.
-
kzsocca
csendes tag
Üdv!
Tudnátok ajánlani valami olcsó, de állítható magasságú, forgatható fejű állványt, ami passzol a hátsó hangszórópárhoz?Falfelületem nincs, ezért talpas megoldás kéne
-
calevara
csendes tag
Sziasztok!
Van valakinek eladó z906, vennék mostanság!
4K HDR UHD Player
-
HIJ
őstag
3 menetig belemegy a sima M6 -os menet is, aztán le kell kontrázni egy anyával...
-
DonDennis
senior tag
Sziasztok, tudtok segíteni nekem hogy mekkora méretű csavar kell a hangszórókhoz hogy fel lehessen csavarozni a tartókra? Én így ránézésére M6 x 1 re tippelek de azért jó lenne tudni, köszönöm szépen
[ Szerkesztve ]
"Why would I sit down? I'm always on my feet." - Dominick Cruz / "I can't read, can't write, can't do math... but I can compete" - Julian Edelman
-
gxyb
aktív tag
Sziasztok!
Rendeltem egy ilyen hangfalszettet ipon-ból most telefonáltak rám, hogy sajnos elfogyott, mert kifutó termék.
Van valakinek valami infója arról, hogy milyen lesz az utód? -
HIJ
őstag
válasz XtremLor #1376 üzenetére
Próbáltam több kábellel is. Úgy is pattog, hogy a popiból HDMI -n megy a hang és a TV küldi tovább optikán a 906 -nak. Felhívtam a Logitechet és gariztatni akarják. Azért írtam a Fixit -nek előtte, h tudnak e ilyen hibáról és tudják e javítani egyáltalán.
Egyébként már egy éve meg van a szett, de eddig mindig azt hittem, hogy a letöltött anyagokkal van a gond.
-
HIJ
őstag
Sziasztok!
Másnak is pattog a DolbyDigital hangja Z906 -nál? Nálam sajnos sok DD hangnál pattogás van a hangosabb részeknél. Egyszerűen nem tudom eldönteni, h az erősítőnél vagy a lejátszónál van gond. A lejátszó egy Popcornhour A400, de az elődjével is csinálta egy A210 -vel... A DTS -eknél nem csinálja. Bár ugye mindkét lejátszó azonos gyártmányú, de teljesen más chipsettel rendelkeznek...
Ja és optikával van összekötve.
[ Szerkesztve ]
-
DonDennis
senior tag
válasz Nfsman20 #1371 üzenetére
Köszi akkor marad a z906, hangszóró kábelből mire érdemes figyelni ha vesz az ember? Márkákból is van sok König OFC vagy Valueline meg csomó méret van 0,75 - 0,50 - 0,25 - 0,35 ezekben mi a különbség? Csak azért kérdezem mert úgy tudom 7méteres a hátsó hangszórókhoz a Logi alap kábele ami hát kicsit nevetséges ha az ember rendes méretű szobába akarja rakni...tehát hangszóró kábelt kell majd vennem hozzá csak jó lenne tudni milyet.
"Why would I sit down? I'm always on my feet." - Dominick Cruz / "I can't read, can't write, can't do math... but I can compete" - Julian Edelman
-
Nfsman20
tag
válasz DonDennis #1370 üzenetére
Egyelőre nem sok esélyt látok rá, mivel 2004 vége felé kezdte el a Logitech a Z-5500 árusítását, a Z906 pedig 2011 végén jött. Röpke fejszámolással kijön, hogy kb. 7 év telt el a két csúcsmodell között. A Z906 kiadása óta pedig alig 2 év telt el, szvsz. legjobb esetben is még legalább 2-3-4 év, mire új modell jön, addig max. a szériahibákat csiszolgatják. Így is elég ütős ez a rendszer, szerintem most, és még 1-2 éven belül érdemes beruházni erre. (megjegyzem, hogy nekem nincs ilyen rendszerem, "csak" egy Z-2300-as, de a jövőben én is pályázok egy Z906-ra). Igazából nekem a Z-5500 tetszene, de azt már sehol nem kapni, csak használtan... azok meg már elég vegyes állapotúak (én is megszívtam a használt z-2300-zal, fél hangerő felett cicereg-serceg a szatellit, és nem tudok velük mit kezdeni. Megtörtek a lengőkábelek és a membránra vezetik a sercegést. Garancia nincs, nem javítják a környéken, mert túl kicsik a hangszórók stb-stb.)
[ Szerkesztve ]
"A zsenialitás és a hülyeség között az a különbség, hogy az előbbinek vannak határai..."
-
DonDennis
senior tag
Tudja valaki esetleg mikor jön új csúcs kategóriás Logitech otthoni rendszer? Vagy nincs róla hír érdemes még megvenni a z906-t?
-
gxyb
aktív tag
válasz Rabbitf_24 #1368 üzenetére
Köszi! Írok privátot!
-
gxyb
aktív tag
Szevasztok!
Aki állványt akar venni a Z906-hoz annak ezt tudom ajánlani, van két pár, egy eredeti magasságú és egy rövidített is: http://hardverapro.hu/apro/vogel_s_vls_105_hangfaltarto_allvany_parban_elado/hsz_1-200.html
Az ár alkuképes!Megfordult a fejemben, hogy vásárolok egy Z906-ot viszont a környéken sehol sem tudom meghallhatni.
Volt már Panasonic SC-HT870 házimozim, Quadral Quintas 5.1 hangfalszettem egy Denon AVR-1306-al (ennek már majdnem tűrhető hangja volt bár a mély kicsit kevéske volt), így ezekhez képest kellene tudnom, hogy mire számítsak.
Többnyire filmre, (avi, mkv), zenére (mp3, flac, ape), konzolhoz (xbox360) használnám.
Meg merjem rendelni vagy nézzek mást?
Esetleg Veszprém megyében van valaki akinél meghallgathatnám? -
vzoltan
aktív tag
válasz Tomifromspac #1363 üzenetére
5.1 feltoltam fuggolegesre minden hangszorot es a foerot is
es amikor a Hobbit elejen osszecsap a ket kalapacs, berezonalt minden.
atmentem a szomszedba onnan ujra elinditottam a jelenetet (xbmc wifi)
es a szomszed nem hallott semmit belole. fal szomszedszerencsem van vele.
-
Tomifromspac
tag
válasz Robert1987 #1358 üzenetére
Ez így van, bár ahány film, annyiféle keverés és állíthatod át. A régi 4-5-6 Star Wars-októl pl. agyf.szt kapok, amikor a zene úgy üvölt, mint az állat a párbeszédeket meg alig lehet hallani.
-
Tomifromspac
tag
Én egy 17 nm-es szobában használom, úgy, hogy az 5.1 által bezárt terület 9 nm (3x3-as). Panelban lakom, 4. emeleten, fölöttem, alattam, mellettem, mindenhol vannak, ezért nem is bömböltetem nagyon, de a teret nagyon szépen be tudja tölteni és hálistennek ha dübörgős a film, a lenti szomszéd akkor sem jelentkezik (és nem is jelentkezett még egy szomszéd sem soha). Hozzátenném azért, hogy óvatosan bánok vele és mindig figyelembe veszem a napszakot is, úgyhogy egy normális hangerejű filmnél 3-as fölé soha nem megyek.
Ha 2.1-ben gondolkodik az ember egyébként az is megoldás egy ekkora területre, de nekem van mellé egy házimozi projectorom és ahhoz már dukál a térhangzás. Az meg amit pl. egy profin kevert mp3-al csinál és dobja szét surroundba az kész, Michael Jackson Thriller című száma etalon benne, érdemes kipróbálni, ha van rá lehetőség
-
XtremLor
őstag
válasz Bélaaaa #1361 üzenetére
Csatlakozok tekintetebe jobb egyertelmuen, ha nem egy rendszert szolgal ki, hanem pl tv, lejatszo is van a pc melle, es ra szeretned kotni jobb a logitech mivel van benne dac. A creative jo cuccokat gyart az s750-el en is szemeztem, egy baj volt a megbizhatosag, nem mertem beavallani hogy lehet 1 ev mulva megfo, sok volt a hibas darab.
"Legen...Wait for it...Dary"
-
Bélaaaa
őstag
Érdemes lecserélni egy Creative G500 Progamer szettet erre?
Vasvellával nem lehet szí'vát asza'ni!
-
dAnky
aktív tag
XtremLor: az szuper igen Nyiregyen érdeklődöm de egyenlőre senki
Nincs valakinek egyébként eladó z906-os logitech? Ha van akkor privit pls árral együtt
[ Szerkesztve ]
-
dAnky
aktív tag
Van egyébként ennek a rendszernek abban az esetben értelme ha nem akarom üvöltetni? Úgy értem hogy ugye a szomszéd rögtön jönne ha hangos lenne a film Viszont szeretem ha nagyon szép tiszta a hangzás illetve szép kis basszus van alatta. Erre a célra elég lenne egy sima 50ezer forintos házimozi is? vagy annak nem lenne olyan szép tiszta és méllyel teli hangzása?
-
dAnky
aktív tag
Nekem is ez lenne a kerdesem. Neztem egy samsung hazimozit allo hangfalakkal 330w illezve a logitech z906. Igazabol nem akarom hangosan veretni mert akkor a szomszed is atjonne a lenyeg h nagyon szep hangzast szeretnek a filmeknel, tv adasok kozben. Csak tvre lenne kotve. A hazimozi mellett nekem az szol h allo hangfalak vannak amiz csak egyszeruen leteszek es jo a magassaga. A logitech viszont nem tudom hova tegyem mert furni nem akarnam, hanfal tartot meg nem nagyon talalok csak 10ezer forintok folott.
-
CrAck69
senior tag
válasz vzoltan #1346 üzenetére
Rendben, köszönöm a választ. De sajnos nem javította meg a hibát
Még mindig nem jó a hangerő szabályozó gombom...
De a többi még működik rajta, mit javasoltok?
Vigyem legariztatni vagy várjak még vele mert hátha kijön más hiba,
vagy hagyjam így és csak a gari lejárta előtt gariztassam?
Van még kb 1,5 év gari rajta. (Mediamarktos)
Vagy ott nem a javítottat kapom vissza hanem kicserélik?Egyszer fenn....
-
vzoltan
aktív tag
Nekem hetfo ota van meg, de lehet vissza viszem a boltba (8napon belul) vagy eladom
Vagy nagyon hangos eros a mely, vagy ha leveszem mintha telefon beszelgetest hallgatnek.Nem tudom h a szomszed mennyit hall a duborgo morajlo mely hangokbol... Remelem semmit
De meg nem mertem normalisan filmet nezni vele, tul eros rezeg az agy alattam
Pedig maga a film nem hangos de amint mely efekt van kapok a taviranyito utan es huzom le a hangot,
Igy nem kikapcsoloda filmet nezni -
XtremLor
őstag
Nagyon nagy kulonbsegek nem lesznek, nincs egy kimagaslo minosegu se kozuluk ilyen ar szegmensben, hasznalt piacon nezelodj de 100e alatt ott se nagy a valasztek. az Onkyo-t szoktak legtobben ajanlani ami erheto ilyen egybe szettnel, de az is 120e korul kezdodik.
-
félisten
válasz XtremLor #1341 üzenetére
Köszi, valahogy sejtettem, hogy hang jön ki mindkettőből.
Csak arra vagyok kiváncsi, hogy milyen minőségű hang.
Mondjuk filmezésnél maradjunk, filmzene, stb.Nem feltétlenül a linkelt poineer cuccal kell összehasonlítani, hanem bármilyen hasonló kategóriás házimozival.
Eladó régi hardverek: https://hardverapro.hu/apro/sok_regi_kutyu/friss.html
-
XtremLor
őstag
válasz Geretnero #1336 üzenetére
Jo kerdes, eleg sporolos a lap....a via szoftveret ha felraktad nincs benne olyan lehetoseget ahol cserelni lehet a csatornakat? mas otletem nincs, meg egy spdif tuske sincs rajta hogy hatra kivezesd...azt latom hogy VT1705 van benne ami nem is lenne gond.
-
XtremLor
őstag
-
Geretnero
csendes tag
Sziasztok!
Lehet, hogy hülye kérdés de az analóg kábelen miért van három csatlakozó? Egy ugye a zöld amin megy a hang de akkor a rózsaszín és a fekete mire szolgál, és hová kéne csatlakoztatni? Gondolom nyilván nem a line-in hez meg a mikrofonhoz. Oda ugye miért dugnám be a Z906-ot. Kíváncsian várom a választ! -
saril
senior tag
válasz CrAck69 #1331 üzenetére
nem tudok reset gombról áramtalanítás ajánlom oly módon hogy a konzol alján az effect választó gomb alatt van benne szvsz elem azt vedd ki és várj vele pár percet majd szereld vissza és próbálgasd
Akkupakkok készítését, javítását, szerszámgépek, rollerek, kerékpárok akkufelújítását vállalom. Eladóak 18650 Cellák!
-
CrAck69
senior tag
Hali srácok, a minap egy furcsa dologra lettem figyelmes.
Bekapcsolom a rendszert és beállítom a bemenetet.
(Gép és a upc beltéri van rákötve)
Nos a gépen szól a hang, és hangosabbra akarom venni
tekerem de sehol semmi válasz....
Minden más gomb jó de a hangerő az nem.
Csak a távirányítóval tudom a hangerőt szabályozni.
Mi ilyenkor a teendő? Mit tudok tenni?
Nem csináltam vele semmit, egyik nap még jó másik nap meg nem jó.
Garis de van-e vami reset gomb hátha megjavul vagy valami?
Kösz a válaszokatEgyszer fenn....
-
Freezee
senior tag
válasz keegangerike #1328 üzenetére
Nekem ilyen hangkártyám volt tetszett jó volt sosem volt gond vele, és egy z5500 -assal használtam.
-
XtremLor
őstag
válasz keegangerike #1328 üzenetére
Szerintem go a hangkartyas topikba hatha tudnak segiteni...en is most egy jo usb dac-ra vadaszok de ami tetszik az draga nagyon
-
keegangerike
csendes tag
Sziasztok!
20ezer forintig bezárólag milyen usb-s hangkártyát a legérdemesebb venni az új Z906-om, és a laptopom mellé?
Én ezen gondolkodok: CREATIVE Sound Blaster X-Fi Surround 5.1 Pro USB
http://ipon.hu/webshop/product/creative_sound_blaster_x_fi_surround_5.1_pro_usb/204145Szerintetek?
Köszi!
-
veterán
Sziasztok
Elkezdtem nézni a Dredd-et. Magyar 5.1-es hangsáv van illetve Angol DTS. Amikor VLC-n átrakom a hangkimenetet S/PDIF-re akkor előjön ez a hülye pattogás. Amikor visszarakom simán 5.1-re pl, ekkor ugye nem a Logitech Z906-os Decodere dolgozik hanem a lejátszóé, akkor nem pattog.
Na most ha átrakom DTS-re, illetve S/PDIF-re akkor sem pattog. Mi a francért van hogy magyar hangnál logi decodert használva, pont ahogy legjobb a hangzás, pattogás van?
iPhone 16 Pro Max
-
semetka
őstag
Azért próbaképp ma raktam be mögé egy 10cm-es ventit ami meglepően jól teljesít. Nem gyengén lefújja a meleget a bordáról, alig lehet érezni hogy meleg. Nyárra lehet hogy alkalmazom, nem kér enni.
[ Szerkesztve ]
==Gigabyte Z170X Gaming 3 Core i5-6600 2x4GB DDR4 2666MHz Kingston HyperX Fury with Intel HD Graphics 530==
-
semetka
őstag
-
XtremLor
őstag
válasz semetka #1322 üzenetére
Nalam reggel 7-kor mar meleg van ...nyaron volt amikor arra keltem hogy a szobaba 29 fok van, kanilkula idejen 30-31 fok volt a szobamban allandoan reggel/este Egyszer nem volt gondom vele, arra azert ugyeltem ne legyen kozel a falhoz szekrenyhez a mely, igaz ha nem lenne erosito akkor se lenne jo beszoritani....
-
semetka
őstag
Aki már kihúzott ezzel a rendszerrel egy nyarat (szobában 30 fokkal) az megírhatná hogy bírja-e a meleget? Nálam van hogy 30 fok van nyáron a szobában és nem akarom kinyírni .
==Gigabyte Z170X Gaming 3 Core i5-6600 2x4GB DDR4 2666MHz Kingston HyperX Fury with Intel HD Graphics 530==
-
Georgebutche
csendes tag
Sziasztok, abban kérnék tőletek egy kis segítséget amennyiben tudd valaki segíteni , hogy nem igazán tudom hogy a z906-ost vegyem meg vagy nézzek egy Onkyo- vagy yamaha 5.1 rendszert. Első sorban hd és full hd dts, dolby stb filmekhez lenne rá ígényem. A nagy problémám, hogy szinte mindenhol ahol kicsit meglehet hallgatni a z906 pl. Mediam. csak úgy egymás mellé kivan dobálva a rendszer és persze nem optikai k. stb nem tudod úgy meghallgatni mit tudd igazán a rendszer. Sok jót olvastam ellenben a yamaha-ról és Onkyo-ról is ellenben azokat sem hallottam még . Csak a szép hangzás és beszéd érthetőség lenne lényeg, na meg 5.1 térhatás . Ha van valakinek saját tapasztalat ez ügyben kérem írja már meg ! Köszi
G.butcher
-
XtremLor
őstag
válasz didigoo #1319 üzenetére
Ar/ertek aranya jobb a z906-nak 70-80e kozott megveheted az ujat, ehhez kepest a s550 a pcgear kinalataban van csak ahonnan vasarolnek is, a plazamarket meggondolando, bar lehet nem lenne semmi gondod vele. A hangminosege jobb az edifiernek nem ketseg, viszont csak az s730-on van digitalis bemenet az s550-en analog csatlakozok vannak, ami eleg nagy hatrany.
Z906 eladasa utan en is elgondolkoztam rajta, vegul nem vettem meg mivel tul draga szerintem, 90-100e korul mas lenne a helyzet, de mai eszemmel se vennem meg, mivel tudom hogy hasznaltan annyibol mar lehet venni belepo hazimoziszettet erositovel+5.1 hangfalakkal"Legen...Wait for it...Dary"
-
didigoo
csendes tag
A Z906 vagy a Edifier S550 jobb választás-e? És miért?
-
saril
senior tag
válasz Tomifromspac #1315 üzenetére
Akkupakkok készítését, javítását, szerszámgépek, rollerek, kerékpárok akkufelújítását vállalom. Eladóak 18650 Cellák!
-
saril
senior tag
válasz Tomifromspac #1313 üzenetére
nyugodtan úgy hagyhatod bár én nem a melegedés miatt nem hagynám úgy hanem mert bekapcsolt állapotban 20-30wattot vesz fel
-
saril
senior tag
válasz Tomifromspac #1311 üzenetére
tényleg én is tettem alá gumibakot vagyis ilyen 4db kis szivacsot
-
Tomifromspac
tag
Egyelőre elég csórón hajtom, egy sima alaplapi integrált kártyával sztereóban (tudom, istenkáromlás ), de a VGA kártyám miatt nem tudok berakni PCI-os hangkártyát, úgyhogy csinálnom kellene egy alaplapcserét ahhoz, hogy 5.1-ben tudjam hajtani.
Előtte egy Yamada H8550-em volt és elsőre Michael Jackson Thriller-jével kínáltam meg, kb. olyan érzés volt, mintha új dobhártyát kaptam volna. Ma szereltem fel a végleges helyére, úgyhogy már nem babrálom.
Véleményt sztereo zene alapján tudok egyelőre mondani, abban teljesen korrekt bár baromira érződik, hogy mit ad neki az ember "enni". Az igényesen és matematikailag kevert zenékkel csodát csinál, de ha valamin átszaladt egy igénytelenebb codec vagy egyszerűen nincs agyonkeverve azzal nem nagyon tud mit kezdeni, persze nem szól szarul, de a Thriller után mindig várom minden zenében azt a csodát
A TV-t is rákötöttem, de az RTL Klub 18:30-21:30-as sávjában elgondolkodtam rajta, hogy lekötöm róla, mert ahány műsor és ahány reklámbetét volt, annyiféleképpen szólt, főleg a basszus terén. Volt, amiben semmi basszust nem hallottam, volt amiben meg rengeteg volt, lehet, hogy nem 5.1-ben kellene néznem ezeket és akkor megoldódna.
Összességében tehát elégedett vagyok, de még össze kell szoknunk és idővel tennem kell alá egy normális kártyát is ez biztos, illetve még annyi mod-ot akarok csinálni, hogy kis gumilábakat teszek a woofer alá, mert félek, hogy túl sokat kap a basszusból az alsó szomszéd. Tényleg, ilyenben van valakinek tapasztalata? Nagyon a hang rovására menne?
-
saril
senior tag
válasz Tomifromspac #1309 üzenetére
vélemény, tapasztalatok? van vattás guide is
-
Tomifromspac
tag
Sikerült végre megújítanom a házimozimat és csodák csodája egy Z906 lett a nyertes.
Itt egy guide, amivel megúszható, hogy az újdonsült vásárlók ne szívjanak annyit, mint ahogy én tettem. Az itt látható guide a legolcsóbb megoldásokat tartalmazza
Hol vedd?
Ott és annyiért, amennyiért jónak látod. Én 2 év garanciával vettem, 75-ért, nekem megért ennyit hivatalos támogatással.Mivel fogasd fel a falra?
Én a Harmantrade féle FH01-es tartót vettem, darabja 2.500 forint, 3 pár kellett, így 7.500 a végösszeg.Csavar
A Harmantrade-es konzolban lévő csavar nem jó a Z906-hoz, úgyhogy azt külön kellett beszerezni. 5 darab kb. 800 forintba került a Fabory-nál. A méret ami kell hozzá: 1/4"-20 X 1/2". Mi nem értjük, hogy mit jelent, de Ők igen. Én 15 mm hosszút vettem, az pont jó, a 12 mm-eres vagy a 20-as nem lesz jó!Mivel fúrd fel a falra?
A Harmantrade-es konzolt hatos tiplivel lehet felfogatni (benne van a csomagban), úgyhogy 6-os fúrószárat kell szerválni vagy venni. Nekem vennem kellett, mert nem volt, a Baumaxban 515 forintért vettem olyat, ami úgy vitte a panelházat, mint a vajat (Bosch).Hát, kb. ennyi. Remélem van akinek tudtam ezzel segíteni és nem jár úgy, mint én, hogy fél óránként egy másik boltba kellett indulnia valamiért, ami épp még nincs
-
saril
senior tag
válasz bluepolo #1307 üzenetére
fül függő itt már mindenről szó esett ha visszaolvasol van aki azt írta hogy testesebb egy drágább hangkártyával az analógon a hang van aki azt mondja hogy nem, döntsd el te mind a kettőt érdemes kipróbálnod
-
bluepolo
csendes tag
Halii
Ha veszek egy Creative SB X-Fi Surround 5.1-et akkor optikain szólna szebben vagy jack kábelokkal???
-
Kakalo
csendes tag
Nekem kissé csalódás ez a Z906. Ugyanis nagyon nem szereti, ha küldik neki... Rengetegszer jelentkezett az "égett" szag, egyszer már ki is kapcsolt. Nyáron körbe kell pakolnom ventilátorral... Filmre, játékra nagyon jó, de olyanoknak akik ablakot szeretnének rezegtetni nem ajánlom hosszútávra. Tervezem is egy mélyláda beszerzését, nem akarom ezt kinyírni. Lehet megszállott lettem A vattával való kitömést pedig javaslom mindenkinek!
-
dennis1
csendes tag
Én meg remélem, hogy a következőbe megint visszakerülnek a TDA7294 végfokok http://www.datasheetcatalog.org/datasheet2/a/0scgel8exqr094jlw9qfjx9qjc3y.pdf ehelyett a foximaxi "d-class" helyett http://datasheets.maximintegrated.com/en/ds/MAX13301.pdf.
A szatelliteket egyszerű kicserélni rendes többutas dobozokra, de a végfokok cseréjére nincs rendes megoldás. -
saril
senior tag
válasz StoneBridge #1302 üzenetére
dehogy, amire kell arra jó, de ha lesz újabb én cserélem, nem azért mert ez rossz vagy mert nem szeretem hanem mert kíváncsi vagyok az újra!
-
saril
senior tag
válasz StoneBridge #1299 üzenetére
ha lesz én fogom cserélni, szóval akinek a közeljövőben kelleni fog z906 ahogy megjelenik az utódja én adom el
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Milyen routert?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- PlayStation 5
- Autós topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Villanyszerelés
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Orvosi kérdések
- Android szakmai topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest