Hirdetés
- Milyen alaplapot vegyek?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Fujifilm X
- Milyen TV-t vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Intel Arc Battlemage B570/B580
- Otthoni IPTV megvalósítási lehetőségek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
roberto211
őstag
Hali.. Mi a véleménytek erről a z906-os hangrendszerről? Mert kaptam egy jó ajánlatot a z906.-ra és ha elviszik a z5500-am akkor lecserélem ilyenre csak gondolom megkérdezem, mit mondtok róla? z5500 nál jobb? stb.. Várom a választ.. Köszi előre is..
Üdv: Robi
Range Rober Evoque///iPhone 12 Pro max
-
roberto211
őstag
Na ma kaptam meg az 50%os kupont tehát 2héten belül úgy néz ki én is z906tulaj leszek. Kiváncsi vagyok milyen lesz z5500-ról váltás. Bár a z5500 nem volt sokáig nálam. De azért volt időm kitapasztalni. 59495ft.-ért kapom meg a zsír új hangrendszert az jó nem?
-
roberto211
őstag
Sziasztok Akit érdekel 50%-os kuponkód írjon,pü.-ben. LINK
Üdv: R
-
roberto211
őstag
Sorry, 2x ment el a hsz.
[ Szerkesztve ]
-
roberto211
őstag
Hali.. Azt szeretném kérdezni,hogy a logitech z906 mélynyomojánál hogy lehet megcsinálni h villogjon zene ritmusára,stb..?? Pl ezen a videón is így van. LINK Mondjuk ez pont z-5500 de z906 is hasonló..
[ Szerkesztve ]
-
-
roberto211
őstag
Azért ez egy kicsit király. 1perchez tekerjetek. D: LINK
Ha tudok majd olyas valakit aki megtudja csinálni, megcsináltatom a z906ot.
-
roberto211
őstag
Sziasztok Ha érdekel valakit, 35%-os kupont adok 20%.-ért cserébe. Hogy ha valakinek van akkor írjon és elmondom a részleteket..
offolom mert nem hírdetésnek szánom, és nehogy megbüntessenek.
-
roberto211
őstag
Máskor tapsold el és úgy szótagold el.
Neeem. Csak vicceltem.
-
roberto211
őstag
Hali. Na ha minden igaz jövőhéten csönget be a ups a z906al Tegnap utaltam nekik az összeget.. Azt szeretném kérdezni a z906al kapcs.-ban hogy optikaival lesz összekötve tv-re. És hogy van különbség pl ha pc-re kötöm optikaival, vagy tv-re. ?? Tehát úgy értem h ha pc-re az integrált hangkarira kötöd közel se szól olyan jól mint pl: egy X-fi Xtreme gamer vagy music hangkarival.. És ez tv-n és pc-n is így van, vagy mivel ez már digitális összekötés lesz , ezért ua mint ha pc-n kötném rá opticaival?? Meg hallottam azt hogy 2hétig csak finoman szabad nyomatni a z906ot, hogy ez valóban így van? Mert én barom anno a x530at megvettem és felnyomtam majdnem full bass-ra full hangerőre, na de mondjuk az nem ilyen kaliberű cucc. Vároma válaszokat.
-
roberto211
őstag
Sorry 2x ment el véletlenül
[ Szerkesztve ]
-
roberto211
őstag
válasz Turbolada II #499 üzenetére
Okés köszi. És a többire tudsz valamit, a többi kérdéseimre? Ami a hsz.-be szerepelt??
Más: ha valakit érdekel maradt még egy utolsó 35%-os kuponom, ha érdekel valakit írjon. Ez a utolsó!!
-
roberto211
őstag
Hali Bizonyára hallottátok már hogy jövőhéten meglesz a z906, és tv-re lesz rákötve, És azt szeretném ez ügyben kérdezni,hogy azt meglehet valahogy csinálni, hogy tudjak rajta rádiót hallgatni vagy?? Mert ha gépen lenne azt tudnám,hogy online rádió van, de tv-n meg lehet valahogy csinálni hogy legyen rádió?? Köszi előre is a választ...
-
roberto211
őstag
Na ma várom a ups csengetését. Hozza a kicsikémet(z906). Remélem ma hozza mert ma van a behatárolt szállítási idő. Szólok ha megvan és ha összeraktam.
Hali: Robi
-
roberto211
őstag
Hali. Megjött a hangcucc, most tudtam összeszerelni. Eszméletlen jó.. Kristálytiszta magas, alacsony hangerőn van a mély de még így is brutál, stb tehát nagyon zsír de viszont én b..lf..sz csináltam valami hülyeséget. Ugye a tv adáson fel kell nyomni a hangerőt mert szinte maxon is alig lehet hallani.. Na 3/4-en volt és jött valaki megmutattam h szól és én barom elfelejtettem, visszavenni a hangerőt, úgy megilyedtem mint az állat, de ez a kevesebbik gond, hanem az a gond hogy így szólt a hangfal 3/4en hangerőn kb 4-5mp-ig. Keletkezhetett valami baj ebből? Remélem nem A másik meg az h tévéadásnál ha lejjebb veszem a hangot és közelmegyek a magashangsugárzókhoz, hallok ilyen mintha szúnyog zümmögne hangot de ha lenémítom akkor megszünik.. ez baj?? Vagy mitől lehet?, Egyébként minőség profi, anyaghasználat, profi, távirányító kicsi, egyszerű és nagyon zsír. doboz is szép Z5500nál nem hallottam ilyen jó hangzást tehát hiába mond bárki bármit szerintem jobb mint a z5500.. Legalábbis nekem jobban tetszik mind teljesítményileg, mind kinézetileg..
Várom a válaszokat..
-
roberto211
őstag
válasz super!!! #528 üzenetére
Optikával van összekötve, tehát digit, de a adás is digitális, thome iptv, stb al,stb.. HDMI-n van összekötve.. De szerintem is a adásból jön, De úgy emlékszem mintha zenehallgatásnál ugyanezt csinálta volna, kis hangerőn zümmögés közelről hallgatva, tehát inkább interferencia lehet. Ezt mivel lehet kiszűrni?,
A másik.. Túlfeszvédőt vegyek a cucchoz?,
-
roberto211
őstag
Csak akkor van ha fél centiről hallgatom, akkor van a zümmgőhang, és akkor hallom mikor leveszem a hangot.. De ha lenémítom akkor nincsen ilyen hang..
-
roberto211
őstag
Oks, most már nem tudom de valamiért nincs ilyen zümmögő hang. Áttettem xboxra ott nem volt, akkor vissza és már nincs Remélem nem lesz többet.
-
roberto211
őstag
válasz Turbolada II #541 üzenetére
Ezért mondtam hogy nekem ez a véleményem hogy szerintem jobb a z5500nál! Már nem sistereg, meg semmi tehát már nincs semmi vele.. Z5500nak a mélynyomónak is volt alapzaja,meg ha jól tudom egy időbe tipushiba is volt , stb.. Szerintem ennek szebb és dinamikusabb hangzása van, kész pont .
"Biztos jobb ha van alapzaja" kicsit gúnyos volt. Valakinek ez a véleménye valakinek az , miért kell egyből rá máshogy reagálni ha valakinek nem azonos?
-
roberto211
őstag
Pontosan! Mivan akkor ha nem ugyanaz a véleményünk? Semmi.. Nyílván nem fogja mondani h jobb a z906 mert z5500a van. Nekem volt z5500am is és most ez a z906is, és ahogy elmondtam szerintem dinamikusabb, tisztább a hang.. Ezen lehet vitatkozni akkor is ez lesz a véleményem.. Lehet itt vitatkozni a végtelenségig de nincs értelme. Magyar mentalitás: Mindig azt fogja mondani hogy jobb amelyik van neki.. Persze tisztelet a kivételnek..
-
roberto211
őstag
válasz dudika10 #550 üzenetére
Azt nem mondanám hogy rossz A topicba a tulajok száma nem ezt mutatja legyen z5500 vagy z906.. Megjelenésnél a z5500-nak voltak persze tipushibái, azthiszem sistergés, meg alapzaj vagy ilyesmi.. De ezt kijavították, és a 2008-2009-es z5500 modellek már egész jók voltak.. Z906-nál ha jól tudom nem volt tipushibája az első szériáknál sem..
Én is a hangjukról. Egy z906ot hallgass meg.. Én se hittem ennyire jó, de meghallottam már elhiszem.. D:
[ Szerkesztve ]
-
roberto211
őstag
válasz dudika10 #552 üzenetére
Én se a konstrukcióról hanem a hangjáról beszéltem. Nézd meg h hogy szól és utána alkoss véleményt ne láthatatlanba meg stb.. Szerintem akinek van mindenki megvan vele elégedve , tökéletesen megfelel szerintem mindenkinek, akinek meg nem tetszik és kulturáltabban leszarozza, annak vagy nincs, vagy sajnos nem engedheti meg magának hogy vegyen(és ezt nem rosszindulatból mondtam). Akinek nem inge ne vegye magára és pont. Abszolút nem csak a mély dominál,. Pont kivan egyensúlyozva hogy szép ,tiszta, hallható magashangja legyen és mellé eléggé dinamikus de ha kell akkor ütős mély . Logitech az mindig is logitech fog maradni akárki akármit is mond. Szerintem senki nem a tuctuc zenéről példálózik, mert kimagaslóan megállja a helyét mind filmek terén, stb..
-
roberto211
őstag
Hali.. A tanácsotok szeretném kérni. Ugye tudjátok van ez a z906om. És mive nem használom olyan sűrűn az xboxot ezért az jutott eszembe h átteszem a gépre a cuccot.. Hogy szerintetek ez jó ötlet vagy hagyjam a tv-n?? Gépen többet vagyok, de ha tv zek akkor meg csak a tv hangja lesz.. Szerintetek?? Vagy tegyem át a gépre és később vegyk egy egyszerű kis 2.1et??
Várom válaszotok.. Üdv: Robi
-
roberto211
őstag
Az előbb majdnem ebszakadt a dobhártyám. Rátettem a gépre a cuccot ugye, próbálok hallgatni zenét.. vlc vel hallgatom és ugye ha feljebb veszem a hangerőt nem rögtön érzzékeli hanem pár másodperccel később. Na feltekertem 100ra a vlc ben akkor a kezelőfelületen a z906nak az is, háromnegyeden volt, mintha valami hatalmas robbanás lett volna a centerből.. fhuu majdnem megállt a szívem legközelebb óvatosabb leszek, mert tényleg ijesztő volt Nem lehetett baja a centernek??
-
roberto211
őstag
Rátettem a z906ot a gépre.. Hát katasztrofikusan jól szól. Nagyon szépek a magashangok(már fél hangerő fölött nem bírom), akkor a mély már közép szinten is, szétszakítja kintt a kéményt. : Tehát brutál jó Nem hiánízik a tv ről, itt többet használom. :d
-
roberto211
őstag
válasz Turbolada II #627 üzenetére
katasztrófa =jó igen.. Jó most lehet vitatkozni nem hallotam jó magas hangot meg stb, de nem akarom elkezdeni azt amit múltkor tehát hanyagoljuk a témát ..
-
roberto211
őstag
válasz Turbolada II #643 üzenetére
De azt nem értem ha 70w-os akkor az oldalon miért írják hogy 100valamennyi wattos a mélynyomó azthiszem 160, a magassugárzók meg 5*67?? Kicsit érdekes.
[ Szerkesztve ]
-
roberto211
őstag
válasz XtremLor #645 üzenetére
Jaaa. Értem. A névleges az a effektív gondolom és oda ezt írják..
Teljes effektív teljesítmény 500w
Mélyhangszóró 165w
Magashangsugárzók 5x67wAkkor csak becsapás ha tényleg nem ennyi a teljesítménye, de attól függetlenül szépen szól, sőőt.
-
roberto211
őstag
Sziasztok! A következőt szeretném kérdezni. Szeretnék laptophoz egy z906ot de jelen esetben nem tudom hogy működni fog-e. Nem szeretnék vezetékkel "bajlódni" egy laptopon hanem vezeték nélkül szeretném megoldani a z906 és a laptop kommunikációját. Egy samu rf511 laptopról van szó és van benne bluetooth. Hallottam erről a logitech wireless speaker adapterről. És ez csak tableteken meg smartphoneon aktuális vagy ha van bluetooth egy laptopba akkor ott is? Tehát úgy szeretném, h a z906ot összekötöm ugye a 2 rca-val, az adapterrel és ezáltal gondolom tudnék vezeték nélkül bt-n lejátszani hangokat a laptopról ,... Ezt meg lehet valósítani? És nem lesz rosszabb minőségű a hangzása így? Ugyanúgy 5.1 be fog szólni a 2 rca miatt vagy nem?
Várom válaszokat.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen alaplapot vegyek?
- Hardcore café
- Synology NAS
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen monitort vegyek?
- BestBuy topik
- Path of Exile 2
- További aktív témák...
- Apple Watch S10 46mm, Titanium Black,Cellular, Modern pánttal! 2 év gyári gari+ 2 év Apple Care+
- Beszámítás! Apple iPhone 13 Pro 128GB független mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
- Beszámítás! Apple iPhone 13 Pro 128GB független mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
- Beszámítás! Apple iPhone 14 Pro 128GB független mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Ally X (2024) 1TB kézikonzol garanciával hibátlan állapotban
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest