Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
saril
senior tag
válasz XtremLor #334 üzenetére
Hello!
Szerintem megéri!
Én egy hónapja használom lassan az enyémet, nem találtam rajta fogást. Optikai kábellel használom, nekem a mély mivel kis szobában vagyok túl sok ezért 40-50%-on szokott lenni de a z-5500 hoz képes a mély javult! dinamikusabb és feszesebb lett erőteljesebb, sosem szerettem a brummogást igazából már a z906 nem is csinálja.
A vezérlő konzol pedig letisztult könnyen átlátható és állítható.
Szatelitek alján zongora lakk fekete tapadós gumicsík van a biztos állásért de ha falra akarod szerelni annak is megvan a profi lehetősége.Egyszóval minden adott!
üdv: saril
Akkupakkok készítését, javítását, szerszámgépek, rollerek, kerékpárok akkufelújítását vállalom. Eladóak 18650 Cellák!
-
saril
senior tag
válasz XtremLor #351 üzenetére
egyszerű a négy inbusz csavart kitekered és szét is van szedve
én konkrétan kétoldalú ragasztóval fogom rögzíteni a szivacsot, de majd dokumentálom nektek ilyen belülről[ Szerkesztve ]
Akkupakkok készítését, javítását, szerszámgépek, rollerek, kerékpárok akkufelújítását vállalom. Eladóak 18650 Cellák!
-
saril
senior tag
válasz XtremLor #353 üzenetére
A hangfal belső terében folyamatosan jelen lévő váltakozó hangnyomás rezonanciát hozhat létre a dobozfalakban. Ennek hatására az oldallapok újra kisugározzák az általuk elnyelt energiát, szinte hangáteresztővé válnak. Tehát a hangelnyelő anyagokkal ki kell oltani az egymással párhuzamos oldallapok között létrejövő állóhullámokat. Ellenkező esetben az állandóan jelen lévő belső hangenergia a jól ismert „doboz” hangzást eredményezi. Felhasználása: zárt doboz esetén nem kell különösebben rögzíteni, a doboz lazán kitöltendő vele.
szóval akkor nem is kell rögzíteni elég ha "kitömöd"
-
saril
senior tag
-
-
Turbolada II
őstag
válasz XtremLor #462 üzenetére
Sokszor hallgattam nagyon hangosan a Z5500-at, de sosem volt égett szaga és sosem kapcsolt le. A Z906 úgy fog járni hosszabb távon, mint a Creative Gigaworks. Egyszerűen nem szabad lespórolni a hűtőbordát.
"A szabadság az, ha szabadságunkban áll kimondani, hogy kettő meg kettő négy (kivéve Prohardver :D). Ha ezt megtehetjük, minden egyéb magától következik." 1984 "Magyar" Telekom, ja nem csak sima.
-
Turbolada II
őstag
-
roberto211
őstag
válasz XtremLor #645 üzenetére
Jaaa. Értem. A névleges az a effektív gondolom és oda ezt írják..
Teljes effektív teljesítmény 500w
Mélyhangszóró 165w
Magashangsugárzók 5x67wAkkor csak becsapás ha tényleg nem ennyi a teljesítménye, de attól függetlenül szépen szól, sőőt.
Range Rober Evoque///iPhone 12 Pro max
-
LJ.
tag
válasz XtremLor #675 üzenetére
Ez engem is érdekelne hogy van-e bármilyen eltérés a két optikai kimenet között. Ami engem egyedül idegesít az alaplapi optikainál, hogy nem tudom állítani a két hátsó szatelit hangerejét. Szóval nemtudom feltenni mondjuk úgy 120%-ra.
Ezt meg tudnád nézni majd, hogy lehet-e netalántán a Xonar driverében állítani? köszi -
XtremLor
őstag
válasz XtremLor #675 üzenetére
uni xonar driver eseten is ugyan az a helyzet pro logic csak analogon.
probalgattam a xonar dx vs alaplapi optikat(asus p5k-e) par oran keresztul halgattam, kulonbseg minimalis(lehet belekepzeltem, de nalam a xonar egy hangya f***** tisztabb volt).
legalabb is nemi kulonbseget veltem felfedezni a 2 kozott (elso hallasra viszont semmi)"Legen...Wait for it...Dary"
-
Andie
őstag
válasz XtremLor #710 üzenetére
TV-vel játszom le, a saját lejátszójával. A prospektusa szerint képes a DTS, DD, stb jeleket az optikai kábelen kiadni.
Csak most azt nem tudom, mi a jó? Ha tudok az effekttel játszani, vagy ha nem?
Mert ha nem, akkor az azt jelenti, hogy már eleve a hangsáv jól tartalmazza a surround hangzást, nem? És ne piszkáljak bele.
Egyébként mindkét esetben jó a surround, tehát a magyar AC3-nál is és az angol DTS-nél is szépen hallatszik, ha valami jobb hátulról bal előre húz el. Egyedül a párbeszédeknél van különbség, ahogy írtam, plusz a DTS valahogy olyan teltebb, mozisabb összhatást kelt.Samsung Galaxy A50 - Samsung UE46D6100 - BNet Tag: Andie#2999
-
tylerddd
veterán
válasz XtremLor #748 üzenetére
Én próbáltam beletekerni egy hatos csavart a hangfalakba, de miután belekap, nem tudom tovább tekerni :S Egy haver szerint szar a menet a hangfalakban! Na de mindben?! Kifogtam egy selejtes kiszerelést?! Volt olyan is, aki szerint csavarból is lehet olyan, amin ritkábban és amin sűrűbben vannak a menetek?! Nem értek hozzá, elképzelhető ez?! Hogy tudnám feltenni állványra, ugyanis én azt néztem ki hozzá, 16k lenne a 4 db!
Csak egészség legyen, meg térerő!
-
saril
senior tag
válasz XtremLor #879 üzenetére
ezért nem kell tuningolni
nekem egy i5 2500k van (de minek?) alapon használom h50 moddolt vízhűtéssel egy ledes 22"os tft-m hd filmnézés közben 90 watt úgy hogy modem és router is benne van a körben erről ennyit amúgy idle 76 watt a gép (monitor router modem és gép)
és igen nem fűti fel a szobát annyira mint nektek
-
roberto211
őstag
válasz XtremLor #899 üzenetére
És ezen ad 5.1-et ? Mert nekem volt z906om biztos tudjátok/tudtátok , nagyon megvoltam elégedve, és szerettem és brutál jó áron jutottam hozzá proxy kollega segítségével is(köszönet mégegyszer , de sajna elkellett adnom pénz miatt De ez az a hangrendszer ami tényleg a szívemhez nőtt, nagyon szerettem de most megint akarok egy kis idő múlva újat remélem megint sikerül szereznem kuponokat. És ha megveszem akkor tudjátok kiakarom haszálni az "adottságait", és nem akarom azt h a adapter vezeték nélkül úgymond "lefolytja" a teljesítményt. magyarul azt akarom h ugyanolyan szépen szóljon mint egy kábelen. Vannak ezek az usb-s hangkarik akár 5.1-es is. Ezek jók? Be lehet "iktatni"? Természetesen nem 500ft-os hong kongit vennék ebyről hanem valami rendes normális minőséget. Szerintetek?
Range Rober Evoque///iPhone 12 Pro max
-
csige791
tag
válasz XtremLor #913 üzenetére
Köszi, nézegettem ezt az Edifier C6-ot, olcsóbb is meg legalább fából van.
http://www.overclockers.co.uk/showproduct.php?prodid=SP-007-ER&groupid=702&catid=22&subcat=165
Továbbra sem értem ,hogy ez a THX certified dolog menyire fontos. Azt már észrevettem, hogy amelyik THX-es az mocskosul drága...
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- 3D nyomtatás
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Torrent meghívó kunyeráló
- Tavasszal jön PC-re a The Last of Us Part II Remastered
- Házimozi belépő szinten
- Autós topik
- Eredeti játékok OFF topik
- Hővezető paszták
- Xiaomi 14 Ultra - Leica hercegnő
- World of Tanks - MMO
- További aktív témák...
- Intel Core i7 9700 4.7 GHz Eladó! - Eladó! 47.000.-
- RAKTÁRON! PlayStation 4 Slim 500GB, gyönyörű szép állapotban, 6 hó teljeskörű garanciával, üzletből!
- PlayStation 4 Pro 1TB 7216B, frissen pasztázva, 6 hó garanciával, Bp-i üzletből eladó!
- ASUS UN45 mini PC
- Western Digital 3.5" My Book 16TB - Új, Bontatlan - Eladó! 99.000.-
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest