Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
prokxy
veterán
Aki ilyen szettet - de akár más Logitech cuccot - akar venni, az szóljon és van egy -50%-os kódom.
Ki-mit ajánl érte...
2012. feb. közepéig használható fel! -
XtremLor
őstag
ehh a cucc vecsésen van már, de csak hétfőn hozzák ki

-
Matrixka
tag
válasz
willturner
üzenetére
AWOLNATION-SAIL
-
super!!!
csendes tag
üdv.tanácsot szeretnék kérni.a 102 cm es tv m van+z 906 THX.a problémám az ha a centert a tv folé raknám akkor kb 130cm magasan lesz de tudom az konzolt lefelé donteni a hallgato írányába.ha alá raknám akkor kb 80cm magasan volna de itt is tudom donteni a hallgato felé.kérdezem melyik elrendezés biztosíta
na jobb hangélményt?elore is koszonom!!! -
-
prokxy
veterán
Sziasztok!
Vettem egy ilyen szépséget, de a koaxon való jelátvitelt nem tudom életre lehelni.
Analógon szépen szól minden ok, de a koax az nem megy.
Hangkarinál állítottam, h az legyen az alapértelmezett, de néma csönd. az inputot 1-5-ig nézegettem, de semmi hang. A win7 írja, h szól, de pl. azt nem is veszi figyelembe, h ki-be húzom a kábelt, mint pl. analógnál.
Alaplapival hajtom MSI Z68A-G45 (G3)-as lappal.
A kábel minőségi, Kácsa Audió-s cucc...
Optikai kábelem nincs, de inkább a koax kellene.
Hangkártya drivert újrapakoltam, ugynaz. Mástól nemtok hangkártyát szerezni....Van valami ötletetek?
-
XtremLor
őstag
ugy néz ki nekem a szállítás kicsúszott ebből a hétből a ups ma küldött emailt

ata99: azt döntsd el mivel akarod összekötni!
analóg/digaitalis ha digitális szerintem szinte mindegy milyet veszel, ha analog ott már van szórás én egy xonar dx-re neveznék be. -
ata99
tag
Üdv mindenkinek.
Ma nekem is megjött a kicsike és most már csak azt jó lenne tudni hogy milyen hangkarit lenne érdemes venni mellé a pc-be ami egy elég optimális ár/érték kereteibe beleférne. Tudom nem ez a legjobb hely az érdeklődésre de ha már van neki külön topicja talán az 1. hsz-be lehetett volna irni pár tippet pro/kontra megjegyzéssel. -
saril
senior tag
válasz
super!!!
üzenetére
nagyobb hangerőn tűnik ki! hogy sokkal szebben szól, tisztábban, az egész hangkép megváltozott így! most este megküldtem 90%on klasszikus zenékkel flac formátum természetesen Phil Collins, The Honeydrippers, Atomic7 és még sorolhatnám, csupa csupa eredeti zene, semmi elektronikus cucc!
én hallom a kül-t pedig nem vagyok white fülű 
-
LJ.
tag
Valami tényleg nem okés sajna. De én is a berezonálásra gyanakszok. Mivel ha a reflex nyílást megpróbálom teljesen befogni úgy hogy a kiáramló levegő csak a dobozon belül maradjon, akkor szinte eltűnik ez a furcsa hang.
Gariztassam? Mert filmeknél elég idegesítő. Szétszedni emiatt nem akarom, akkor inkább kicseréltetem.... -
LJ.
tag
Oké, várom a fejleményeket

Amúgy én annyi hibát vettem észre a rendszerrel kapcsolatban, hogy ha kb úgy 40%+ hangerőn hallgatom, és a mély eléggé fel van csavarva, akkor a mélyládán a passzív hangszóró kiad egy furcsa hangot. Olyan minthogyha egy zacskót morzsolnál, vagy nem tudom jobban leírni...
Megpróbálok majd róla egy videót csinálni, bár nemtudom mennyire lesz hallható... Ti hallottatok már ilyenről? -
saril
senior tag
elsőnek megcsináltam egy szatelitetet összeraktam és megkopogtattam minden oldalról majd megkopogtattam a gyárit és azt tapasztaltam hogy eltünt az "üres doboz" műanyag hang
még most hallgatom (mivel most csináltam meg mindet pár perce) szóval komolyat még nem tudok mondani a fent említetten kívül, de majd beszámolok!
mod: a lényeg egyszer majd a sub-ot is kibélelem
azt is dokumentálom majd nektek 
-
saril
senior tag
válasz
XtremLor
üzenetére
A hangfal belső terében folyamatosan jelen lévő váltakozó hangnyomás rezonanciát hozhat létre a dobozfalakban. Ennek hatására az oldallapok újra kisugározzák az általuk elnyelt energiát, szinte hangáteresztővé válnak. Tehát a hangelnyelő anyagokkal ki kell oltani az egymással párhuzamos oldallapok között létrejövő állóhullámokat. Ellenkező esetben az állandóan jelen lévő belső hangenergia a jól ismert „doboz” hangzást eredményezi. Felhasználása: zárt doboz esetén nem kell különösebben rögzíteni, a doboz lazán kitöltendő vele.
szóval akkor nem is kell rögzíteni elég ha "kitömöd"
-
XtremLor
őstag
hmm köszönöm akkor megrendelem a gyapjut, 2 oldalú ragasztóm az van, amire megjön a z906-os rendszer addigra ez is meglesz, max 2 napot simán használom, teszt jelleggel legyen viszonyítási alapom. Van még valami amit megéri alakítani?
Vogel's konzolt nem tudtok jo áron? 10-12 kicsit sok a 2 párért
tescoba elgurulok holnap hátha akad de nem reménykedek. -
saril
senior tag
válasz
XtremLor
üzenetére
egyszerű a négy inbusz csavart kitekered és szét is van szedve
én konkrétan kétoldalú ragasztóval fogom rögzíteni a szivacsot, de majd dokumentálom nektek ilyen belülről -
Degerg
csendes tag
Am kinek lehet 40 50%-os?
Mit kell ahhoz tenni, elerni? -
super!!!
csendes tag
Helo.a haverom a minap a z 906-os satelitekbe rakott egy kevés (csillapító gyapjút)Na most én nem tudom hogy ez jo vagy rossz megoldás.O azt mondta hogy ez segít az állohullámok csillapításában

-
Juvee
csendes tag
20%-os van,de az bárkinek lehet aki regisztrál. Köszi, remélem sikerült elpasszolni

-
Juvee
csendes tag
Üdv. Nincs valakinek esetleg 40-50%-os logitech kupon kódja amit nem használ fel?
-
super!!!
csendes tag
üdv.ha a z 906 hoz vennék külön minőségi hangszorokábelt azzal nyernék egy csöpnyi
javulást a hangminőségen? -
XtremLor
őstag
Üdv
Még egy kis help. kellene vétel előtt.
A garancia hogyan működik a logitechnél?
Olvastam hogy nincs szerviz, inkább cserélik.
Külföldről akarok venni és kicsit félek nehogy baj legyen. -
XtremLor
őstag
Köszönöm szépen, akkor körbenézek hol találok jo áron egy példányt.
Designra jobban tetszik mint a z5500, letisztult formavilág semmi csicsa, egyszerű fekete pont ahogyan én szeretem. A falra menne, ahogy olvastam 2 pár vogels és meg is van oldva, vagy egy kis barkácsolás, optikai kábellel használnám én is xfi-vel párosítva(alaplapon nincs). Film, zene(klasszikus, elektronikus), néha egy kis játék, bőven elégnek kell lennie.
Még egyszer köszönöm.
Csaba -
saril
senior tag
válasz
XtremLor
üzenetére
Hello!
Szerintem megéri!
Én egy hónapja használom lassan az enyémet, nem találtam rajta fogást. Optikai kábellel használom, nekem a mély mivel kis szobában vagyok túl sok ezért 40-50%-on szokott lenni de a z-5500 hoz képes a mély javult! dinamikusabb és feszesebb lett erőteljesebb, sosem szerettem a brummogást igazából már a z906 nem is csinálja.
A vezérlő konzol pedig letisztult könnyen átlátható és állítható.
Szatelitek alján zongora lakk fekete tapadós gumicsík van a biztos állásért de ha falra akarod szerelni annak is megvan a profi lehetősége.Egyszóval minden adott!
üdv: saril
-
XtremLor
őstag
Sziasztok
Megéri beruházni erre a csodára most?

Rossz tapasztalatok vannak e? fentebb látok egy két problémát, de ez még belefér a z5500-nál is voltak, garancia meg ugy is van. Nem akarok 200 ezret kiadni most hangcucciért nem állok olyan jol jelenleg....ezért gondolkodok z906-ban.Csaba
-
Bobby81
tag
Sziasztok!
Külön lehet állítgatni a Z906 hangszóróit? Értem ez altt, pl ha az egyikhez közelebb ülök mint a másikhoz. Nem számítógépen gondol, hanem pl ha rákötöm a tvre?
-
n000rbi
senior tag
Valószínűleg a túlmelegszik... van elég hely neki szellőzni? (nekem minden irányban kb 15-20cm van)
-
Matrixka
tag
Valakinek csinált már olyat a logitech Z906 hogy nagy hangerőnél a mélynyomó kikapcsol és csak akkor megy megint ha ki és bekapcsolod a rendszert.
A hangszórók szólnak akkor is ha a mély kikapcsol. -
N3gro
aktív tag
Tudna valaki privátban küldeni 40%-os Logitech kupont?

-
-
ireg004
csendes tag
És ilyet hol lehet kapni?
-
LJ.
tag
Nos, visszaolvastam, sorry de átsiklott a szemem azon a pdf-en amiben le vannak írva a tartozékok. Viszont az számomra nem derült ki, hogy akkor milyen csavar is jó pontosan. Ki tudta valaki találni hogy metrikus méretezésben ez melyik fajta valójában? 1/4"-20 X 1/2"
Csak mert közben rájöttem, hogy egyedül csavar kéne a felfogatáshoz, konzol nem.
-
LJ.
tag
Annyiban tudnátok segíteni, hogy ehhez a fali tartóhoz kell-e még külön beszetezni valami csavart amivel ráfogatom? És egy készletben csak egy darab van, vagy egy pár?
-
ireg004
csendes tag
Kösz!
-
ireg004
csendes tag
Kösz!
-
ireg004
csendes tag
Sziasztok! most vettem karira egy Z906-ot de kéne hozzá fali konzol. nem tudtok ajánlani valamit ?
-
Crank822
tag
sziasztok, lenne egy kérdésem az AUX és az ANALÓG Között mi a különbség ? egyforma vagy eltér egy mástól?
-
super!!!
csendes tag
HELLO.OPTIKáN KíVUL VAN EGY MáSIK RéGEBBI DIGITáLIS áTVITEL IS.EZ A DIGITáLIS KOAXIáLIS KáBEL.éN EZT HASZNáLLOM MáR 7 éVE.ITT A KéT KáBEL ROVID LEíRáSA: TOSLINK Optikai digitális csatlakozó
Digitális Optikai Kábel.A digitális jel optikai formában való továbbítására alkalmas csatlakozótípus. Az optikai csatlakozón ugyanaz a jel kerül továbbításra, mint a koaxiális változaton, de valamivel gyengébb hangminőséget biztosít. Ennek oka az, hogy mivel mind a DVD-játszó, mind a az erősítő belső jelfeldolgozása elektronikus, ezért az optikai jelátvitelhez először egy elektromos-optikai, majd a fogadó oldalon egy fordított átalakításra van szükség. Az optikai jelátvitel alkalmazása csak akkor jelent előnyt, ha nagy távolságra (több mint 4-5 méter) kell a jelet továbbítani. Digitális Koaxiális Kábel.A digitális jel elektromos formában való továbbítására alkalmas csatlakozótípus. Átvitelére árnyékolt vezetéket és RCA csatlakozót használnak, ezért nevezik koaxiális digitális csatlakozónak. Jelölése általában narancssárga. Mivel a digitális jel alkalmas a kétcsatornás sztereo vagy akár a többcsatornás térhatású hang átvitelére, egyetlen kábel elég továbbításához. A koaxiális jelátvitelnél azonban nem mindegy, hogy milyen kábelt használunk. A 75 ohmos koaxiális kábel kialakítása ugyanis befolyásolja az elektromos jelátvitelt, így kihat a hangminőségre.Minél rövidebb annál jobb/+jó márka!!!pl:Audioquest (minimumVDM-X 1m 34 euro) -
LJ.
tag
Srácok, nem nagyon vagyok otthon az optikai kábelek terén, szóval mivel ennyien írtátok hogy jobb a hangminőség optikai kábelen, gondoltam inkább hanyagolom az analóg gyári kábeleket. Viszont milyen optikait tudtok ajánlani? Egy Asus Xonar hangkártyám van.
-
nevo
aktív tag
válasz
Black Dragon
üzenetére
én két órát használtam a gyári kábeleivel, aztán rögtön lecseréltem optikára
nem hittem volna hogy ennyit számít 
-
saril
senior tag
válasz
Black Dragon
üzenetére
sokkal jobb a hangminőség optikán mint analógon, nem akartam elhinni!

-
saril
senior tag
válasz
Black Dragon
üzenetére
képzeld el nem hagyott nyugodni a 3-as optikai bemenet, mivel neked működik, mondom belenézek az aljzatba a sub-nál és volt benne egy műanyag forgács
gondolom a gyártás során ottmaradt.... ilyet?!
mostmár müxik

-
wariror
tag
válasz
Black Dragon
üzenetére
Köszönöm uram, remélem egy közelebb esö
Media-ban találok! -
saril
senior tag
válasz
Black Dragon
üzenetére
ezekszerint nekem a 3. optikai bemenetem rossz, tehát garos 8-)
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4041, 100% Akksi
- Újszerű Acer Aspire A515 - 15.6"FHD IPS - i5-1335U - 16GB - 512GB SSD - Win11
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- MacBook Pro 13, 14, 15, 16, MacBook Air M1, M2 M3 M4 bill magyarosítás lézerrel / sapkacserével
- ÚJÉVI AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

na jobb hangélményt?elore is koszonom!!!

én hallom a kül-t pedig nem vagyok white fülű

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)