Hirdetés
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- 3D nyomtatás
- Milyen egeret válasszak?
- Ismét kiszáll a tabletpiacról a Google?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Külső 2,5'' mobil rack-ek topikja
- Apple notebookok
- Apple asztali gépek
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
AzŐsgén2
tag
Az oké, már szinkronizál egy órája, a .bat-al vannak gondok, de én is épp most töltöm az új nv drivert, mert a sok próbálgatás közepette annyit ki tudtam olvasni, hogy a cuda verzió nem tetszik neki.
Ezt még megpróbálom, mielőtt elkések.Nem játszom már hardcore FPS-el. Öreg iszapszemű rája vagyok, rosszabbak a reflexeim, mint a monitorom input lagja.
-
Yocee
aktív tag
pont mint nálam. Intensity változtatás nem számottevő, de egy kis afterburner tekergetés után 280 körüli értéket produkál. De ahogy beindult a szcéna, pár nap, és lesz rendes wines miner.
A wallet meg kb 7 órán át szinkronizálta a blokláncot, és utána látta a tegnapi termésemet.
-
AzŐsgén2
tag
Nem, ez az érték egy ilyen lapból jött, szerintem csak 1X PCI van az USB csatik alatt.
Viszont a játszós gépemen, ami 16X-os, azon sikerült átlépnem az 1000h/s-t egy kis tuninggal.
Nem játszom már hardcore FPS-el. Öreg iszapszemű rája vagyok, rosszabbak a reflexeim, mint a monitorom input lagja.
-
sanzi89
addikt
Nekem a legutóbbi "restore" hibával elszállt a 3 rigből egynél (1709), és ott maradtam egy Windows-al, ami be se tud boot-olni. A mostani fos update meg azért kellett, mert az RDP-vel is mókoltak valamit, és csak akkor engedett csatlakozni a rig-re egy frissített Windows-ról, ha a rig is frissítve van.
"Mindent azért kell tudni mert kérdezik, nem azért mert hasznos."
-
Dr. Romano
veterán
Nekem meg a restore automatikusra volt téve a notim esetében (vagyis nem piszkáltam ilyenkor automatikusan kéne minden frissítés előtt stb) és amikor az áprilisi update bsod-val kinyírta a gépet azt írta ki hogy nincs restore pont... úgyhogy nagy királyság valóban.
[ Szerkesztve ]
Ez....e...ee...ez egy.... ez egy FOTEL???
-
Slukkica
őstag
Ha még aktuális akkor xmr-stak 2.4.5-ös All-In-One verzió:
gdrive_linkSaját forgatás, dev free verzó. CUDA 9.2-vel forgatva.
[ Szerkesztve ]
₪₪₪ 4K streaming /-GL / ₪₪₪
-
AzŐsgén2
tag
Nekem megy gond nélkül, igaz az alulfeszelést nem szereti, max. -5%-ot visel el, aztán nekem is fagyogat.
Én a GUI-val tolom, ha a GPU feliratú fül mellettire ha kattintasz, amin valami koreai ákom-bákom van, nézd meg hogy ott mi van bepipálva. Nekem csak az alsó négyzetben van pipa, és szerintem ez indítja újra automatikusan a minert, anélkül hogy bármit is okézni kellene.Szerintem nálad a szűk keresztmetszet a proci lesz, nekem 2db 1080ti van most a gépben, és az is fogja rendesen az i3-asomat, 60-70% között hajtja. Szerintem 3db 1080ti-t bírna el az én konfigom, ennél több valószínűleg már nálam is gondot okozna.
(és most legalább kiderült, hogy kifogtam egy szarul kupakolt procit, szerintem delidelnem kell, ha majd több kártyát is rá akarok dugni a lapra... Haragszom ám az Intelre nagyon emiatt.)
Egyébként neked mi a terved bytommal, ha nem titok?
[ Szerkesztve ]
Nem játszom már hardcore FPS-el. Öreg iszapszemű rája vagyok, rosszabbak a reflexeim, mint a monitorom input lagja.
-
Dr. Romano
veterán
Z9? Már elavult, ez köröket ráver sajna... bitganaj meg csak pislog hogy waaat?
[ Szerkesztve ]
Ez....e...ee...ez egy.... ez egy FOTEL???
-
Ciccuka
veterán
800 millió és 8 milliárd dollár közötti büntetést kaphatnak a DRAM gyártók
Talán majd idővel csökken
Cicák támogatása: www.fos.hu/1176
-
szazbolha
addikt
Én még akkor kezdtem el Logmein-ezni amikor ingyenes volt. Aztán fizetőssé tették. Átváltottam Teamviewerre, bár akkoriban sokkal gyengébb volt mint a Logmein. Pár év alatt sokat fejlődött és beszigorították az ingyenes használatot (már nem tekintem ingyenesnek).
Tavaly már volt egy olyan érzésem, hogy használhatatlan az ingyenes verzió, mert már akkor is tiltogatott, ha szűz gépekről, más IP-rő 4-5 alkalommal használtam. Szerintem idén tavasszal valamit lazíthattak a tiltáson. Amikor tiltott akkor engem csak 2 percre, de 5 percenként.
Biznisz.... meg is venném, ha a havi bérleti dij 3000 Ft körül lenne, vagy egy végleges verzió 60K alatt.
Vagy ha lenne korlátos verzió. Pl havi 2000 Ft-ért max 10 óra. Bőven elég lenne -
L4mie
veterán
Jó lenne látni,
én abból indultam ki, hogy az elmúlt héten a zec diffije nem 22%-t nőtt...az ára meg ma reggelig 10% -t de azóta esett, szóval lehet arányos de nem lineáris. Erről volt egy csomó beszélgetésünk másokkal és nem feltétlen nő az ár a diffivel...mert ahogy írtad is piac...és kereslet nem függ össze azzal, hogy most hirtelen ráengedtek az asickok + x %-nyi hasht a Zcash hálóra.Dolgok amiket utálok: 1. fórumaláírások, 2. irónia, 3. listák
-
senior tag
Láttam még a számításodat, mielőtt módosítottad a hozzászólást, csak nem tudtam ellenőrizni, ezért most én is utána számolok, mert mozgatja a fantáziám:
- a jelenlegi network hashrate kb. 300 TH/s, azaz 300 000 000 MH/s
- a router-é 11,5 MH/s
- a blokk idő 2,5 perc, azaz 150 másodpercAz egyenlet:
network hashrate / router hashrate * blokk idő = ennyi idő alatt találok blokkotBehelyettesítve:
300 000 000 MH/s / 11,5 MH/s * 150 mp = 3 913 043 478 mp = 45 289,85 napAzaz minden 124-dik évben biztosan találok egy Litecoin blokkot a matematika szerint
Ha a lottóval szeretnénk összehasonlítani az esélyeket, akkor arányosítanunk kell.
Igen, azt szerintem mindenki tudja, hogy az ötöslottón 1 : 43 949 268 az esélyed nyerni. Azaz ha ennyi különbözően kitöltött szelvényt adnál le egy héten, akkor biztosan lenne köztük egy darab öttalálatos.
Nade tegyük föl, hogy csak egy szelvényt adsz le minden héten (és tegyük föl, hogy mindig ugyan azokat a számokat). Mennyi idő kell hozzá, hogy biztosan legyen ötösöd? 43 949 268 hét? Ez 842 562 év. Lehetséges?Máshonnan megközelítve;
Így aránylik a network hashrate-je az enyémhez képest: 300 000 000 MH/s / 11,5 MH/s
Azaz az 1 / 26 086 956-od része. Tehát 1 : 26 086 956 az esélyem minden 2,5 percben blokkot találni.
Egy hétben 4 032-szer van 2,5 perc. Tehát 1 : 26 082 924 az esélyem minden héten blokkot találni.Jah, valóban szar esélynek tűnik, de itt a szerencsefaktor a csábító, hogy bármikor bejöhet, és úgymond az eredeti beruházáson kívül nem nagyon kerül semmibe.
Remélem jól számoltam, örülnék, ha valaki ellenőrizné
-
senior tag
Köszi szépen az ellenőrzést. Érdekes téma, nem?
Az AntRouter R3-LTC inkább ~33000 forint (120 USD) környékén lesz valójában, ha egyet rendelsz. Ha többet, akkor még olcsóbb lehet.
A 7-szer jobbak az esélyeim a routerrel x pénzt nyerni hogyan jött ki? 1:44000000 vs 1:6470, nem?
Négytalálatos szelvényre az ötöslottón 1 : 103 410 az esély, tehát ez még mindig rosszabb, mint 6470.Izgalmak a router mellett:
- minden 2,5 percben "sorsolás"
- nem kell csinálnod semmit, csak hagyni futniSzóval aki be akar szállni, szóljon, és akkor annyival többet rendelek, ketten már vagyunk. A héten még leadom a rendelést szerintem.
-
törölt tag
Neked és Iginotus-nak is köszönöm a válaszokat
Pasztázás nem javított komolyabban a helyzeten, viszonylag friss volt rajta a kence. Driver csont nélkül felment, így az nincs modolva. Úgyhogy vadászok egy 4 pin Y elosztót és két 8-9 centis ventit, mert jónak tűnik működés szempontjából, ami nem kicsit meglepő 16000+1000 szállítási költségért.[ Szerkesztve ]
-
fireman123
őstag
Igen, én is így gondoltam csak rosszul írtam
Az egyik face csoportban is volt szó róla tengap, és hogy a Raven fejlesztők próbálják kilőni a NH-t, ..... ollózom:"Remelem a Raven dev rajott, hogy basszon ki a NiceHashesekkel.
Csak mert nekem is leesett ok nelkul 0ra ma a hash, pedig en nem NHt hasznalok.""Ami kesik nem mulik. Ez nem karorom, szimplan, aki nicehast hasznal elveszi a coinokat azoktol, akik kiturjak. Ez szemetseg szvsz. Kar h multkor mikor feltortek oket vissza tudtak szerezni az elcsort btcket...
Majd rajosz h a Nicehash egy rohadt kibaszas a banyaszokkal, aki nem azt hasznalja. Egyebkent a Raven atmenetileg ugy vedekezik ellene h hol nagyon magasra teszik a diffet hol nagyon alacsonyra igy kb ugyan annyit tursz de a hatalmas diffnel nem kezdi el a nicehash turni haha. Aug vegen pedig remelhetoleg vegleg megszabadulunk toletek." -
-
Dare2Live
félisten
Ez olyan mint a
"A lényeg hogy addig várj vele amíg legalább kétszer annyiért tudod eladni mint vetted."
vagy pl
"Ha nem kell a pénz, akkor ne foglalkozz vele. Előbb utóbb fel fog menni, kérdés az ideje."
kb fogalmunk sincs. Funda nincs mögötte. Ha lesz rá kereslet, mert pl ETF meglöki akkor jó. Ha aszondják pl ETFbe nem mehet megy lejjebb. X. Lehet 1év múlva 1000$ egy ETH, lehet 10$.
(TA meg imo itt nem sokat ér. Persze lehet mondani, hogy forgalommal szakadt, 5 havi minimum + 200 napos trend egyértelmű menekülj + ... )
[ Szerkesztve ]
don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up...
-
V911
tag
Én az összes kriptovalutára értettem. Amikor a bitcoin indult, kevesebb esély látszott bármire, mint most bármelyik altcoin esetében, a többség nem csak esélyt nem látott benne, hanem a többség sokáig nem is tudott róla, hogy egyáltalán létezik.. És az összes altcoin fiatalabb is egyben. Ráadásul esély kapcsán nem a múltról beszéltem, hanem a jövőről.
A szövegértelmezés még mindig gond. Nálad inkább szövegfantáziálás lenne, ha lenne ilyen magyar szó. Túl sok olyasmit képzelsz bele írásokba, amik azokban nincsenek benne.
[ Szerkesztve ]
-
Mosqu!to
addikt
Be, közben meglett a hiba forrása, nem az alaplaptól indult.
Az egyik kártya úgy tűnik halott, hiába adott párszor életjelet.
Valamint a másik kártyánál az alaplap végi riser csatlakozón folyt meg kicsit valami, és lett ettől zárlatos.Riser cserélve, hibás kártya kivéve, azóta megy mint a kisangyal
Computer games don't affect kids; I mean if Pac-Man affected us as kids, we'd all be running around in darkened rooms, munching magic pills and listening to repetitive electronic music.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ebben a topikban a bitcoin-tól (BTC-től) eltérő kriptopénzek (az alternatív kriptopénzekkel, ún. "altcoin"-okkal) bányászatával foglalkozunk.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest