Hirdetés
- Apple asztali gépek
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Hisense LCD és LED TV-k
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen házat vegyek?
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
deadwing
addikt
Mivel ez lett a szokás, gondolom senki nem akar kockáztatni azzal, hogy miután ő precíz és kiírja, elriasztja az embereket a pooljáról. Én sem fogom kiírni, pont emiatt. Egyébként sosem értettem ezt a fee parát, 1%-os értékektől miért kell megijedni, igaz még elejében engem is idegesített, hogy sehol sem találok infót, de már nem izgat. Filléres dolgokról van szó, másrészt semmi nem garantálja, hogy jobban jársz egy olyan poolban ahol 0.5%-al kevesebb a fee, mint egy másikban. Én minden poolt kipróbálok előtte, mielőtt döntök. 2 egyforma sebességű workert szoktam rájuk engedni fél-1 napig, és győzzön a jobb. A feeket nem is nézem. Értelme semmi. Jah és ha már AP, nem szokásom 5 forintonként utalgatni, így ez sem izgat egyáltalán. Én csak azt tudom tanácsolni, te sem foglalkozz vele.
Prop poolokat pedig lehet találni és pps-t is, csak ritka, egyébként a hopperek miatt alkalmaz szinte mindenki pplns-t.
Új hozzászólás Aktív témák
Ebben a topikban a bitcoin-tól (BTC-től) eltérő kriptopénzek (az alternatív kriptopénzekkel, ún. "altcoin"-okkal) bányászatával foglalkozunk.
- Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i7-1185G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Eladó ritkaság! Honor Magic 4 Ultimate!
- Szép állapotban lévő iPhone 14, 128Gb (kék) eladó
- Nintendo Switch OLED + 2 db Pro Controller eladó
- Új, Bontatlan Toshiba 2.5" 1TB Canvio Basics (USB3.0 ~5Gbps) fekete külső winchester
- Xiaomi Redmi 10 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPad Mini 16GB / normál állapotban / 12 hónap jótállással
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- GIGABYTE B650 UD AX WiFi AM5 DDR5 alaplap bontatlan csomagolásban 3 év garancia 27% áfa
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest