Hirdetés
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- 3D nyomtatás
- Házimozi belépő szinten
- Régi CPU újrakiadásával ünnepelné a Socket AM4 tizedik évfordulóját az AMD
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- TCL LCD és LED TV-k
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
-
PROHARDVER!
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
Super! Gondoltam, hogy beválik, fene tudja ezek a default media playerek mi okból vannak fenn, gondolom teljesen alap feladatokat ellátnak és azt feltételezik, hogy mindenki felrakja majd a kedvencét, ha használja ilyen célokra a disztróját. Amikre használom a gépet, arra sem használom a beépített appot, például a trasnmission-t egyből le szoktam cserélni qbittorrentre, az üzenetkezelőket is fel kell rakni, de már egész jó a helyzet a Mint 18.3-nál. Egyrészt a Flatpak bekerülésével olyan appok is telepíthetőek, amiket addig elég körülményesen lehetett csak felrakni, Spotify, Deezer-ez a webapp unity nem tudom, működik-e amúgy.
Messenger, Viber, Skype...etc, mind könnyedén felrakhatók.
Az nVidia témának utánaolvastam itt a topikban, hát, nem az én szintem ez a bürhülés.
Nem jössz rá, amíg ki nem próbálod!
Egyébként ami a Rendszerbeállításoknál ott van, azt felrakhatod, az egyszerű. A többi sem nehéz, majd segítünk a felrakásában, ha elakadsz.Ahogy látom, most már hivatalos a friss drivereket tartalmazó PPA így akár azzal is indíthatsz, hogy felrakod a PPA tárolót a
sudo add-apt-repository ppa:graphics-drivers/ppaparanccsal és frissíteszsudo apt-get updateEbben vannak a verziók, már 390-es is van, de ez nem jelenti, hogy az lesz a jobb, hardverfüggő.
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- Olcsóbb lett a Game Pass Ultimate, de a Call of Dutyért cserébe várni kell
- Proxmox VE
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Sorozatok
- Torrent meghívó kunyeráló
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Robogó, kismotor
- További aktív témák...
- Eladó jogtiszta, Windows 11/10, Office 2019/2021/2024, Fizikai és Digitális licencek, Számlával.
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- The Elder Scrolls Online Imperial Collector s Edition
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Game Pass Ultimate előfizetések 3 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Bontott 0perces MacBook Air 15" M4 10C/10G 16GB 512GB Gar.: 1 év
- Samsung Galaxy Z Flip 7 256 GB Kék Használt állapot 12 GB RAM 6 hónap garancia
- eShark Karuta Gaming Egérpad - XL eladó 90cmx40cm
- MICROSOFT Surface Book 2,13.5", i5-7200U,8GB RAM,256GB SSD,WIN11
- Lenovo IdeaPad 5 Pro - 14" 2.8K 90Hz - i5-1135G7 - 8GB - 512GB SSD - Win11
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Egyébként ami a Rendszerbeállításoknál ott van, azt felrakhatod, az egyszerű. A többi sem nehéz, majd segítünk a felrakásában, ha elakadsz.
Rowon