- Bluetooth hangszórók
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen videókártyát?
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Úgy tér vissza a Commodore 64, ahogy titkon mindenki várja
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Erősítő, hangfalak
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Azonnali fotós kérdések órája
- Házimozi és Hifi kábelezés!
-
PROHARDVER!
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
sonar
addikt
válasz
jackal79 #8506 üzenetére
Egyszer én is szivtam virtualbox-szal akkor az lett a megoldás, hogy manuálisan kellett felraknom.
Illetve próbáld meg terminálból felrakni. Vagy a manuál módszerrelsudo apt-get install virtualbox
Manuál módszer (a verziókat nézd meg, én ezt kb fél-1 éve csináltam 17.2-ön)
http://download.virtualbox.org/virtualbox/5.0.24/
download:http://download.virtualbox.org/virtualbox/5.0.24/VirtualBox-5.0.24-108355-Linux_amd64.run
sudo chmod +x VirtualBox-5.0.24-108355-Linux_amd64.run
sudo ./VirtualBox-5.0.24-108355-Linux_amd64.runBTW: ma már lehet, hogy inkább KVM/QEMU val próbálkoznék.
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- BESZÁMÍTÁS! Apple Mac Studio M2 ULTRA 2023 64GB 1TB SSD számítógép garanciával hibátlan működéssel
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Plus - Black - Használt, karcmentes
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- AKCIÓ! Asus TUF F15 FX506HM Gamer notebook - i5 11400H 16GB DDR4 RAM 512GB SSD RTX 3060 6GB W10
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i7-8GEN I 16GB I 256SSD I 14" WQHD HDR I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest