-
PROHARDVER!
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
paizinho #8413 üzenetére
Szia!
Ezt meg én nem értem, amit most írtál. Telepítést egy adminsztrator user-el vittem végig és a végén felvettem a saját user-emet, mint nem admin.
Van az Összefoglalóban a Képregény....c. írás, abban végig van vezetve a telepítés, nézd meg léci ott a képeket, hogy úgy csináltál-e mindent. Mi alapján csináltad a telepitést amúgy?
akkor a jelszót még bekéri, de nem jelenik meg az ablak. - ez akkor van, ha nem megfelelő jelszót használsz. Telepítéskor hány jelszót adtál meg? Lehet az is, hogy nem magyar karakteres volt még a beállítás.
(#8411) paizinho
A linkelt Linuxmint.hu-s írás már elavult, nincs fglrx az AMD kártyákhoz. A következő írást kéne olvasnod ott, a lap alján jobbra nyíl.
Egy
inxi -F
kimenet kéne, hogy mindent lássunk.
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Path of Exile 2 early access kulcs
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- 138 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- Dell Latitude 5330 i3-1215U 6magos! - 16GB 256GB 13.3" FHD magyarbill 1 év garancia
- Lenovo IdeaPad 3 17ITL6 - 17.3" HD+ Intel 6305 - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
- LG 55G4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- Apple iPhone 14 Plus 256GB / AKKU 100% / 12 hónap jótállás
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest