- Megjött a Razer DeathAdder egerek legfrissebb nemzedéke
- Ismét minimalista miditorony érkezett a Fractal Design műhelyéből
- Alakul a SpaceX Starlink európai ellenfele
- Digital Fingerprinting: Így buktat le a böngésződ a neten - Tech Percek #18
- Prezentálta PCI Express 6.0-s SSD-vezérlőjét a Silicon Motion
-
PROHARDVER!
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szuper! Ne csinálj semmit. Kérdezd meg magadtól, hogy az abszolút alapokkal tisztában akarok-e lenni?
Ha még a rendszer és a DE közötti különbség is idegen számodra, akkor komolyan bele fogsz ütközni olyan dolgokba, amik elveszik a kedved a későbbiektől....
A KDE-s rendszer eléggé más a Gnome alapúaktól, szerintem akkor se vált így felületet, ha 10-en bíztatnak. Ha valami nem úgy működik, akkor nem tudsz hová nyúlni és csak megutálod a Cinnamont.
A Téma összefoglaló tanulmányozására szánj pár órát, napot szerintem. Nem fogod megbánni. Én hetekig csak olvasgattam és úgy próbálgattam ki dolgokat, nem csak úgy, hogy lesz, ami lesz.
A KDE-s rendszered particionálása teljesen ésszerűtlen és felesleges a /home is, ha tudnád, hogyan használhatod ki, akkor sem menne KDE/Cinnamon váltásnál.
Ez csak az én kezdő/laikus véleményem, de mivel én is így kezdtem, mint te, akár hihetsz is nekem.
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- LG 27GR95QL - 27" OLED / Limitált LoL Edition / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync
- AKCÓÓÓ!!! Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló
- ÚJ ÁRU, OLCSÓBB!!! Dell Precision Workstation 5550, 5560, 7510, 7520, 7550, 7720, i7, 6-11. gen.
- Samsung Galaxy A54 5G , 8/128 GB , Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest