- Milyen videókártyát?
- Milyen TV-t vegyek?
- RAM topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- Philips LCD és LED TV-k
- TCL LCD és LED TV-k
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- AMD Radeon™ RX 470 / 480 és RX 570 / 580 / 590
-
PROHARDVER!
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
Minap foglalkoztam épp egy laptopra telepítéssel és a gazdája azt mondta, mióta Mint Cinnamon van rajta Win7 helyett, nem hallotta a ventillátor hangját. Én nem mértem semmit rajta, de azt figyeltem meg meglepetten, hogy teljesen ugyanaz a Mint 18.1 Cinnamon majd feleannyi memóriával elvan a laptopon, mint az én desktopomon.
Az előttem leírtak és ezen telepítés alapján azt szűrtem le, hogy ha jó a hardver támogatottság Linuxhoz, akkor az laptopon jobban kell fusson minden szempontból a Winnél! Fura is lenne, ha nem így lenne, mert ha egy rendszer 10 secundón belül feláll, szinte semmit nem futtat folyamatosan a háttérben, ami zabálja a rendszer erőforrásait, az csak nem fog többet fogyasztani egy olyan rendszernél, ami ettől teljesen eltérően működik és percekig tart, amíg mindent betölt, hogy egyáltalán valamire kattintani lehessen!
Ha többet fogyaszt, akkor ott valóban a hardver támogatottsággal van baj.
Ja és a gép gazdájának is kellett office, mondtam neki, hogy van fenn alapból Libreoffice, neki az teljesen megfelelő volt. Egyszerű home usernek miért is ne lenne megfelelő a LO...
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Blood Message - Egy újabb akció-kalandjáték Kínából
- Elektromos autók - motorok
- Autós topik
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen videókártyát?
- Spórolós topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Építő/felújító topik
- Nintendo Switch 2
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol extra kontrollerrel dokkolóval
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X250 - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 12,5" HD I Cam I W10 I Garancia!
- DELL Precision 7540 - Intel Core i9-9980HK, RTX 3000 (nagyon erős GPU-val)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest