Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Foose
    addikt

:D Én linkeltem, de attól még nem kellett volna minden parancsnak nekiugrani, bár bajt nem okoznak, csak meglepődést, ha mondjuk nincs lock fájl!

ezt írtam amúgy:

Ezt az írást érdemes elmenteni.
    Ezt a két terminal parancsot lefuttatva meglepő eredmények jöhetnek ki hely tekintetében!

sudo....
    ...........

Ha nem lett több helyed, akkor nincs még túl a rendszer sok kernel és egyéb frissítésen. Ne aggódj, nem lesz semmi gubanc.
    Kuka nincs tele véletlenül? Megnézhetnéd ezzel a Baobab nevű lemezhasználat elemzővel, elég jól látható, hol foglal valami sok helyet!

Nem,nincs tele a kuka,mert úgy használom hogy amit törlök,az onnan is törlődik rögtön. Nem tudom felfogni,mi foglal ennyi helyet,jóformán alig van telepítve pár dolog. Játék nincs semmi. Bleachbit-el szoktam törölni amit lehet. Az biztos,hogy az sda5-öt valahogy szeretném összevonni az sda7-el. (utóbbi a jelenlegi rendszer.) Akár úgy is,hogy előbb formázni kell az sda5-öt.
    most ilyen
    Az nekem telepítve van,nézegetem is,de nem nagyon értem,pontosan mi-hol-hogyan van.

(#7184) lev258 Előző? Elvileg még a rendszer telepítésekor felkerült kernel van rajta.

Új hozzászólás Aktív témák