Hirdetés
- 3D nyomtatás
- Milyen házat vegyek?
- Stratégiai biztonsággal védekeznek a dráguló memóriák ellen a gyártók
- OLED TV topic
- Hobby elektronika
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- 5 kilowattos GPU-k előtt nyitná meg az utat az Intel
- Kompakt vízhűtés
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Milyen billentyűzetet vegyek?
-
PROHARDVER!
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
Foose
addikt
válasz
ubyegon2
üzenetére
Nem,az sda2 a xubihoz lett csatolva anno. De ugye külön van,ergo elérhető jelenleg is Mint-ról,gondolom ha törlöm az sda1-ről a Xubit,akkor is hozzá tudok majd férni....?! A képen az sda1 a xubuntu. Nem értem
Akkor most nekem ugye sda7 a Mint... De ha sda-ra telepítek GRUB-ot,akkor az hogy??
Most sda1-en van a grub. Jajaja,sda az egész vinyó,szóval ha arra telepítek terminálból,akkor működnie kell... A Xubit ha pucolom,felszabadul ugye a 35GB-os partíció,azt hogy tudom visszacsatolni a home-hoz?
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- Árváltozás + játék DVD: Watch Dogs Deadsec Edititon
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Árváltozás+játék!The Witcher 2 Assassins of Kings Collector's Edition
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Fallout 4 Pip-Boy Edition
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3884, 100% Akkumulátor
- 205km-t futott! Dualtron Togo limited elektromos roller
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3996, 100% Akkumulá
- Fujitsu Lifebook A3510 Laptop
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Akkor most nekem ugye sda7 a Mint... De ha sda-ra telepítek GRUB-ot,akkor az hogy??
Most sda1-en van a grub. Jajaja,sda az egész vinyó,szóval ha arra telepítek terminálból,akkor működnie kell... A Xubit ha pucolom,felszabadul ugye a 35GB-os partíció,azt hogy tudom visszacsatolni a home-hoz?
Rowon