- Eladhatatlannak ítélt CPU-k eladásával javult az Intel node-ok kihozatala
- Az AI átformálja a Peugeot modelljeit is
- Ráműthető a Linux PlayStation 5-re, de csak egy boot erejéig
- Mindenféle környezeti behatásnak ellenállnak az ASUS új TUF tápjai
- A kínai felsővezetés blokkolhatta Mark Zuckerberg óriási AI üzletét
-
PROHARDVER!
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
gabor7th
addikt
Szerintem sokan nincsenek tisztában azzal hova jutott a Linux az évek alatt. Én tisztára meglepődtem pl. a Mint-en mikor láttam a videon. A Linux megérett, vagy már majdnem megérett arra, hogy az egyszerű felhasználók is használják. A játékok hiánya nagy gond, de mint linkeltem tegnap exponenciálisan nől a számuk.
Ha lenne elég játék akkor az otthoni felhasználóknál kéne próbálkozni több embert szerezni. Ezzel akkor talán még kicsit várni kell.
Akkor a cégeket kell megcélozni. Azokat biztos zavarja ha kémkednek utánuk, viszont nehezen állnak át. Ezért akkor kéne egy jó marketing kampány amikor mindenképpen átállnának. Még talán három évig támogatják a Win7-et addigra össze kéne állni egy stratégiának, hogy hogyan győzzék meg a vállalatokat inkább őket válasszák.Nehéz, meg nem is arra kell gondolni, hogy mindenki átáll majd, de elindul egy folyamat és minél többen ajánlják majd annál többen csatlakoznak majd.
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- OLED monitor topic
- Házimozi belépő szinten
- Eladhatatlannak ítélt CPU-k eladásával javult az Intel node-ok kihozatala
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple asztali gépek
- Gitáros topic
- TCL LCD és LED TV-k
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- További aktív témák...
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad L14 Gen 1 notebook - i5 10210U 16GB DDR4 512GB SSD Intel UHD GraphicsW11
- iPhone 17 256 GB Sage - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok - Számlás
- AKCIÓ! Apple MacBook Air 13 M1 8GB RAM 256GB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- Asus Chromebook C423NA, 8GB RAM, N4200 Pentium, 180 Kihajtható
- White STRIX Gaming PC! 7800X3D / RTX 4080 Super / 48GB DDR5 / 1TB NVMe / 1000W Gold! BeszámítOK!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Rowon