-
PROHARDVER!
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
BMizutani
tag
Üdv mindenkinek . Adva van egy dell d520 laptop Broadcom Corporation BCM4311 wifi kártyával , eddig egy usbs 3g modemmal használtam de a szolgáltatóm jóvoltából kaptam egy mobil wifit Huawei e5577s . A gépen a wifi kártyát a winfos alatt gond nélkül működik az Fn+f2 gyors gomb is egyéb kapcsoló nincs . Mint alatt viszont nem tudom bekapcsolni . A linux valamit felismer mert lspci nál típus szerint szerepel . Az rfkill list nem csinál semmit , üres prompt ot kapok . Mivel lehet bekapcsolni , vagy a drivert eltávolítani s újra rakni a drivert .
A válaszokat előre is köszönöm .
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Alakul a SpaceX Starlink európai ellenfele
- Bestbuy játékok
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- E-roller topik
- PlayStation 5
- A HMD visszalép az USA piacáról
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AC Thunderbolt 3 docking station
- Akció! Újra Gamer EGEREK! Glorious , Endgamer XM1R , Nibio
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Szinte új, minőségi, állítható ritkítóolló
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest