- Bemutatkozott a Transcend SSD-inek zászlóshajója
- Sugárhajtómű ihlette a Zalman CPU-hűtőjét, de nem az üzemzaj tekintetében
- Félreértések az FSR 4 és a PlayStation 5 Pro körül
- Nem tetszik a Procon-SP-nek, hogy a Nintendo távolról kivégezheti a Switch 2-t
- Megcélozta az NVIDIA-t a 2 nm-es node-jával a Samsung
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Steam Deck
- Autós kamerák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Kompakt vízhűtés
- Apple asztali gépek
- Házimozi belépő szinten
-
PROHARDVER!
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
BMizutani
tag
válasz
#63718632 #12937 üzenetére
Üdv. Köszönöm de éppen a régebbi verzió kellene nem a legfrissebb . Pl 1.1.0 a másik fö hddn az van csak ha frissitem a mintet az hozza a legfrissebb verziót a szoftverkezelö a legfrissebbet listázza . Flatpaket ha lehet kerülöm . A handbrakeböl , mkvtoolnixböl van nativ változat csak egy alkalmazást használok makemkv flatból .
-
BMizutani
tag
Üdv . Mivel kipróbáltam a linux mint legújabb változatát még szerencse hogy tartalék hddn . Sajnos beigazolódott nem a legfrissebb a befutó . Föleg az általam használt alkalmazások legújabb verzió .
Pl a handbrake 133 , a régi logikusabb volt .
A kérdés hogyan lehet feltelepíteni egy adott alkamazás régebbi változatát ?
A szoftverkezelö mindig a legfrissebbet rakja fel .A válaszokat előre is köszönöm .
-
BMizutani
tag
Üdv . Le szeretném cserélni a Dell d520 as laptopomat egy szintén Dell E5430 asra . Érdekelne mennyire Linux mint barát az E5430 as? Sajnos a használat , telepítés helyén nincs vezetékes net csak Wi-Fi vagy mobilnet , ezért kérdezném a drivereket tartalmazza , vagy integrálhatóak -e a telepítőbe ?
Továbbá melyik verziót , det ajánlott ? Én a d520 ason megragadtam Rafaela nál és maten .
-
BMizutani
tag
Üdv mindenkinek .
Egy furcsa hibával találkoztam , braseroval DVD anyagra írtam egy külső íróval adatokat . De a linuxmint a kiírt dvdt audiocd nek ismeri fel , s így nem mountolja fel.
A kiírt lemez windows alatt jó..
Nem tudom brasero beállítás hiba vagy máshol van a eb elhantolva?
Más double commanderrel való másoláskor a tulajdonosi attributum figyelmeztetést hol lehet kikapcsolni ? Mivel így mindig megáll a folyamat csak kattintásra folytatja .
A válaszokat elöre is köszönöm .
-
BMizutani
tag
Üdv . Igen a BCM4311 -met akarom , illetve talán lehetőség lesz egy másik kártyára egy intel 4965agn es re .
Melyik a jobb , könnyebben telepíthető kártya ? Ez utóbbinál kérdezném Számít e az hogy hardveresen az intelen 3 antenna csatlakozó van számozva , míg a másikon csak kettő . A laptopon 3 kábel van fekete , fehér , szürke , számít hat-e a színsorrend ?De előbb még a bekapcsolással próbálkoznék akár terminálból . Milyen parancsokkal lehet az eszközölni ?
-
BMizutani
tag
Üdv mindenkinek . Adva van egy dell d520 laptop Broadcom Corporation BCM4311 wifi kártyával , eddig egy usbs 3g modemmal használtam de a szolgáltatóm jóvoltából kaptam egy mobil wifit Huawei e5577s . A gépen a wifi kártyát a winfos alatt gond nélkül működik az Fn+f2 gyors gomb is egyéb kapcsoló nincs . Mint alatt viszont nem tudom bekapcsolni . A linux valamit felismer mert lspci nál típus szerint szerepel . Az rfkill list nem csinál semmit , üres prompt ot kapok . Mivel lehet bekapcsolni , vagy a drivert eltávolítani s újra rakni a drivert .
A válaszokat előre is köszönöm .
-
BMizutani
tag
válasz
ubyegon2 #4781 üzenetére
Üdv . Szerintem viszont nem program függő hanem os , mert winfoson nálam ugyanazon a hardveren az egér görgő gomb harmadik gombként működik mindenféle driver , program nélkül . Mint maten viszont a görgő gomb rendes bal gombként működik nálam . Vagy ez csak a mate de tulajdonsága ?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Okos Otthon / Smart Home
- Konteó topic
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Háztartási gépek
- Steam Deck
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Z370 i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD 2060 Super 8GB Zalman Z9 Plus Enermax 750W
- Bomba ár! HP EliteBook 2570P - i5-3GEN I 4GB I 320GB I DVD I 12,5" HD I W10 I Garancia!
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Honor Magic 7 Lite 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest