-
PROHARDVER!
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
OldAkita
aktív tag
Eddig úgy telepítettem a Mint-et hogy a wincsimen készítettem 2 partíciót, az egyikre előbb a windows-t a másikra a Linux Mint-et. Nemrég vettem egy ssd-t és az összeolvasott infók szerint, minden wincsit lehúztam csak az ssd maradt, amit a 17.3as Mint Live dvd-ről gparteddel partícionáltam kétfelé. Egyik partícióra gond nélkül felment a windows7, a másikra telepítettem a 17.3-at, swap nélkül csak simán. Újraindítás után nem jelent meg a grub menü, hanem azonnal indult a Linux. Rágugliztam és sikerült módosítanom az etc/default-ban a grub-ot, mégpedig úgy hogy a GRUB_DEFAULT=4 beállítással, újraindítás után megjelent a grub menü és valóban a Windows indult volna 10 mp után. De nem indul hanem pár másodperc fekete képernyő után visszadobja a grub menüt.
Mit tehetek?
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i7-8GEN I 16GB I 256SSD I 14" WQHD HDR I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Corsair MP700 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i3-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" HD I W10 I HDMI I Cam I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA CM 750W
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest