- SSD kibeszélő
- Milyen videókártyát?
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Milyen egeret válasszak?
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Samsung LCD és LED TV-k
-
PROHARDVER!
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
OldAkita
aktív tag
Eddig úgy telepítettem a Mint-et hogy a wincsimen készítettem 2 partíciót, az egyikre előbb a windows-t a másikra a Linux Mint-et. Nemrég vettem egy ssd-t és az összeolvasott infók szerint, minden wincsit lehúztam csak az ssd maradt, amit a 17.3as Mint Live dvd-ről gparteddel partícionáltam kétfelé. Egyik partícióra gond nélkül felment a windows7, a másikra telepítettem a 17.3-at, swap nélkül csak simán. Újraindítás után nem jelent meg a grub menü, hanem azonnal indult a Linux. Rágugliztam és sikerült módosítanom az etc/default-ban a grub-ot, mégpedig úgy hogy a GRUB_DEFAULT=4 beállítással, újraindítás után megjelent a grub menü és valóban a Windows indult volna 10 mp után. De nem indul hanem pár másodperc fekete képernyő után visszadobja a grub menüt.
Mit tehetek?
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Bontatlan - BATTLEFIELD 1 Collectors Edition - Játékszoftver nélkül
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Új, bontatlan World of Warcraft gyűjtői kiadások
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 13600K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Zalman S2 TG Seasonic 650W
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF Z390-PLUS GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BenQ PD-2700-U Monitor - Designer 4K 27"
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U757 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged