Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
-
PROHARDVER!
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mtbsrác
senior tag
Egy erdekes dolodgra lettem figyelmes. Feltettem a legujabb 17.3-as mint-et majd elkezdtem felrakni ra a VDPAU drivert majd ujrainditas utan mindig ezt adja be. biztos ez csinalja mivel volt hogz direkt ezzel kezdtem a telepitgetest es egybol ki is bukott. Sajnos kell a fullhd vidik megnezesehez,
Ha ezt ismet bedobna hogy tudom megcsinalni hogy jolegyen? Akar fenntvolt az Nvidia driver akar nem mindig ez jott elo a vdpau install utan.
Új hozzászólás Aktív témák
Topikgazda
Téma tudnivalók
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
Aktív témák
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Ubiquiti hálózati eszközök
- Musk és az xAI beperelik az Apple-t
- Milyen légkondit a lakásba?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Milyen autót vegyek?
- Házimozi haladó szinten
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen processzort vegyek?
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- Lenovo, Dell, HP, Panasonic Getac üzleti és ütésálló katonai laptopok + Ipad 6-13. gneráció
- Eladó SAMSUNG Odyssey G3 LS24AG320NRXEN 24'' Sík FullHD 165 Hz 16:9 FreeSync VA LED Gamer monitor
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
- Lenovo LEGION Pro 5 / Pro 7, Lenovo Yoga Pro gépek (RTX 4060 / 4070 / 4080 / 4090)
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest