- Három éven belül megelőzheti a szerverprocesszorok piacán az Intelt az AMD
- Milyen TV-t vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- TCL LCD és LED TV-k
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen notebookot vegyek?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
-
PROHARDVER!
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
bryndza
tag
Sziasztok,
Lenne egy problémám, Rafaela van fent és nem tudom belőni az új wifi modememet (Asus r12 nt+).
A gép jó többször át lett vizsgálva, tesztelve az ethernet és a wifi adapter is működik, de hiába minden nincs internetkapcsolatom. Csatlakozni csatlakozik, de internet nincs. Diginetem van, az alap 100-as, csak ethernet kábel, modem nélkül.
Ha egyből bedugom a csatit laptopba van net, de a wifit képtelen vagyok működésre bírni.
Próbáltam már mindenhogy, de semmi. A kapcsolat időtúllépés miatt megszakadt, ez az üzenet.
Bekapcsolva az Asust csak folyamatosan világít, ha resetelem akkor ugye egy darabig villog, aztán újra folyamatosan égnek a zöld ledek.
Az adminba minden helyesen beállítva, a felhasználó, jelszó, minden., de széthúzva a kábeleket ugyanúgy viselkedik. Tehát nincs adatforgalom.
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Hatalmas kamerasziget emelkedik ki a Z Fold7 vékony házából
- Három éven belül megelőzheti a szerverprocesszorok piacán az Intelt az AMD
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Gitáros topic
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Milyen TV-t vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Spórolós topik
- TCL LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- AKCIÓ! MSI Z690 i7 12700K 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB Phanteks P600S Cooler Master 750W
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- ÁRCSÖKKENTÉS Lenovo ThinkPad T570, T580, P51s, P52s eredeti Lenovo, belső akkumulátor eladó
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A5 32GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest