Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• ubyegon2
    félisten

Félreértettél, nem azért érdekel, hogy milyen nemzetiségű csinálja, hanem inkább az, hogy milyen ember(ek) áll(nak) egy adott dolog, ügy mögött. Például, ha megszeretek egy írót, akkor az életrajza is kezd érdekelni, hogyan lett azzá, amivé vált, milyen élete volt, minek örült, milyen sebzéseket kapott, hogyan hatottak rá a körülmények...

Egyébként az LMDE 2-őt újraindítottam, erre login után a "Cinkosmanó" összeomlott. :D

Nálam Suse, Mandrake, Mandriva és a kezdeti idők Ubuntuja teljesített legjobban Desktop-szolgálatot, persze sokfélét kipróbáltam ezek mellett.

Az jó, hogy él még a Black Panther. Little Susie sem lett volna rossz, ha tovább fejlesztenék.

Nem értettelek félre :N , azt a nemzetiség alapján történő választást inkább poennak szántam, mivel pont írekről volt szó- így, aki csípi az anarchista lázadókat, tőlük választ!

LMDE nekem sose működött jól, nem is értem teljesen ezt, a régebbi disztrók jók voltak, a mostaniaknak már egyre inkább megfelelési kényszere van, a felhasználó, erős hardverek, ilyesmi.

(#3393) 105kacsa Esélyes, hogy kinyírja a GRUB-ot is! Meg mást is, [link].
    A Win ilyen, nekem egyszer a 7 telepítése egy egész Chakra-t eltüntetett partícióstól!

Érdemes felkészülni mindenre! :D Sok sikert, de tényleg!

Új hozzászólás Aktív témák