- Lenovo Legion és IdeaPad Y széria
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Házimozi belépő szinten
- Milyen videókártyát?
- E-book olvasók
- Ismét minimalista miditorony érkezett a Fractal Design műhelyéből
- OLED TV topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
-
PROHARDVER!
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nincs annyi helyed az SSD- n, hogy Win mellé telepítsd? [link]
Teljesen biztonságosan megoldható az is, épp emiatt javasoltam a valami más telepítési/partícionálási opciót!Ha nem túl lassú a HDD, akkor azon is jó lesz amúgy, nekem is WD Black- en volt SSD előtt.
Az egy tera felosztását gondold át inkább, én pédául nem használok/tam külön /home mappát sem, inkább felraktam 20 GB- ra a Mint- et fele így is szabad és csináltam egy partíciót NTFS- re, amit a Winnel közösen lehet használni, dual rendszernél az jó 5let!
Az olyan dolgoknak, amiket biztosan nem akartam Winnel megnyitni, annak meg egy ext4 tároló partíciót.Ha később ki akarsz próbálni más Linux disztrókat is, azt is fel tudod rakni, amennyi elfér, nem zavarják egymást! Szerintem emiatt is érdemes hagyni szabad helyet, úgyis bármikor tudsz módosítani Gparteddel. Ha viszont a maradék helyet /home- nak partícionálod, később már nehezebb lesz átalakítani! Ha MBR tip partícionálás van, figyelni kell a max 4 elsődleges partíció határra is.
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Lenovo Legion és IdeaPad Y széria
- Nintendo Switch 2
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Hálózati / IP kamera
- Eredeti játékok OFF topik
- Nyaralás topik
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Milyen autót vegyek?
- További aktív témák...
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Menő retró konfig: Q9550, Gigabyte P43, 4GB RAM, ASUS GT730,
- Bomba ár! Dell Latitude E6420 - i5-2GEN I 4GB I 250GB I HDMI I 14" HD I W10 I Gari!
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- AKCÓÓÓ!!! Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló
- AKCIÓ! "ÚJ" Microsoft Surface 5 13,5 notebook - i5 1235U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe IGP 27% áfa
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest