Hirdetés
- Hivatalosan is elkezd védekezni az Intel csodafegyvere ellen az új Geekbench
- OLED TV topic
- Redmi Pad 2 Pro / Poco Pad M1 - egy teszt, két lélek
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- iPad topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
-
PROHARDVER!
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
Petya XT
senior tag
Igen, nem tökéletes még. Azt mondjuk nem értem, hogy mi különbség a pendrive és egy külső SSD között, ebből a szempontból. Van, hogy leválasztás után is "beragad", nem tűnik el a panelikon. A Mint fórumán is téma ez a bug, valószínűleg hamarosan javításra kerül. Annyiból problémás, ha valaki ehhez szokott, és nem választja le normálisan mondjuk az NTFS lemezét, jó eséllyel javíthat utána fájlrendszert is.
Vasti74: Azóta sokszor sok minden frissült, de minden nálam állandóan jelentkező hiba maradt.
Ezért írtam a múltkor, hogy sokszor nincs más megoldás, csak a rendszerváltás. Nálam is olyan hibák vannak, amik a hardvereimre vezethetőek vissza, így nem is lesz jobb. Ha nem járt volna le a 20.3/20.04 támogatása, pakolnám is vissza.... vagy lehet menekülni előre. De mindegyiken lesz valami. Tegnap kipróbáltam a kis AMD kártyám miatt, hogy mit csinál Windows 11 alatt. Fél óra sem kellett és ordítva menekültem vissza. Akkor rájöttem, hogy nem is olyan bugos a Mint sem.

Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- Hivatalosan is elkezd védekezni az Intel csodafegyvere ellen az új Geekbench
- Gitáros topic
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Steam topic
- 50 év után kilőtt négy űrhajós a Holdra
- Xbox Series X|S
- Formula-1
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- OLED TV topic
- Vicces képek
- További aktív témák...
- Lenovo Yoga PRO 9 Ultra 9 285H 32GB RAM 1TB SSD RTX 5060 8GB 16" QHD+ OLED 3év Prémium GAR
- HP ProDesk 600 G3 Mini,i5-6500T,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11, WIFI
- Akció! Csere-Beszámítás! Samsung 990 Pro 2TB Nvme SSD PCIE 4.0!
- Apple Watch Series 11 46mm GPS+Cellular , Újszerű, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450M R5 3600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB NZXT Source 340 Bitfenix 550W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Rowon