Hirdetés
- Vezetékes FEJhallgatók
- A cégvezetők látják az AI költségeit, csak azt nem hogyan lesz ebből haszon
- Gyárátalakításokkal kaszálna nagyott a memóriapánikból a Samsung
- OLED monitor topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Feje tetejére állt a felskálázóverseny a Resident Evil Requiemben
- Milyen egeret válasszak?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- TCL LCD és LED TV-k
-
PROHARDVER!
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
zizidor
őstag
Felraktam én is a 22-t, de kicsit elhamarkodottnak érzem.
Előre közölte, hogy törölni fog programokat (Virtualbox és VPN Unlimited, az előbbit sikerült visszarakni a frissítés után), de telepítés közben végtelen hurokba került a 6.8 kernel telepítésekor. Sikertelen lett, de újra és újra megpróbálta. Az azért látszott, hogy az nVidia driver nem tetszik neki (a Mint által hivatalosan támogatott driverről van szó, nem valami egyéni mókolásról). Megszakítottam, újraindítottam a 6.5 kernellel, visszaváltás az Xorg driverre, nVidia uninstall, utána az új kernel simán felment. Erre azért figyelhettek volna...
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- The Elder Scrolls Online Imperial Collector s Edition
- Bioshock 2 Special Edition
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! 16GB G.SKILL Trident Z 4000MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- Dobozos ASUS TUF 17 Ryzen 7 7735HS 16 GB DDR5 512 GB SSD RTX 4060 (8 GB) Magyar bill
- Akció! ÚJ akku! Lenovo ThinkPad X1 Extreme Gen2 i7-9850H 32GB 1000GB GTX1650 500nit 4K UHD 1 év gar
- Dell Latitude 7410 Core i5-10310u, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Új Honor X7d 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Rowon