Hirdetés
- Milyen házat vegyek?
- Milyen TV-t vegyek?
- Bizonyos GeForce VGA-k hiányára figyelmeztet a Zotac
- OLED TV topic
- Sok hűhó négyszázért: AMD Ryzen 7 9850X3D
- Gaming notebook topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- A Windowst és a macOS-t is váltaná a Google Aluminium OS
-
PROHARDVER!
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
Frawly
veterán
válasz
Nowhereman
üzenetére
Én mint írtam, nem szeretem sem az LTS-t, sem a Mintet, akár féléves, akár LTS, nekem mindig is túl régi verziók voltak benne. De akinek erre van igénye, annak meg jól jön, tőlem meg elfér, akinek ez kell, használja.
Egyébként a Red Hat ingyenessé tette pár gépig az RHEL-t, hogy a CentOS-seseknek legyen valami alternatíva. Én a részemről továbbra is csak rolling, csak a legfrissebb disztrókat használom, mert ez én felhasználásomnál, játékok, mindenféle dev kód pörgetése, próbálgatása, az az ideális. Meg én ezt a Linux előnyének tekintem, hogy már ma a jövő technológiáit lehet benne használni, ingyen, max. csak egy kis plusz odafigyelést és szakmai hozzáértést, tanulási hajlandóságot jelent.
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- A kezdet vége: viszlát, Model S!
- Milyen házat vegyek?
- Gitáros topic
- Hosszabb bemutatón a Star Trek: Voyager - Across the Unknown
- Milyen TV-t vegyek?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Bizonyos GeForce VGA-k hiányára figyelmeztet a Zotac
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- További aktív témák...
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Humble szökevények 500-1500Ft
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G3 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 14" FHD I Magyar I Cam I W11 I Gar!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Honor Magic8 lite 512GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Bomba ár! HP EliteBook 745 G6 - Ryzen 7 3700U I 16GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Apple iPhone Se 2022 64GB,Átlagos,Adatkabel,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Rowon