-
PROHARDVER!
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
zoltanz
üzenetére
Igazán nincs mit!
Mondanám, hogy ezt a media-codec csomagot próbáld felrakni a Buster-re, de szerintem függőségek kezelésére lenne szükség, azt nem tudjuk milyen mélységig.....úgy általánosságban azt írta a Mint-es Clem, hogy nem kompatibilis a LMDE 3 a Debian 10-zel, csak a 9-cel. Ha azelején vagy a Busternek, megpróbálhatod azért, én anno felraktam Debianra a LMDE repoját, abból frissítettem a Nemo-t és Cinnamont.(#10629) Necronom
Azok alapján, amiket leírtál, csak a Látóasszonyos topikban tudnának segíteni.

Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- Formula-1
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Lexus, Toyota topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Sorozatok
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- iPhone topik
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Asus ROG STRIX Z490-G Gaming WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Nagyakkus, mobilnetes - Dell Latitude 5330 i3-1215U 6mag! 16GB 512GB 13.3" FHD 1 év gar
- AM4 procik! Kèszleten több db! Kamatmentes rèszletre is! Èrdeklődj
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Plus E-SIM 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3355, 100% Akksi
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

Mondanám, hogy ezt a media-codec csomagot próbáld felrakni a Buster-re, de szerintem függőségek kezelésére lenne szükség, azt nem tudjuk milyen mélységig.....úgy általánosságban azt írta a Mint-es Clem, hogy nem kompatibilis a LMDE 3 a Debian 10-zel, csak a 9-cel. Ha azelején vagy a Busternek, megpróbálhatod azért, én anno felraktam Debianra a LMDE repoját, abból frissítettem a Nemo-t és Cinnamont.
Rowon