-
PROHARDVER!
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
scabiosa82
tag
Szerintem elengedem ezt a dolgot. Nem a nehézsége miatt, hanem mert pl. ha a Krusander.ből rámegyek az adott partíciókra, akkor úgy is csatolódik. Nem emlékszem már melyikkel barátkoztam először (commanderrel), de az nem látta a wines partíciókat, csak ha a Nemo-ból csatoltam, megnyitottam.
Illetve ez az fstab érzékenység nem jön be. Ok, ez nem windows, de ott legalább egy karakter elütés nem vágta haza a rendszert, egyszerűen kiírja, hogy nem tudja értelmezni, átugorja és csá. Na mindegy, majd igyekszem pontosabb lenni. Igyekszem vagyis törekszem arra, hogy a család többi tagja hasonlónak érezze a winhez.
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- sziku69: Szólánc.
- Fejhallgatós találkozó
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Motorola Edge 50 Pro - több Moto-erő kéne bele
- BestBuy topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Xbox Classic / Xbox 360
- Lenovo Legion és IdeaPad Y széria
- Bevásárol helyetted a ChatGPT
- További aktív témák...
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- Game Pass Ultimate előfizetések 4 - 19 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- EREDETI NINTENDO Pokemon Go Plus autocatcher dobozban eladó
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3454, 94% Akkumulátor
- 150 - Lenovo LOQ (15IAX9) - Intel Core i5-12450HX, RTX 4060 (FOGLALVA)
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad T14 Gen 5 üzleti - Ultra 7 165U 16GB DDR5 512GB SSD Intel Graphics WIN11
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest