-
PROHARDVER!
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
scabiosa82 #10272 üzenetére
Illetve ez az fstab érzékenység nem jön be.
Ez nem érzékenység, egyszerűen a rendszert működtető fájlokat célszerű pontosan módosítani, ha több particiót is ugyanazon névvel látsz el vagy a fájlrendszert átbecézed.....ez egyébként Winen is gondot okozna, ha nem GUI-ból csinálnád. Neked igen erősen ragaszkodnod kéne Linux alatt is a GUI-s megoldásokhoz, ráadásul a rendszer épp aktuális asztali kezelőfelületének saját GUI-s megoldásaihoz. Ahogy látom már telepakolod a Cinnamonos disztródat KDE-s programokkal, nem is értem miért nem jó ennek a saját kétpaneles fájlkezelője (Nemo) és szövegszerkesztője (Xed).
Ha így kutyulsz mindent, te magad sem fogod kiismerni mit hogyan, nemhogy a családdal megkedveltetni!
-
lev258
veterán
válasz
scabiosa82 #10272 üzenetére
Bár én magam is jobban szeretem az fstab használatát, grafikusan is meg lehet oldani. A Lemezek (vagy hasonló elnevezésű) alkalmazásban szokott lenni egyszerű módszer a csatolásra.
Csak megemlítem. Ha Windows-t nem fogsz használni, az ntfs partíciókat is érdemes lecserélni. Különben gondok lehetnek később, ha javítani vagy épp töredezettség mentesíteni kell.
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- Játékkulcsok a legjobb áron: Steam
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X280 - i5-G8 I 8GB I 512GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- HP 14 Elitebook 840 G10 FHD+ IPS i5-1335U 10mag 32GB RAM 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: FOTC
Város: Budapest