Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • ubyegon2

    nagyúr

    válasz moleculez #70484 üzenetére

    Megnézted, milyen csomagok frissültek? Van-e közük a beviteli eszközökhöz? Ha reboot után is transparent az egérnyíl, akkor a témák között is érdemes lenne nézelődni, cserélni mutatót. Érdekes dolgokat tudnak egyes témák okozni és a user erre gondol utoljára, de ez megjelenítési problémának tűnik. szerintem

    Szóval, ha frissítés után valami anomáliát tapasztalunk, első dolgunk a fejünk vakargatása mellett, hogy pontosan megnézzük milyen csomagok frissültek, azok milyen hatással bírhatnak a problémánkra.....etc.

    Ha minden vizsgálódás nélkül beírjuk ide, hogy húazannya, eltünt ez vagy az, az kb annyit ér, mintha a Látóasszonyok topikjába írtuk volna.

    **************************************************************************

    Ezeket én kifejezetten segítő szándékkal írom ám le, mert mindig jön az utálkozás egészen Tg szintig, hogy jajjjj milyen a stílusa ennek a baromnak, hol van gyorsan egy Moderák!? Bannolja már, mert jujdemegsértődhet valaki............már a multkor is csúnyákat mondott.....mind a debilek óvodája, már elnézést az őszinte szavakért! ;] (ezt nem az értelmetlen kérdésekre, hanem a vinnyogásra írtam)

    De könyörgöm, 8-an tippelgetünk aztán qrvára nem jutunk előre, mert senki nem írja le, hogy minek hogyan van értelme és minek nincs!

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák