Hirdetés
-
PROHARDVER!
Linux kezdőknek - érdemes beleolvasni, mielőtt kérdezel
Új hozzászólás Aktív témák
-
demars
addikt
Hello mindenkinek!
Szeretném kipróbálni a neves linux rendszert, csak az a baj, hogy soha sem láttam még...
Lehet h ez gáz, lehet h nem, de ez van.
Lenne pár kérdésem, mert olvasván az 1. hsz t, nem tisztult le teljesen minden.
Mindenképen kellene nekem az office (2003), linux alat megy rendesen?
Melyik linuxot próbáljam ki? Több féle is létezik, olvasván pár fórumot, a suse linux 9.2 professional verzióra gondoltam. Többek között azért, mert ez ingyenes.
A hardvereket támogatja rendesen? Ha pl. olyan hardverrel rendelkezik az ember, amihez nincs gyári driver linux alá, akkor mi a helyzet? /sajna manapság xp alá is nehéz drivert találni, mert mindenhol vista-s driverek vannak/Most csak ennyit szerettem volna kérdezni. Remélem nem kérdeztem nagy marhaságokat.
Ha esetleg valaki ismer olyan web lapot, ahol részletesen le vannak írva ezek az alapvető dolgok (telepítés, használat, tanácsok, stb.) megköszönném, ha megosztaná velem.Üdv: demars
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux disztribúciókkal még csak ismerkedők számára. A szerveres kérdések nem ebbe a topicba tartoznak.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját!
Haladó Linuxos kérdések topikja.
Linux felhasználók OFF topikja
Milyen program ami... [link]
Shell script kérdésekkel látogassatok el a topikjába
- Teszt Már csak két hónap van hátra a Windows 10 nyugdíjazásáig, ideje előrelépni
- Teszt [Linux] Vanilla OS, egy Debian alapú immutable operációs rendszer
- Teszt [Linux] Aeon Desktop, egy immutable operációs rendszer az OpenSUSE-tól
- Teszt [Linux] A Flatpak
- Bejegyzés MS Office365 Linuxon
- Bejegyzés [Linux] Futtassunk bármely disztrót a terminálunkban
- Bejegyzés Alpine Linux telepítés mindenféle low-end dologra
- Hír Zöld utat adott a nyílt forráskódú Linux meghajtóknak az NVIDIA
- Eredeti játékok OFF topik
- Milyen egeret válasszak?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Akciókamerák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Asztalos klub
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- PlayStation 5
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- További aktív témák...
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Keresem az alábbi PC játékokat! (Teljes lista a leírásban!)
- Játékkulcsok a legjobb áron: Steam
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 9000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 5800X / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- BESZÁMÍTÁS! Asus H370 i5 9500 16GB DDR4 1TB SSD RTX 2060 Super 8GB AeroCool 800 DeepCool 500W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest