Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • #21078528

    törölt tag

    válasz Freel #36852 üzenetére

    MUhahaha... :DD
    "a rooterem átmenetileg elvesztette a Linux kompatibilitását..." :C :Y :R
    Komoly! :K

    Én a 2000-es évek eleje óta (konkrétan Mandrake 7.0-2) kizárólagos Linux felhasználó vagyok (PC-n, mobilon szigorúan WP ;) ).
    Először is, egy problémára nem az a megoldás, hogy mindjárt telepítek egy másik terjesztést. Minden nagyobb terjesztés mögött komoly közösség van, tudnak és fognak segíteni, nem kell 50 disztrót feltelepíteni 1db probléma miatt.
    Lehet, hogy kell hozzá némi kitartás (én abból az időből jövök, mikor ha hangot akartál csiholni, akkor nem úsztad meg a kernel fordítást, mert az ALSA csak opcionális volt), de a Winhez is kell (igen, cégnél muszáj foglalkoznom vele)...
    A Debiant is Pistike és Sanyika fejleszti, semmilyen cég nem áll mögötte, és meg se próbáld kinyomozni, hány kiszolgálón/szerveren fut a világban... ;)
    A teljesítmény elsősorban asztali környezet kérdése, abból pedig kismillió+1 van Linuxon...
    Idsanya nem túl vaskos Acer Aspire 5310-es laposára megjelenésekor feltoltam az Ubu 12.04 LTS-t (Unityvel ;) ), azóta is jól van köszöni szépen, semmi dolgom vele, csak ráeresztem a frissítéseket...
    Biztonság szempontból is jobb mint a Win, persze nem tökéletes, adódhatnak gondok itt is, de általában gyorsan reagálnak a fejlesztők, és jönnek a frissítések.

    Szal ha engem kérdezel, Linuxra fel, csak mondjuk én a gördülő terjesztéseket, mint a PCLinuxOS annyira nem kedvelem, inkább valami hagyományos kiadási modellt követő disztrót választanék!

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák