Új hozzászólás Aktív témák

• agy73p

senior tag

válasz ubyegon2 #34794 üzenetére

Először is, köszi a törődést Neked is, colomb2-nak, spammernek, fenyőnek, CPT.Pirk, lev258, mindenkinek, bocs, ha vkit kihagytam.

Tudom, h itt nem ez a szokás, de nehezen adom fel azt, hogy mindenkinek megválaszoljam a hozzám intézett mondandóját. Egész egyszerűen sztem ez így illik, de a fórum szabályzata ezt felülírja. Igyekszem betartani. Annyira kevés volt az időm, hogy csak a szmájlikra futotta, de a hálámat ki akartam fejezni.

Mondanám a tennivalóimat, aki tud/akar kérem, h segítsen:
    1. Manjaro marad, szeretem, de nem tudom telepíteni a teamviewert és az adobe flash playert, hogy chrome alól is fusson. A frissítés a linked szerint kiválóan sikerült.
    a, yaourt egy másik package manager (arch?)
    b, #spammer: én meg akarom jegyezni a parancsokat, sztem jegyzetelnem kell majd... az alias dolgot nem igazán értem, miben segít ez nekem?
    c, hogy lehet egy vadidegen fájlt feltelepíteni a Manjarora (ami tar.gz vagy tar.xz)
    2. OpenSuse másik partíción marad, de
    a, 10 GB limit miatt karcsúsítanom kell, ha kell teszek majd screenshotot amiről kértek, de nem tudom, hogy nyerhetnék egy kis helyet.
    b, a /home külön partícióra került, amit viszont a felszabaduló helyre betennék. Lehet ilyet?

Új hozzászólás Aktív témák